sobota 27. decembra 2014

Decembrové IN NEWS a Vianoce 2014 PART ONE

Tohtomesačné prírastky budú hlavne o fotkách. Aj tak si myslím, že som ukecaná až nad rámec. Čo teda pribudlo do mojej kozmetickej zbierky tento mesiac?
No, nejaké potrebné nákupíky, ako inak ;).




... nejaké veci na testovanie, výhry známe aj utajené /bôžik hazardných hráčov zasa úradoval a dokonca sa mi rozhodol zatajiť zdroj niektorých výhier!/ a nejaká tá vecička pred koncom záruky, ktorých sa občas výrobca potrebuje zbaviť :).



No a nakoniec vec samozrejme tvrdo očakávaná – vianočné darčeky part one, ku ktorým si treba ešte domyslieť paletku nižšie...





Som rada, že Ježiško konečne pochopil, že ak má niekto doma deväťstoštyridsaťosemapol kila kozmetiky, vôbec, ale vôbec to neznamená, že nepotrebuje aj ďalšiu!!! ;) 
Jo a ak by sa vám niektoré vecičky zdali povedomé, to len Ježiško chytil taký ten "toto zhabem a dám ti pod stromček" záchvat :).
Recenzie čoskoro! ;)

Čo pekné ste si našli pod vianočnou haluzou vy?

- claire -




6 komentárov:

  1. Aj tebe poslala bioderma to mlieko, opalovak a krem? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uaaa, žeby záhada zásielky vyriešená? Nie že by som sa sťažovala, ale kde máme Hydrabio sérum??? :D

      Odstrániť
    2. Mne to poslali pre to, lebo mi neposlali serum z tej vyzvy :) chvalabohu, toto je lepšie :D

      Odstrániť
    3. No aj mne to teda zrejme poslali preto :). Akože chvályhodné, ale popravde radšej by som bola prijala to sérum. Z jednej stránky je to chvályhodné, že sa Bioderma takto snažila napraviť situáciu, ale aj tak si myslím, že pre takú značku ako je Bioderma je to vcelku poriadne fó-pá :)...

      Odstrániť
  2. Pod stromčekom bolo všetko možné, ale z kozmetiky len veľká krabica s parfémom, mliečkom a mini verziou Bottega Veneta. I keď slovíčko "len" je v tomto prípade naozaj nie správny výraz.
    Ako pozerám, 3 EOS balzamy v krabičke ????? To som zvedavá ako si toto odôvodnila :))))))))))).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...