utorok 9. decembra 2014

Ďalšie fajn mazadlo na nôžky

Ach jo. Zasa tu máme jednu katalógovú vecičku za pár drobných, ktorú asi budete potrebovať. Poznáte to. Ak je niečo za pár šúp, sľubuje krásnu vôňu, skvelý účinok a navyše je to sezónna limitka... :) Oriflamácky krémik na nohy Feet Up Winter Berries s brusnicami, rakytníkom a ostružinami.



Oriflame svojími nožno-mazadlovými záležitosťami poslednú dobu prekvapuje. Aspoň teda mňa. Inak tomu nebolo ani v tomto prípade a môžem skonštatovať, že za ani nie 2 éčka sa vám dostane vcelku slušnej dávky ochrany a hydratácie vašich chodidiel. A keď to vravím ja, hlavná kňažka svätyne uctievačov Balea krému na chodidlá s ureou, tak tomu môžete veriť, že.
V prvom rade sa mi páči obal. Nie že by bol niečím zas tak extra výnimočný, možno som len trochu prejedená tej bielo-ružovo-modrej, ktorú posledné mesiace patlem na labky. Takže za mňa spokojnosť.
Čo ma ale okrem ovocno-cukríkovej vône celkom dostalo, to je konzistencia krému. Je to taká tá penovo-krémová našľahaná /a farebná/ záležitosť, pri ktorej /kto ma sleduje dlhšie, zrejme vie/ opäť raz chrochtám blahom. 


Aplikácia je veľmi fajn, krém sa vďaka eňo-ňuňo konzistencii rozotiera super, so vstrebávaním problém nie je.
Krém je, of course, mastnejší a tak vaše nôžky pekne premastí, vyživí a ochráni, zároveň však nemáte pocit, že kvôli mastnote budete odteraz týždeň sedieť s vyloženými nohami a nedajboh sa nimi niečoho dotknúť.  Po takých nohách chodiť je skrátka jedna báseň! :)
V záujme vlastného spokojného spánku sa na zloženie ale radšej detailnejšie neprikúkajte / neodpustím si malú fotečku! :D/.



Chémia účinkuje, no... :).
V globále však musím povedať, že s krémikom som veľmi spokojná a môjmu miláčikovi od Balea šliape aspoň trochu na päty.

plusy:          účinok, konzistencia, vôňa, cena
mínusy:      zloženie, trošku mastnejší pocit

celkové hodnotenie: 8/10

Skúšali ste niektoré zo sezónno-limitkových mazadiel na nohy od Oriflame?

- claire -

4 komentáre:

  1. Ani veľmi nie, ale kedysi som si kúpila zrejme z Avonu krém na nohy vnútri cukríkovoružový sladučký a bol úplne úžasný. Medzitým všetky produkty zmenili obal a ja ho už nevime nájsť. Škoda. Bol taký zimný hutný skvelý.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...