štvrtok 22. januára 2015

Ceruzka môjmu srdcu blízka



Sú vecičky v dekoratívkovej oblasti, na ktoré som /samozrejme nepochopiteľne/ nikdy nemala obzvlášť veľké nároky. Jednou z nich /celkom najnepochopiteľnejšie/ bola aj ceruzka na oči – bohate mi stačilo, aby bola ceruzka mäkká a na oko sa ňou dobre čmáralo. Že vydržala na oku asi tak hodinku – dve, to som brala ako samozrejmosť, s ktorou sa treba naučiť žiť. Po rokoch som si ale konečne povedala, že by bolo načase zabrúsiť do aspoň o málo vyšších cenových kategórií a tak u mňa skončila nová fešanda.

Gélovú ceruzku na oči som ešte neskúšala, vodeodolnú ceruzku detto. Tak prečo nezabiť hneď dve muchy jednou ranou, že. Vodeodolná ceruzka od L´oréal Super Liner GelMatic toto všetko sľubovala a hoci ma na začiatku ohúrila nie celkom sympatickou takmer 11eurovou cenovkou, realita bola nakoniec o niečo prijateľnejšia /cécéá 8 éčok/.

Ceruzka je vysúvacia a na opačnom konci sa veľmi inkognito tvári šikovné strúhadielko /ktoré ale úprimne pochybujem, že niekedy využijem, keďže vysúvacie ceruzky strúhať tak nejak nepotrebujem!/.
Ceruzka je v odtieni ultra black, ktorý na ruke aj celkom ultračierno vyzerá.


Farba je naozaj pomerne intenzívna – NA RUKE, na oku takúto čiernu dáte samozrejme len s troškou námahy /prípadne prederaveným viečkom, že/.
Čo sa týka vodeodolnosti – a celkovo odolnosti – to už klobúk dole! Na porovnanie zopár fotiek /vľavo L´oréal, vpravo moja stará ceruzka/:



Musím povedať, že ceruzky som vôbec nešetrila a prešli nielen testom vodeodolnosti, ale aj poriadnemu testu oteruodolnosti /že som sa ich pod tým vodovodom nadrhla!!!/. Ako vidno na fotke, L´oréal srdiečko /prečo akurát SRDIEČKO???/ stratilo akurát trochu na intenzite, ale inak drží ako priklincované – čo sa o mojej starej ceruzke povedať nedá.
Priznám sa, každé ráno cítim potrebu robiť toooľko vecí, že môj chudák ranný mejkap musí byť len minimalistický, väčšinou si vystačím s kvapkou nejakého prekrývača, farbou na líčka, riasenkou a ceruzkou, ktorú dávam na vnútornú spodnú linku. Teda tam, kde sa obzvlášť kladie dôraz na vodeodolnosť, keďže tú „waterline“ máme celkom plnú "vody", že.
No a výsledok?
Aj po osemhodinovej šichte je ceruzková stopa na svojom mieste. Samozrejme nie v pôvodnej intenzite, ale je – a toto som pri mojej starej ceruzke nemohla očakávať ani omylom.
Takže za mňa spokojnosť veľká a ceruzku určite môžem odporučiť. Cena síce nie je úplne najnižšia na drogérkové pomery, ale ak nemáte chuť obnovovať svoj očný mejkap 5x denne, investícia je to viac ako dobrá.

celkové hodnotenie: 9/10

Máte skúsenosti s gélovými ceruzkami na oči? Aké momentálne používate a ktorá je vaším favoritom? Sem s tipmi! :)

- claire -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...