pondelok 29. decembra 2014

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS za rok 2014 – mazadlá, patladlá a iné veci

Keďže tu pomaly, ale isto máme koniec roka, stádovito sa pripojím k zvyšku beauty-blogerského mikrokozmu a v dnešnom postíku sa povenujem vecičkám, ktoré najviac prirástli k môjmu srdcu a tak trošku aj tým, ktoré, ceeelkom naopak, zabezpečovali mojej osobe prísun pravidelných dávok mega-šialenstva počas celého roka.
Top-produktový postík si rozdelíme na dve kapitolky a v tej dnešnej sa povenujeme tomu, čo na seba mažem a patlám najradšej a najneradšej :).

Kategória „Ksicht“


V tejto kategórii som sa rozhodla udeliť cenu /naozaj som napísala CENU?/ hneď dvojici vecičiek, z ktorých ani jednu som na blogu ešte patrične neokomentovala. Kombinácia ružová voda – argánový olej je ale tak úžasná a prudko návyková, že som ju nemohla obísť.

Kategória „Telesná schránka“

Drsný súboj dvoch cenovo neporovnateľných vecičiek /telového masla od The Body Shopochranného balzamu s brusnicou od Balea/ som sa napokon rozhodla ukončiť v prospech tej drahšej. Predsa len, nie je to limitka...

Kategória „Odmaskovač“


Čiže odličovadlo. Tento rok som ich vyskúšala zopár a hoci viaceré príjemne prekvapili, tak nejak ostávam verná ružovej.

Kategória „Maskovanie“

Celkom jednoznačne táto maska od Matis Paris. Nemôžete s ňou síce zamaskovať celú tvár, určená je ale pre hýčkanie toho najpodstatnejšieho – očí a pier. Hydratuje, vyživuje – čo viac možno chcieť?

Kategória „Papuľka“

Drsný súboj, tentokrát dvoch cenovo porovnateľných U.S. vecičiek /Rosebud Salve vs. EOS/ tentokrát dopadol v prospech mazadla v plechovke. Eosie mazadlo je síce veľmi ňuňu, ale účinok predsa len valcuje plechovkový pobratim. Milujem ho!

Kategória „Paprčky predné“

Súboj asi najťažší. Krémy na ruky striedam nielen podľa ročných období, ale – povedzme si to na rovinu – ako sa mi práve chce. Nakoniec som si dovolila vybrať suverénne najdrahšieho fešáka v mojej ručno-krémovej zbierke – krém L´Occitane s 20percentným podielom bambuckého masla. Áno, áno, v recenzii mierne ofrfľaný! :)

Kategória „Paprčky zadné“

Treba nejaký komentár? :)
Kategória „Sprcháč“

Kto ma číta už dlhšie, zrejme vie, že na sprcháčoch celkom ulietavam. Určite bude postík, kde predstavím svoje najobľúbenejšie sprcháče pohromade, dnes som sa ale rozhodla vzdať chválu a slávu tomuto fešákovi značky Balea. Lacný, voňavý, skvelý!

Kategória „Šmirgeľ“

Rozhodla som sa v šmirgľovacej oblasti nekomplikovať situáciu a spojiť telové aj pleťové peelingy do jednej kategórie. A vyhral ju celkom jednoznačne bratranec víťaza kategórie predošlej. Citrónová tráva rulez!!!

Kategória „Háro“
 
V oblasti vlasových patladiel už druhý rok po sebe u mňa vyhral opravný balzam na suché končeky od Yves Rocher, ktorý som zatiaľ na blogu – paradoxne – spomínala len veľmi matne. Asi nie som moc náročná, no...

No a na záver venujte krátky pohľad ešte raz týmto dvom balzamovým fešákom. Prečo?

EOSu som sa rozhodla udeliť cenu Milášek roka /samozrejme patladiel, mazadiel a iných vecí!/. Je to také bábätko spomedzi všetkých tých téglikov, tubičiek, fľaštičiek a podľa mňa ho musia za to milovať všetci. No a keď sa spojí ten ňuňu-imidž so skvelým účinkom...
A prečo plechovka?



Lebo cenu BEST OF BEST mazadiel, patladiel a iných vecí vyhráva po starostlivom zvážení tradáááááááá:

Úžasný americký balzamík /nielen/ na pery Rosebud Salve. Skvelý, skvelý, skvelý. Mám chuť napísať niečo také ako „S Rosebud Salve na večné časy!“ „Večná pamäť a sláva Rosebud Salve balzamu!“, „S Rosebud Salve k lepšiemu zajtrajšku!“  a podobne. Zamilovaná na furt, skrátka.
Takže to by sme mali víťaza. To by som však nebola ja, keby som si neodpustila nejakú tú rýpavú vsuvku. Lebo keď už máme BOB 2014, pre rovnováhu v beautyblogerskom vesmíre Claire Clairmont musím určiť jednu vecičku, ktorú by som najradšej poslala do horúcich pekiel. Pretože si to fakt zaslúži... /nie že by ich nebolo viac, že! ;)/
Takže, touto pekelnou vecičkou sa stáááááva:

Viac nájdete v recenzii tu. Sa divím, že som sa dokázala ovládnuť a nehodiť sprej do koša po prvom použití - asi som tušila, že svojich päť minút slávy si ešte užije ;).

Nabudúce namierim kritické clairmontovské oko na dekoratívku. Ak by ste mali vybrať jednu jedinú BEST OF BEST vec, ktorá by to bola? A ktorá adeptom na cestu do horúcich pekiel? ;)

- claire -







8 komentárov:

  1. Z tých názvov katgórií som odpadla :) U mňa je výrobok roka, počkať nie roka ale ever! kónická kulma od Remington. Mám dlhé vlasy skoro po zadok a nikdy mi žiadne vlny nevydržali, kým som si spravila jednu stranu druhá už bola skoro rovná. S touto kulmou mám už tretí deň vlny ako z rozprávky. Doteraz nechápem ako je to možné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ju mam tiez a suhlasim s Tebou :-)
      Biela Mačka

      Odstrániť
    2. :D dala som si na nich záležať.
      Ja mám vlasy prirodzene vlnité, takže ja skôr oceňujem každý fén /fakt fén!/, ktorý mi ich pekne vyrovná! :D Ale PEKNÉ vlnky tiež nie sú na zahodenie.

      Odstrániť
  2. Nuž, ako čítam a pozerám, mám mierne iný vkus vo všetkých kategóriách s výnimkou poslednej. Tiež som sa na Tvoj popud dala nalákať na Rosebud Salve priamo v BA, len na inú vôňu a je to naozaj miláčik :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano? A ktorúúú? :)
      Ja mám ešte neotvorený ten najnovší mandarínkový, ktorý u nás ale ešte nemáme, už naň slintám...

      Odstrániť
  3. Nic z toho som neskusala. Cakam teda na druhy diel ... :-)
    Biela Mačka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak máš tipy, čo skúsiť ;) Druhý diel už až v januári...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...