utorok 17. marca 2015

Lepšie neskoro ako...



Dnes tu máme jednu z extrémne krátkych a extrémne nudných recenzií, tento parfumový skvost mi ale nedalo aspoň pár slovami nepredstaviť vám. Aj keď ma Mr. Armani pri našom poslednom kontakte pekne naprdel, týmto flakónikom si to u mňa vyžehlil na celej čiare.


Kultovú Acqua di Gioia vám asi príliš predstavovať nemusím. Neverím, že existuje jediná žena, ktorá by si k nej nepričuchla v parfumérke, alebo o nej aspoň nepočula. Na trhu je už nejaký ten piatok, u mňa ale zakotvila  len celkom nedávno /a furt sa zamýšľam nad tým, prečo som taká kozmeticky zaostalá?!/.


Začnime vizuálom. Flakónik je jednoducho elegantný a 30ml balenie padne do ruky tak akurát. 



Čo sa samotnej vône týka, no takto... Výrobca splieta čosi o mäte, limetke a vodných tónoch a mne nedá inak, len súhlasiť.  Vôňa je svieža a sladko-ovocná zároveň a skrátka kto ste ulietavali a ulietavate na /všeobecne uctievanom/ Bright Crystale od Versace, zaručene budete chrochtať blahom aj pri tomto.
Výdrž, ako inak, výborná, vôňu z vás bude cítiť hodiny...
Cena 30ml flakóniku v parfumérke je niečo málo nad 40e, na nete samozrejme zoženiete podstatne lacnejšie.

Poznáte túto vôňu? Ktorá je vaša NAJ? Nakupujete vône radšej v parfumérkach alebo dávate prednosť nižším cenám na nete?

- claire -

10 komentárov:

  1. Nakupujem jedine u Katkaparfumery, má aj stránku na FB tak kukni, tam mám ako u jediného shopu istotu že nepredáva fejky, a ceny sú tiež super :) Musím sa priznať že túto som ešte neskúšala ale momentálne je moja naj Bright Crystale Absolute

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jooj. Tato nie ale jej sestricka acqua di gioia essenza je mojou signature uz asi 5 rokov. Tuto zimu som vsak zatuzila po zmene a dostal ma gucci mandarin. :) aj ked mam momentalne rozpouzivanych asi 5 voni, armani vone mam veeeelmi rada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že som videla v parfumérke aj tú, akože prečo som si neňuchla??? :D

      Odstrániť
    2. napraviť :D neviem, či zapasuje každému, ale myslím, že je to droga;)

      Odstrániť
    3. Pri najbližšej návšteve parfumérky určite! ;)

      Odstrániť
  3. Úžasná vôňa a pravidelne sa k nej vraciam.
    Kupujem parfémy buď cez net (katkaparfumery, el-nino, parfums.sk), vo Fann len keď mám obrovskú zľavu z narodenín a pod..
    Na Elnino zakaždým svoj letný must-have Salvatore Ferragamo - Tuscan Soul, elbo iba tam ho majú.
    Cez leto ešte Gurlain - Aqua Allegoria Limon Verde.
    A celoročne Bottega Veneta (klasická prvá verzia).
    Teraz som si kúpila Repetto - Reppeto eau de parfem
    Zásadne nekupujem nič od Versace - voňiam sladko ako 50 % populácie. Nemám rada také mainstreamové vône - i keď bohužiaľ už aj Bottega je taká. Alebo len ja som tak zaťažená na tú vôňu, že ju cítim všade kde sa pohnem.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. elnino aj katku určite vyskúšam, parfums odskúšané viackrát...Ja tie mainstreamové vône vcelku môžem :D ale je pravda, že poslednú dobu sa mi môj voňavý vkus začína trošku meniť... Holt, asi starnem! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musim se priznat, ze jsem k ni nikdy necuchala, ale podle tveho popisu voni urcite pekne, svezi vune mam rada :-) Ja jinak parfemy takovych znacek jeste nikdy nemela, ale mam svou oblibenou vuni Intense Pour, psala jsem o ni recenzi i na blog, taky krasna svezi vune :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že by sa Ti páčila ;) Ja sa nebránim ani lacnejším vôňam, keď sa mi páčia - rýchlejšia spotreba nevadí...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...