štvrtok 21. apríla 2016

Perličkové sérum od Nivey alebo čo mi bol už zas aspoň trošku čert dlžen



Poviem to hneď na úvod a bez zbytočných kecov. Ak by táto Vec nebola tak prudko fotogenická, asi by som sa k jej recenzii nedonútila. Zrejme totiž vôbec nebudem schopná povedať NIČ k jej účinkom a to je u beautyblogerky celkom prúser, že.
No ale keďže mám na srdci predsa len zopár vecí, ktoré by vás zaujímať MOHLI, no tak sa dnes na perličkové sérum od Nivey mrknime.

NIVEA_Q10_serum_proti_vraskam


Perlové sérum proti vráskam s najvyššou koncentráciou koenzýmu Q10 /z celého niveáckeho „Q10“ radu/, kyselinou hyalurónovou a kreatínom je určené pre boj proti vráskam pleti tridsaťplus... Teda pre mňa. 

NIVEA_perlove_serum
NIVEA perlové sérum Q10plus


Výrobca samozrejme sľubuje zázraky na počkanie a nemožné do troch dní a ja sa s ním ani nejak extra hádať nebudem. Zloženie je narvané silikónmi, takže o bleskovom nástupe účinku polemizovať ani nemusíme, že jo.

NIVEA_perlove_serum_zlozenie
NIVEA perlové sérum Q10plus - zloženie

No ale budiž, zloženie zas až tak extrémne claire clairmont nerieši, ak je účinok fajn.
Zastavme sa najprv ale pri vizuále. Ten je skrátka dokonalosť sama – a bohužiaľ zatiaľ jediná vec, pri ktorej chrochtám blahom. Fľaštička je pevná a kvalitná, oceňujem skosený dekel a tiež fakt, že hmotu cez fľaštičku vidím. 

NIVEA_perlove_serum
NIVEA perlové sérum Q10plus
NIVEA_perlove_serum
NIVEA perlové sérum Q10plus
NIVEA_perlove_serum
NIVEA perlové sérum Q10plus

Nivea prišla s originálnym nápadom vo forme konzistencie – žlté „perličky“ sa nachádzajú v akomsi géle, pri stlačení pumpičky sa to celé akože zmieša /nie celkom dokonale – uvidíte na konzistencii/ a vy môžete patlať.
Mimoriadne oceňujem výtlačný piestik, ktorý umožní sérum bez problémov spotrebovať do poslednej... perličky :). Čím odpadá potreba naprdieť sa pri zistení, že štvrtina drahocenného obsahu skrátka nepôjde dostať z tuby von.
Sérum je parfémované, čo nie je vždy teda ideálne, ale vôňa je príjemná a pripomína mi trošku tú klasickú nivea-vôňu.
Tým nám ale naše pozitíva skončili – aspoň čo sa mňa týka.
Ako som už spomenula, výsledná konzistencia, ktorú budete patlať na tvár je viac ako divná.

NIVEA_perlove_serum_konzistencia
NIVEA perlové sérum Q10plus - konzistencia
NIVEA_perlove_serum_konzistencia
NIVEA perlové sérum Q10plus - konzistencia

Hmotu musíte po tvári poriadne POROZTLÁČAŤ /doslova!/ a nie vždy to ide celkom bezproblémovo. No ale budiž – toto furt nie je vec, ktorá by mi nejako extrémne prekážala.
Čo mi ale prekáža, to je sérum na ksichte - prúser číslo DVA.
Aby som vysvetlila... tesne po aplikácii ostane pleť celkom jemná, zjednotená a zmatnená. Čo by samo o sebe bolo pozitívne, off course, lenže to by sa nemohol dostaviť pocit „asitakdveminútypo“.
Po cécéá dvoch minútach totiž moja pleť ostane doslova VYSUŠENÁ /krémovať sa snažím vždy až nejakých 10 minút po „sérovaní“, aby sa sérum dostatočne vstrebalo/ a po chvíľke sa mi hmota na ksichte začne nechutne žmolkovať a nechutne žmolkuje, až kým na ňu nešupnem pleťový krém.

NIVEA_perlove_serum
NIVEA perlové sérum Q10plus

Z uvedeného dôvodu sérum používam len na noc, to mi ale nezabránilo, aby som ho nevyskúšala aj samostatne ako podklad pod mejkap. Tu sú moje dojmy dosť schizofrenické. Sérum ako podklad je fakt na prd v tom zmysle, že mejkap po ňom rozotriete naozaj len veľmi ťažko a skôr ho musíte do pleti vklepať – jednak kvôli žmolkovaniu a dvak kvôli nepríjemnému pocitu „ťahania“, ktorý pri samotnej aplikácii mejkapu máte. Napriek tomu, výsledný efekt je celkom fajn a nebyť nepríjemnej konzistencie, sérum by bolo prijateľným podkladom.
Ďalšia vec, ktorá ma zrovna nenapĺňa nehynúcim nadšením je fakt, že ráno pri odličovaní ostáva tampónik doslova a dopísmena žltý.

NIVEA_perlove_serum
NIVEA perlové sérum Q10plus

V konečnom dôsledku teda neviem, čo si o sére myslieť. Jeho aplikácia je u mňa možná iba s následným okamžitým premáznutím nočným krémom, samostatná aplikácia je vecou absolútne neprijateľnou, to bohužiaľ.
Napriek všetkému, mazať sa snažím ozaj poctivo a k účinku séra sa ešte určite vyjadrím v nejakom tom „out news“ poste.
Takže pre tentokrát bez hodnotenia.

Ak by ste sa napriek všetkému rozhodli sérum skúšať, zoženiete ho v každej drogérii :). Cenu vám presne nepoviem, keďže sérum bolo súčasťou déemboxu, ale rátam tak 13 – 15 éčok, čo podľa mňa nie je ani trochu málo. No ale prepáčim mu, ako inak, absolútne všetko, ak sa časom postará o moju dokonalú pleť bez jedinej vrásočky ;).

Skúšali ste aj vy bojovať s týmto fešim?

- claire -


11 komentárov:

  1. Zkusenost nemam a asi ani nechci :D velmi zajimava "hmota" :D

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Este som nemala tu cest sa s nim stretnut a asi k tomu ani nepride. Serum po roztlaceni na ruke vyzera ako hmota, ktora vychadzala zo zadnice mojich deti ked boli mini pidi a vylucne dojcene. Presne toto z nich vychadzalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Este som nemala tu cest sa s nim stretnut a asi k tomu ani nepride. Serum po roztlaceni na ruke vyzera ako hmota, ktora vychadzala zo zadnice mojich deti ked boli mini pidi a vylucne dojcene. Presne toto z nich vychadzalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá to nechutne :D Fuj :D Nivei neviem prísť na chuť už riadne dlho :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vyzerá to divne, uznávam :D
      Proti značke nemám nič, veľa kúskov je fajn, ale o tomto ozaj neviem, čo si myslieť :)

      Odstrániť
  5. Vyzerá to ako rozžuvané kukuričné šúlance pre deti :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Baby, dosť čo som naň mala nervy, ešte sa mi aj hnusiť začne tuším! :DDD

      Odstrániť
  6. Mne sa celkom pozdávalo že ho teda kupim mamine ale toto sa mi už prestalo páčiť ďakujem za objasnenie:))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No uznávam, asi to nebol príliš pozitívny úvod k predstaveniu výrobku :D ale tak účinok časom ešte určite zhodnotím, ak sa dokopem k jeho spotrebovaniu :)))

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...