pondelok 23. marca 2015

Čo sa na nás chystá - ASTOR



Nuž, pravdou je, že Astor toho na nás chystá až až. A že to bude celkom všehochuť! Dnes si dáme malý omrk všetkého toho krásne farebného, čo zakotví v našich drogérkových pultoch už koncom tohto mesiaca.


A začneme hneď tým najlepším! Ako veľmi milujem astorácke farebné masielka na pery, to tu nemusím dvakrát miliónkrát opakovať. Podľa môjho skromného názoru ide o jednu z najvydarenejších vecí na pery nielen značky, ale aj ever. Na svojom blogu som im venovala už zo tri recenzie a ako sa zdá, pribudnú ďalšie. Astor totiž prichádza na trh s už treťou generáciou masielok, tentokrát v matnej verzii a ja pevne verím, že budeme opäť raz chrochtať blahom!


Riasenkový sortiment rozšíri nová motýlikovitá riasenka s klasicky /motýlikovito/ zavrtenou kefôčkou, tentokrát vo farebnej verzii Xtreme Black. Vďaka gélovému zloženiu s ľahučkými voskami okrem extrémnej čiernočiernej tmy na vašich riasach sľubuje objem bez zaťaženia a ladné krivky motýlích krídel. No znie niečo lepšie než toto?


Farebno-očný sortiment sa nám rozšíri o nové monotiene v luxusne pôsobiacom 3D prevedení, z ktorých si vyberie určite každá z beauty-maniačok.


Všetky milovníčky univerzálnych hračiek na tvár určite poteší novinka v podobe púdru, mejkapu a podkladovej bázy v jednom v praktickom balení so zrkadielkom a aplikátorom, ktorá sľubuje bezchybné krytie a /takmer/ nekonečnú výdrž. Ako vítaný bonus vecička obsahuje SPF18! 


To by bolo pre tentokrát všetko a vy sa už teraz môžete tešiť na /ako inak/ šťavnaté recenzie ;). Ktorá z avizovaných noviniek vás zaujala najviac a ktorú si, naopak, asi necháte ujsť?

- claire -

14 komentárov:

  1. Tie tiene vyzerajú super, len sa obávam, že pre mňa nie na bežné nosenie a čokoľvek matné na perách tiež moc nemusím...
    Ale ten make-up/púder aj špirálu niekedy určite vyskúšam, len musím pomíňať domáce zásoby...hlavne make-upov ;-P
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiene budú samozrejme v ponuke aj v bežne nositeľných farbách ;). Ja už teda poctivo testujem a aj keď nechcem moc bonzovať popredu, z tých masiel som nadšená! :)))

      Odstrániť
  2. Noooo.som zvedava hlavne na máslička a riasenku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som už vyššie spomenula, masielka ako vždy must-have... Ale veď detaily v recenzii čoskoro ;).

      Odstrániť
  3. tiene som zatial nestihla všetky skúsit ani riasenku, ale maslá striedam od min. piatku nonstop! tie sú úplne úchvatné!!! a púder tiež odvtedy používam, no z masiel som úplne na vetvy!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiene vyzerajú zaujímavo, dúfam hlavne, že farby budú zaujímavé a netradičné. A ten púder 3 v 1 ten si asi fakt kúpim, pretože vyzerá úžasne.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne, ja na podobné vychytávky príliš nie som, radšej mám klasiku v tekutej a následnej púdrovej forme :) V každom prípade skúsenosť zaujímavá :).

      Odstrániť
  5. Masielak od Astoru zbožňujem, takže vyskúšam aj matnú verziu. Problém bude zase s utrafením farby pre mňa :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ak bude na výber fakt len z troch masielok, bude to bieda :-/... Mne ale výnimočne sadli tentokrát všetky tri :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...