utorok 16. decembra 2014

Mazadlový super-ultra MUST-HAVE!


Moje milé kočky, tak toto je čistá bomba! Tak trochu mi nedalo začať nijako inak, než práve touto vetou. Lebo vecička, o ktorej vám chcem /ako inak! ;)/ povedať pár teplých slov, je tak úúúžasná, super a skvelá /a limitková!/, že ju určite musíte mať!
Ochranný telový balzam s brusnicou.

/... alebo občas má aj foto-profík zlý deň! :D/
Tento „zimný“ balzam je určený pre ochranu suchej a drsnej pokožky tela, aby suchá a drsná nebola, of course. Pre suchú pokožku je totiž zimné obdobie tak trochu poriadny záhul – striedanie mrazu a vetra a prekúrených, suchých priestorov našich obydlí nám veru neprospieva. A proti tomuto všetkému by nás mal ochrániť práve tento balzamík.

Začnime balením. To je klasické tubové, takže po rozstrihnutí sa dostanete aj k tým posledným zvyškom.
Čo ma upútalo ako prvé, bola vôňa balzamu. Fakt neviem zhodnotiť, čo mi pripomína, prvý dojem bol ale taký, že v tomto odéri by som kľudne prijala aj nejaký ten parfémik. Po aplikácii moje nadšenie mierne ochladlo – vôňa už nebola tak intenzívna, ako sa mi zdala pôvodne a tiež som v nej zacítila nejaký taký „sensitive“ alebo lekárenský podtón, avšak stále je príjemná.
Konzistencia balzamu už na prvý pohľad, podľa môjho skromného názoru, pôsobí taaak... hojivo? :)

Myslím, že označenie „balzam“ ju plne vystihuje, aj keď vizuálne pripomína celkom nejednoznačne niečo medzi šľahačkou, ľahkým krémom, mliekom a spomínaným balzamom. Balzam je veľmi ľahučký a vôbec nie hutný. Jeho aplikácia je maximálne príjemná, trošku chladivá a so vstrebaním nie je najmenší problém.
Čo je ale úplne najviac najlepšie, je účinok. Postará sa oň toto zloženie...

... kde nenájdete žiadne parabény, zato slušnú porciu slnečnicového oleja /asi nie úplne toho kuchynského ;)/, glycerínu, bambuckého masla a nejaký ten podiel extraktu z brusníc. A ktorého výsledkom je tak nááádherne chránená a hydratovaná pokožka, až tomu nechcete veriť, že toto zvládne vecička za nejaké 2 éčka! Fakt. Pokožka ešte na druhý deň pôsobí celkom „zvlhčeno“ a chránene a vy nemôžete prestať s ošahávaním vlastných končatín! :D
Možno môj názor ešte prehodnotím, ale zatiaľ sa mi to javí tak, že tento balzam schová do vrecka aj moje milované masielka z bodyšopu.

celkové hodnotenie: bez pardónu 11/10!

Skúšali ste túto vecičku? Ja si utekám kúpiť aspoň jeden do zásoby!

- claire -


6 komentárov:

  1. Väčšinou si kupujem vecičky v DM od značky Balea na odporučenie niekoho iného, najmä z blogu, pretože je ich toľko veľa a tak rýchle pribúdajú, že sa niekedy "strácam v preklade".
    Takže - ĎAKUJEM - kuknem a uvidím či kúpim. Ja som si dopriala po kúpe krabičky z Biobeauty.sk (kde bola vzorka našľahaného telového maslomlieka s citrónovou vôňou) aj plné trojbalenie tejto úžasnej šľahačky na telo a neviem sa ho nabažiť. Tak možno keď miniem, siahnem aj po inom lacnejšom produkte, aby som si spravila finančnú rezervu a kúpila si zase šľahačku do Soaphorie :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá ma tiež láka, takže niekedy určite BUDE ;)
      A nie je za čo :), určite odporúčam!

      Odstrániť
  2. Tak tohle musím mít! Nooo, ne že bych krémů měla málo... :-) Doufám, že u nás v DM bude. Teď mě štve, že jsem si to přečetla až nyní. Zrovna před chvílí jsem se vrátila z civilizace a nevím, kdy se kam zase dostanu. Díky za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hani, niet za čo. Mne sa výnimočne zadarilo a nejaké telové mazadlo som naozaj POTREBOVALA :)...

      Odstrániť
  3. Diky za tip,určite sa po balzamiku poobzeram :) inak momentalne u mna boduje taktiež baleacky telový krem s bambuckým maslom je supe,r lahučko sa rozotiera je tak akurat ani super mastný ani riedky , pokožka je super hladučka taka vyživena ,použivam ho inak aj na tvar na noc ,tiež som milo prekvapena a vôna pripomina niveu to ja môžem . Ale teno tvoj balzamik určite vyskušam,ved mazadiel nikdy nie je dost :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...