streda 31. decembra 2014

Posledné "2014" OUT NEWS

Za posledné dni tu máme opäť raz viac tých štatisticko-prehľadových postíkov, ale tak to už koncom mesiaca býva... Obzvlášť, ak ide o koniec mesiaca posledného, že ;).
Ak by v dnešný deň niekto omylom zablúdil na blog /ak je tu napríklad niekto ako ja, čo trávi Silvestra v plnom pracovnom nasadení – NEDOBROVOĽNE!!!/, tu hľa krátky pohľad na to, čo sa mi zadarilo minúť v decembri.

Začnime pekne od začiatku, teda zľava doprava :).
Versaceho kultová vôňa Bright Crystal, srdcovka najsrdcovkovitejšia. Niekto môže namietať, že je to vôňa pre puberťáčky /a tam sa ja, pri všetkej úcte, už fakt nemôžem radiť! :D/, ale ja ju jednoducho milujem! Takže kúpim určite zasa, niekedy.
Tento mesiac ste sa mohli rozplývať spolu so mnou v tomto poste nad skvelým telovým balzamom s brusnicou od Balea. Tesne tesne sa nedostal medzi tohtoročných „saveonbeauty víťazov“, to mu ale na kvalite nič neuberá a ja už mám otvorené balenie číslo dva.
Ďalší miláčik spomedzi baleáckych sprcháčov, tentokrát olejovo-krémový. Akože. Ten olej tam zas tak veľmi necítim, v každom prípade ma sprcháč nevysušuje a krásne vonia po kvetinkách, ako som vám už spomínala tu.
Pri ďalšej vecičke sa ohrejeme o málo dlhšie. 

Volume Blast Mascara The One od Oriflame prekvapila takou veľmi slim kefkou s kratučkými štetinkami – a to ja rada! 


Bohužiaľ, riasenka mi tak nejak stihla vyschnúť, kým som testovala inú, takže som vám nestihla nafotiť výsledný efekt, ale musím povedať, že som s ňou bola dosť spokojná. Stojí väčšinou niečo nad 3 éčka, takže opäť raz super kúpa. Odporúčam.
Vráťme sa ale naspäť k prvej fotke. Môj najsamviac must-have medzi top a base-coatmi lak na štiepajúce sa a krehké nechty od Avonu vám sľubujem zrecenzovať už nejaký ten piatok, zatiaľ nevydalo... Faktom je, že nechty s ním vydržia v pozerateľnom stave aj viac ako týždeň a čo je pre mňa nemenej rovnako dôležité, expresne rýchlo schne! Fakt neviem, koľké balenie už doma mám.
Telové maslo od The Body Shop som síce stihla tak trochu ohovoriť v tomto poste, nicméééně jeho nevoňavý brat vyhral spomedzi všetkých telových mazadiel, ktoré tohto roku prešli mojou telesnou schránkou. Budem dúfať, že sa nenájde žiadna kozmetická maniačka, čo by niektoré z týchto kultových masiel neokoštovala - a ak áno, vybehnite do najbližšej predajne /napr. tej mníchovskej :D/ aspoň prst omočiť :).
Po takmer roku sa mi zadarilo spotrebovať maslo na pery od Nivey. Hoci som na začiatku vlastnila silnú štvorku týchto fešákov, nakoniec v rámci šírenia osvety u mňa ostal len tento jediný kúsok. Hoci je maslo lepkavejšie o chlp viac, než by niektoré z vás možno mohli akceptovať, jeho regeneračné účinky mu poprieť nemožno. A hoci sa k nemu zrejme tak skoro nevrátim /ja už fakt nemám miesto!!! :D/, každej z vás ho môžem len odporučiť.
No a krásne vyživuje aj nechtovú kožtičku, btw.
Pleťová voda a mlieko od Yves Rocher z radu Nutritive Végétal sa u mňa na krátko ohriali v rámci odličovacieho experimentu a na mojom prvotnom názore sa nezmenilo v podstate nič.  Skorý návrat k týmto vecičkám vylučujem, ale niekedy zasa možno...
Naopak, micka od Dermacolu bola pre mňa príjemným prekvapkom. V tej najpodstatnejšej podstate môžem skonštatovať, že som nepobadala rozdiel medzi ňou a ružovou Biodermou /snáď len to, že micka od Dermacolu na pleti akoby trošku penila!/, z čoho logicky vyplýva, že spokojnosť.
Rovnako milo prekvapil aj denný krém od Ziaja z radu Sensitive, ktorý, suma sumárum, robil všetko, čo robiť mal. Hydratoval, chránil, ukľudňoval a predchádzal podráždeniu. Už len zohnať ho :).
No a nakoniec tu máme jeden zaujímavý sprcháčik, pri ktorom sa tiež ohrejeme o málo dlhšie. Značka Biopha Organic, ktorá sa tvári veľmi bio a eko a neviem čo všetko.


Sprcháč mal voňať po zelenom jabĺčku...

... ale zelené jabko by ste v ňom ucítili asi akurát vtedy, keby vám niekto zároveň držal pri nose osviežovač vzduchu na wc s vôňou jablka.
Čiže veľmi „bio“ vôňa ;). Čo ma zrovna dvakrát neteší, ale keď už má byť na úkor zloženia, tak ok.
Bohužiaľ, vďaka pumpičke sa v mojej kozmetickej domácnosti tento sprcháč použil ako sprcháč iba raz, keď som takmer urvala zo steny v sprchovom kúte košík s kozmetikou. Ako jediné bezpečné miesto sa ukázalo umývadlo, takže je len logické domyslieť si, že sprcháč sme väčšinou používali ako mydlo na ruky. Sprcháč určite nebol zlý, holt, soudruzi z NDR niekde museli urobiť chybu...
Tak, to by sme mali pre tento rok všetko :). Snáď som vás v posledný deň roku 2014 príliš neunavila čítaním blbostí a tajne dúfam, že aj vy dúfate, že sa tu budeme takto čítať aj po celý rok 2015 ;). Veselého Silvestra želám!

- claire -

4 komentáre:

  1. Ty to tam teda máš naozaj kopec ! Snažila si sa spotrebovať čo najviac, aby si uvoľnila miesto iným ďalším značkám ? :))))
    Niektoré poznám a používam, niektoré poznám a nejak sa mi do nich nechce a niektoré nepoznám vôbec.
    Tiež mám problém spotrebovať Nivea masielko :(((, je ho málo, taká pidi krabička, ale nechce zmiznúť :)))).
    ŠŤASTNÉHO SILVESTRA !!!
    A úžasný Nový rok 2015 - nech je lepší, krajší, zábavnejší a zdravší ako rok tento odchádzajúci !
    A ešte raz Vďaka za Biodermu !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je už údel nás kozmetických maniačok a beauty-blogeriek - rýchlo míňať! ;D
      Leni, ďakujem a podobne!
      A nemáš za čo ;).

      Odstrániť
  2. Ja si budem musieť dať záväzok a domíňať všetko. Nie nechávať v každej fľaštičke pol centimetra na dne a hromadiť ich... Potom i ja budem písať takéto články. :-) Ja to síce pomíňam nakoniec, lenže zverejniť článok o šampóne a potom odfotiť prázdnu fľašku v auguste, to už je také divné. :-p

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, to je skvelý záväzok! :D Ja práveže hromadenie kozmetiky neznášam /niekto sa teraz asi zasmial :D/, takže u mňa sú out news posty každomesačnou samozrejmosťou :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...