piatok 26. decembra 2014

Zimné voňavé DKNY jabĺčko

Kto ma číta nejaký ten piatok, určite vie, že recenzie parfémov, voňaviek, toaletných vôd a neviem čoho všetkého ešte, píšem len nerada. Vôňa je vec prudko individuálna a čo jednému vonia, druhému môže privodiť kolaps až úmrtie na smrad. Keďže ale v predvianočnom období mi opäť raz bol naklonený bôžik hazardných hráčov, nedá mi nepochváliť sa mojím najnovším voňavým úlovkom.


Parfémik Red Delicious /pozor – vraj limitka!/ od DKNY som vyhrala v súťaži na FB stránke parfumérie Elnino. Nie že by som túto vôňu poznala, ale – inštinkt a odporúčanie zvonka, chápete ;).
V prvom rade musím vychváliť do nebies vizuál. Voňavý obsah je chránený flakónikom v tvare jabĺčka /vianočnej guľky :)/, ktorý padne do ruky ako uliaty. Milujem ten dizajn!!! /Na tomto mieste mi nedá neposťažovať sa na flakónik môjho najsamviac obľúbeného Bright Crystalu, ktorý má flakón hranatý a celkom nemožný - červené jabĺčko ale tento prípad nie je ani náhodou!/
Ale nebudem taká prehnane dobrá – bolo by to na mňa trochu netradičné ;) – fotenie flakónika ma totiž  celkom regulérne priviedlo na hranice šialenstva!!! Dekel je zrkadlový a odfotiť ho bez toho, aby sa v ňom odrážala postava beauty-blogerky vo vyťahanom tričku, teplákoch a s olúpaným lakom na nechtoch, navyše s bordelom v obývačke, sa dlho ukazovalo ako čisto nemožné! :D
Nakoniec som ale s flakónom doslova a dopísmena hnusno vydrbala! :D

Každého milovníka ovocia /aj v tých tekutejších stavoch/ zaujme zloženie. Podľa oficiálnej info v zložení môžete cítiť liči, maliny, jablká a, prosímpekne, šampanské! :) Nech sa zamýšľam ako chcem, neviem si tak celkom vybaviť, ako by malo šampanské v parféme voňať /presvedčíme sa koncom mesiaca? ;D/, ale teda rozhodla som sa Donne Karan veriť.

V každom prípade, vôňu nejakých tých červených bobúľ tam cítim celkom určite. Vôňa je sladučká, zároveň sviežo-kyslá a kráááásne ideálna na toto ročné obdobie /pochopiteľne, pri čítaní tejto vety preventívne odporúčam skontrolovať dátum postnutia tejto recenzie! ;)/.
Výdrž je taký vyšší priemer – nefrflem.
Ak obľubujete zimné ovocné vône, Red Delicious môžem naozaj len odporučiť.

Skúšali ste túto vôňu? Prípadne nejakú inú od DKNY?

- claire –

PS:
Na úplný záver ďakujem e-shopu Elnino za túto chutnú výhru! :)

12 komentárov:

  1. Odpovede
    1. bože, a ja som žiadnu Chloe ešte nevoňala!!!!!!!!!! :)

      Odstrániť
    2. Môžeš ísť ovoňať tú Chloe Love story, čo som kúpila máti na Vianoce :-P
      R.

      Odstrániť
    3. Mne sa páči ako vonia, šak uvidíš ;-P
      R.

      Odstrániť
  2. Ja mám doma tiež ale verziu fresh blossom intense a to je tak intenzívna vôňa že koniec. Dávam si z nej iba jedno streknutie niekde na nohavice, hlavne nie na krk alebo v oblasti tvére. Intense tam nemá napísané pre nič za nič :D je skvelá na jar podľa mňa. Pod stromček som dostala Versace Bright crystal absolute a je tiež skvelá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D že na nohavice! Budem musieť niekde tú vôňu omrknúť, už len zo zvedavosti :)))

      Odstrániť
    2. keby si ho aj na ponožky nastriekam aj tak by som ho cítila aspoň 2-3 dni :)

      Odstrániť
    3. :D takže to je celkom parfém pre lakomcov!

      Odstrániť
  3. Ja som dlho verná značke Bottega Veneta a ich prvej klasike. Aj tento rok sa našla pod stromčekom :).
    A ešte aj Giorgio Armani Aqua di Goia a kopec iných.
    A donedávna som Donnu Karan New York (vysoký štíhly mrakodrap) používala celé leto, ale nejak sa mi znechutila a už ani nevonia po inovácii ako predtým, takže teraz už Donnu Karan veľmi nemusím. Zato tento rok so na odporučenie blogeriek kúpila na el nino Salvatore Ferragamo Tuscany Soul a to bola iná pecka na leto :). Míňala som na kilá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nič z toho som neňuchala ešte... Teda, Armaniho ano, a viem, že sa mi páčila, ale už si ju nejak nepamätám :).
      V lete parfémy veľmi nepoužívam, skôr fičím na rôznych voňavých telových sprejoch...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...