sobota 21. marca 2015

TAG sedem smrteľných hriechov v kozmetike


Tak som si povedala, že sme tu dávno nemali žiadny tag a bolo by načase napraviť to. Túto tagovú haluznosť som videla u niektorej /fakt sa ma nepýtajte KTOREJ!/ youtuberky a keďže sa mi celkom pozdával, dovolila som si nanominovať samú seba. Snáď ten názov nie je príliš zavádzajúci a nebudete čakať odo mňa veci tipu „tmavá kontúrka na perách“, „obočie v tvare prešklbanej pomlčky“ alebo „modré očné tiene k modrým očiam“. Lebo né. Lebo dnes si dáme malú fakt biblickú lekciu.

zdroj

1. PÝCHA
Aká kozmetika ti najviac pridá na sebavedomí, na čo si vo svojej zbierke obzvlášť pyšná?


Chcela som začať tým, či fakt musím vybrať jeden druh, to by ale asi nebol ten najvhodnejší začiatok, že ;). Takže ak by som mala vybrať jedinú vec, tak mejkap. Moja pleť má od dokonalosti na kilometre, takže vhodne zvolená omietka pôsobí na mňa aspoň trošku štartujúco. A na čo som pyšná najviac? No, prirodzene na také kúsky ako Naked2 paletka, NARS korektor alebo dekoratívna kazetka od Benefitu. Aj keby hneď neboli také dobré, prachy sú sviňa.

2. LAKOMSTVO
Aká je tvoja najdrahšia a najlacnejšia kozmetika?


Tak ten najdrahší kúsok si pamätám celkom konkrétne a presne, horšie je to s najlacnejším – celkom neprekvapivo. Najdrahší kúsok predstavuje 50eurová paletka očných tieňov od Urban Decay, ktorú som vcelku ofrfľala tu, ale ako som už párkrát spomenula, pomaly ale isto jej začínam prichádzať na chuť. Tie prachy sú fakt sviňa! ;D Najlacnejší kúsok – nenapadá ma nič lacnejšie ako sprcháče od Balea za 99 centov. Z čoho vyplýva nasledovné: Ak do svojej krásy zainvestujete ťažké prachy, na základnú hygienu ostane almužna. No na zamyslenie, vážení! :)

3. ZÁVISŤ
Akú kozmetiku by si rada dostala/vlastnila?

Asi by som bola divná, kebyže poviem niečo iné než to, že tú, ktorú si nemôžem sama dovoliť! :D Iniciatíve sa medze nekladú a akoukoľvek luxusnou dekoratívkou ma môžete len potešiť! ;) Minimálne do prvého vyskúšania...

4. HNEV
Akú kozmetiku miluješ a nenávidíš?


Celkom nekonkrétne /ak to nie je prisilné slovo!/ milujem VŠETKU kozmetiku a nenávidím /ak to nie je prisilné slovo!/ pár vecičiek, ktoré sa ku mne dostali akoukoľvek cestou a nesadli. Ak už ale musím byť konkrétna, milujem napríklad tento balzam na pery a tento rozjasňovač a nenávidím tento sprej na opaľovanie alebo tento rúž. Čím sa im zo srdca ospravedlňujem, ale fakt stoja za prd.

5. SMILSTVO
Ktorá vlastnosť je na opačnom pohlaví najatraktívnejšia?

Fuckt čítam dobre? Nie som si tak celkom istá, čo má opačné pohlavie s mojou kozmetikou, ale ok. Nepotrebujem mať doma metrosexuálneho príslušníka opačného pohlavia, ale ak chlap pekne vonia, má u mňa významný bod k dobru. Akúkoľvek dobrú pánsku vôňu som totiž schopná aplikovať aj na svoju telesnú schránku, no a akékoľvek rozšírenie svojej zbierky vôní len uvítam, of course! ;)

6. OBŽERSTVO
Ktorá kozmetika ti najviac chutí?


Celkom jednoznačne a maximálne bezkonkurenčne – EOS. Zlízala by som ho na kilá /zo svojich úst, samozrejme/ a s kľudným svedomím dala prednosť pred zmrzlinou!

7. LENIVOSŤ
Na akú kozmetiku si lenivá a vynechávaš ju?


Lenivá som na umývanie riadu, žehlenie, utieranie prachu, vyšívanie, háčkovanie a štrikovanie, ale nie na používanie kozmetiky. Ak mám ale vybrať niečo, čo nepoužívam, tak stylingové prípravky na vlasy. Jediný vosk, čo vlastním, používam akurát tak na fixáciu obočia. Ten pocit tvrdých vlasov totiž práve nemusím, ale hlavný dôvod je, že si tak nejak nemám ČO fixovať. Ako nie že by som nemala vlasy, že, nejaký ten porast sa nájde aj na hlave Claire Clairmont. Jednoducho môj prirodzený účes typu umyté vlasy si žiadny stajling nevyžaduje. Pánbohzaplať.
Amen.

Ak by ste mali chuť dnešný tag urobiť aj vy, kľudne sa nanominujte samé a hoďte do komentára link. Rada si prečítam, aké smrteľné hriechy s obľubou páchate vy ;).

- claire -

8 komentárov:

  1. Super tag :-) To ja jsem hrozne lina na mazani se :-) Telova masla, kremy a mleka mi vydrzi vzdycky sto let nez je spotrebuji :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Eos by som mohla aj ja miesto zmrzliny :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja celkovo zmrzlinu nemusím, odjakživa mám radšej nanuky :).

      Odstrániť
  3. Tak, dala som sa nalákať na Rosebud Salved a eeee. Tak zle otvárateľná krabička, že až. Je fajn, o to pokoj, ale tie nervy s otváraním sú hrozné !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D To fakt??? Akože, fakt drží dobre, ale väčší problém s otvorením teda moje radary nezaznamenali! Trošku potočím a je... :)

      Odstrániť
  4. Tak tento konkrétny nie. Môžeš točiť koľko chce, ale vyvinúť aj dosť veľkú silu na vytiahnutie. A samozrejme mať úúúúplne suché ruky (pritom ja si to patlem na pery po ich umytí, takže sú vždy mierne navlhčené).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...