streda 6. mája 2015

Už zas najlepšie masielka na svete!!!



Ak by som niekedy v budúcnosti písala článok na tému „absolútny must-have značiek“ /a že ho aj napíšem!/, v prípade poľskej značky Ziaja by to viac než jednoznačne boli ich úžasné, skvelé a famózne telové maslá. K mojej skúsenosti s kozou pribudol pomaranč a oliva a ja som tak nadšená, že som si túto udalosť nemohla nechať len pre seba a štyri steny mojej kúpeľne.


Telové masielka som si priniesla z košickej predajne Ziaja pre Teba. Pre to pomarančové som išla cielene /dva mesiace popredu som si opakovala mantru „nezabudni na pomarančové maslo!“/, na olivové ma ukecalo nadšené ochkanie všetkých zúčastnivších sa blogeriek. Výsledok? Fuckt neviem, ktoré vonia krajšie!


Popisovať obal alebo účinok snáď ani nebude také potrebné. Kto čítal koziu recenziu, vie, aké ÚŽASNÉ sú tieto masielka a že ich s čistým svedomím staviam na roveň niekoľkonásobne drahším maslám od Body Shopu.



Na kus reči sa zastavme pri vôni. Masielka voňajú pomerne jemne a prirodzene, ale úžasne! Pomarančové vonia po pomarančoch /ale pozor, nečakajte tak intenzívnu vlezlo-sladkú, cukríkoidnú vôňu, ako je to pri sprcháči z tohto radu!/ a olivové... no, nie som si istá, či takto voňajú olivy... ja vlastne NETUŠÍM, ako olivy VOŇAJÚ, ja len viem, ako CHUTIA :)... V každom prípade, kolegyne blogerky nezavádzali :). Olivové maslo vonia nádherne, trošku bylinkovo, trošku sviežo, trošku sladko... No jo, z tohto asi múdrejšie nebudete, treba pričuchnúť. Alebo dať na moje slová a rovno kúpiť ;).
Ak by niekoho zaujímalo zloženie, kuk sem.


No, čo dodať na záver... Snáď len malý apel, aby ste neodišli z tohto sveta bez toho, že by ste nevyskúšali aspoň jedno telové maslo od Ziaje. A garantujem, že neostanete len pri jednom. Ja už teraz silno premýšľam, ktoré telové maslo príde na ranu ako ďalšie ;).
Všetky masielka spoľahlivo zoženiete v e-shope dobrakozmetika.sk za cenu cécéá 6 eur.

celkové hodnotenie: 10/10

Už ste skúšali nejaké telové maslo tejto značky? :) Ktoré sa vám pozdáva najviac?

- claire -


2 komentáre:

  1. MUSÍM určite vyskúšať všetky 3, t.j. aj koziu radu.
    Ak by mala Ziaja nejakú fajn akciu v 101 alebo v Tescu, aj hneď :))))))).
    Čím ďalej, tým viac sa na nich namotávam !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam! ;D
      Či v NR, to neviem, ale včera som ich objavila v BA v Tesku :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...