štvrtok 20. augusta 2015

Úžasné, famózne a skvelé farbičky od DERMACOL



Viem viem. Vzhľadom na moje skúsenosti telovou kozmetikou asi by ste čakali ďalšiu frfľavú recenziu. Pre tentokrát som sa ale ani nemusela rozhodovať, či byť za dobrú, pretože v prípade týchto vecičiek to inak jednoducho ani nejde. 16hodinové Lip Colour rúžo-lesky na pery od českej značky DERMACOL.

DERMACOL 16H Lip Colour rúž


Ak ste ich aj neskúšali, stavím sa, že ste o nich minimálne počuli a posledné týždne až mesiace trávite premýšľaním, či sa tých cécéá 8-9 éčok v drogérke za ne oplatí vyhodiť alebo nie. A ak ste o nich ani len nepočuli, no tak si dnes prečítate.
Priznám sa, bola som na tom podobne. Keď som sa ale dopracovala k darčekovým kupónom, nerozmýšľala som ani chvíľku navyše a hneď na druhý deň po ukoristení kúsku číslo jeden došlo aj na kúsok číslo dva.

DERMACOL 16H Lip Colour, odtiene 06 a 03
DERMACOL 16H Lip Colour, odtiene 06 a 03

Keďže ste si možno všimli, že momentálne mám obdobie, keď som schopná nosiť na sebe ozaj výrazné rúže, zvolila som odtiene č. 3 a 6. Veľavravný názov „3“ v sebe ukrýva krásnu tmavočerveno-vínovú a rovnako veľavravná „6“ zas o pidi-kúsok decentnejšiu ružovo-hnedú s kvapkou fialkovej. Na fotke hore nie celkom zodpovedá realite :).

DERMACOL 16H Lip Colour, swatches 06 a 03
DERMACOL 16H Lip Colour, swatche odtieňov 06 a 03

Ako vidno na prvý pohľad, obe farbičky sú pigmentované fakt vynikajúco a na perách sú mega-výrazné. Vybrať si môžete aj z nenápadnejších odtieňov, Dermacol ich má celkovo v ponuke asi 9.
Ja vlastne ani tak celkom neviem, ako pre vás tieto Veci pomenovať. Spôsob aplikácie pripomína skôr lesk, intenzitou je to ale tekutý rúž ako vyšitý. Aj keď lesklý :). Najskôr na pery nanesiete farebnú bázu, ktorú necháte cécéá minútku zaschnúť a následne nanesiete „ultra lesk a jemnou péči“ z druhej strany. 

DERMACOL 16H Lip Colour
DERMACOL 16H Lip Colour

Múdra rada do života: Ani omylom sa nesnažte nechať pery len s bázou. Matný efekt je síce super vec, pery ale pri tejto dermakoláckej srande budú celkom dosť lepkavé a pri rozprávaní by vám tento jav mohol spôsobiť aj prípadné artikulačné ťažkosti až zalepenú držku. Po aplikácii bezfarebnej vrchnej vrstvičky /mimochodom, krásne žuvačkovo-cukríkovo voňavej!/ ostanú pery lesklé, príjemné a ku podivu aj pekne vyživené a farebná vrstvička napriek všetkému neporušená!
Takto nejak to vyzerá v praxi ;).

DERMACOL 16H Lip Colour, swatch 03
DERMACOL 16H Lip Colour, odtieň 03

DERMACOL 16H Lip Colour, swatch 06
DERMACOL 16H Lip Colour, odtieň 06
No a teraz to najdôležitejšie – výdrž. Dámy a páni, áno, táto vecička znesie skutočne všetko. Pitie, jedenie, otieranie, celodenné mlátenie hubou /čiže rozprávanie/. Kvôli zachovaniu komfortného pocitu stačí raz za čas pretrieť balzamíkom /čisto teoreticky môžete použiť akýkoľvek balzam možno menej hutnej konzistencie/ a farbička je stále v podstate eňo-ňuňo! Až do následného večerného boja s odličovaním...
Takže tak. Dermacol, za toto fuckt tlieskam :).
Všetky odtiene zoženiete aj v tomto e-shope za cenu od cécéá niečo málo nad 7,50.

hodnotenie: 10/10

Skúšali ste už 16hodinové Lip Colour od Dermacolu?

- claire -



12 komentárov:

  1. Nuž veru tieto rúže sa v poslednom čase na blogoch spomínajú stále, zatiaľ som nemala tú česť skúsiť ich, mám svoj obľúbený rúž a ten používam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja odkedy mam toto, ruze tusim ani nepouzivam! :D Ta vydrz je skratka supervec...

      Odstrániť
  2. NU, budeš sa čudovať, ale ani som nepočula, a teda ani posledné týždne až mesiace netrávila premýšľaním, či sa tých cécéá 8-9 éčok v drogérke za ne oplatí vyhodiť alebo nie :)))).
    Teraz vážne, ja týmto lesko-rúžom nemôžem prísť na chuť.
    Možno ak by nejaká dobrá víla obdarovala aj mňa, dala by som si povedať a vyskúšala na sebe, inak nie.
    U mňa už dlhodobo vedie rúž od Dioru s výraznou ružovou a zatiaľ sa naň nič nechytilo. Ale čo nie je, môže byť :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi ho konecne budem musiet omrknut! ;)
      Ako mna trosku tiez odradzal ten sposob aplikacie, ale ono v podstate tato Vec ma s leskom toho spolocneho ozaj pramalo...

      Odstrániť
  3. Nezkoušela jsem, protože jsem si nevybrala z odstínů. Asi už jsem tím množstvím rtěnek s lesků na rty co mám nastřádané tak rozmlsaná, že hledám pořád nějaké nové barvičky a ne ne najít:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mozno este do nejakeho pojdem, ale uz som si tiez odtienmi nie tak celkom ista...

      Odstrániť
  4. Jeste jsem bohuzel nevyzkousela, ale eozhodne chci.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na blogoch sa to hemzi nadsenymi recenziami...ale ja stara konzerva akosi neviem.A)neviem ci by mi vyhovovala konzistencia tejto veci B)farby sa mi sice pacia, ale akonahle si dam nieco tak vyrazne na usta, zda sa mi, ze je to jednoducho privela a necitim sa dobre C)keby mozno mali nejaku akcnu cenu, tak mooooozno vyskusam ale za plnu cenu sa mi nechce riskovat, ze bude platit A) alebo B) (ber to akoze mam teraz obdobie, ked sa snazim kupovat to, co viem, ze vyuzijem .....)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam momentalne obdobie, ked som zanevrela na vsetky nude ruze a presvedcila samu seba, ze mi vyrazne farby na perach svedcia natolko, ze sa v nich citim dobre!!!:D. To je, co? :D
      Co sa konzistencie tyka, na perach to nerozoznas od ruzu, akurat teda ta aplikacia...

      Odstrániť
  6. Pekná recenzia. :) Tento lesk som darovala sestre, tak dúfam, že bude nadšená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem! :)
      Len Ta poopravim mierne - je to skor tekuty ruz:)... ak by to bol lesk, na hubu to nedam!!! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...