pondelok 31. októbra 2016

Padlo za vlasť v októbri



Pre dnešok to budem mať veeeľmi ťažké. V dnešnom článku o spotrebovancoch sa mi totiž nakopilo toooľko vecičiek, ktoré všetky vrátane mňa nutne /opäť/ potrebujeme, že sa  budem musieť sakra zamyslieť nad poradím, v akom vám jednotlivé patladlá a mazadlá ukážem. Takže bez okolkov: nádych a... ideme na to! :)

out_news_oktober_2016


Ako top spotrebovanca vyberám Cupuacu cukrový telový peeling od ZIAJE. Olejové peelingy milujem z celého srdca a tento bol spomedzi všetkých kúskov, ktoré som vyskúšala /a že ich bolo!!!/, naozaj TOP.  Krásne voňavý a pokožka po ňom bola úžasne jemnučká a napitá olejčekmi.  Určite vrelo odporúčam.

out_news_oktober_2016


Ďalšia vecička, ktorú odporúčam v podstate rovnako vrelo – krém na ruky od LAVERY z radu Basis Sensitive. Nenormálne príjemný, chladivý, nemastný, ale napriek tomu superhydratačný krémik – fuckt jeden z najlepších krémov na ruky, aké kedy moje paprčky okúsili a nutne potrebujem ďalšie balenie!

out_news_oktober_2016


Pena na nôžky od CIEN, ďalší must-have – tentokrát aj cenový. Za necelé 2 éčka dostanete v Lidli vecičku, ktorá vaše chodidlá krásne zhydratuje a zjemní a pritom vôbec nie je mastná! Škoda, že sa v predajniach vyskytuje len so železnou NEpravidelnosťou.

out_news_oktober_2016


Intímny sprchovací gél od ZIAJE, ďalšia mooooc dobrá vecička za pár drobákov! 500ml megabalenie vám vydrží takmer večnosť a stojí len niečo nad 3 éčka. Určite sa k nemu ešte vrátim.
Šampóny od BALEY, ďalší miláčikovia. /Už si pripadám fuckt trápne!/. Oba účinkujú skvelo, vlasy sú po nich pevné a ľahšie sa upravujú a ten, ktorý má spôsobiť zblonďavenie vašich takmerblond až blond vlasov, tak ten naozaj funguje! Neuveriteľnááá vec – za cenu ani nie 2 eurá, že jo.

out_news_oktober_2016

Po cca mesiaci používania som spotrebovala aj konopné čistiace tonikum od TOPVETU. Ak máte suchú pleť so sklonmi k ekzémom, naozaj silno odporúčam – za mňa veľká spokojnosť a určite to nebolo posledné balenie v mojom kozmetickom arzenále.

out_news_oktober_2016

Spokojnosť u mňa vládla aj v prípade bieleho telového masla od NATURA SIBERICA. Nie že by maslo nejak výrazne zatočilo s celulitídou, ale bolo fakt veľmi príjemné a krásne pokožku zhydratovalo, takže... V podstate viac od takýchto výrobkov neočakávam, pretože ak niečo sľubuje zničiť nadobro vašu celulitídu alebo vrásky, zaváňa to kecami, že jo.

ZIAJOU pokračujeme. Enzymatický peeling od Ziaje bol môj prvý enzymatický peeling /od Ziaje :D/ a brala som ho viac-menej ako menší úlet - ale on naozaj účinkoval! Napriek tomu, viac spokojná som s podobným s výťažkom z morských rias, ktorý je viac krémovejší a pre mňa príjemnejší pri aplikácii na tvár. Takže ak si budem môcť vybrať, zrejme dám prednosť tomu modrému. Ak ale uprednostňujete gélové záležitosti na tvári, tak potom pokojne siahnite po bielej.


out_news_oktober_2016


Pleťové krémy od ZIAJEPURE CZECH boli taktiež milým prekvapkom. Odporúčam ich síce skôr na leto, ale vtedy svoju funkciu plnia stopercentne a Ziaja navyše aj krááásne vonia po mäte a uhorkách! No a je niečo lepšie na horúce leto, ako chladivý krémik na vašom ksichtíku? :)

out_news_oktober_2016


No a celkom na záver tu máme vecičku, s ktorou som si dovolila byť dnes fakt že nespokojná. Klasické guľôčky od NIVEY som mala vždy veľmi rada a považovala som ich za najúčinnejší protipotivý prostriedok, ktorý som vyskúšala. Bohužiaľ táto modrá voňala síce po klasickom Nivea kréme, možno obsahovala aj nejaké jeho zložky, ktoré by hýčkali vašu pokožku v podpazuší, avšak čo z toho, keď samotný účinok antiperspirantu bol pekne na prd!Dokonca som sa počas dňa stihla aj spotiť a to bola v mojom prípade teda Vec!

No, celkom dosť pre dnešok. Trochu nuda síce na môj vkus, ale aspoň som vám dala tipy na celkom dosť fajn vecičiek, ktoré by ste určite mohli skúsiť aj vy :). Alebo ste už skúsili? ;)

- cc -




4 komentáre:

  1. Musím souhlasit s tím peelingem Ziaja, skvělé účinky a o vůni snad ani nemluvím, tu jsem si úplně zamilovala. Deo od Nivei jsem měla ve variantě spreje, kupovala jsem kvůli té vůni, protože mám ráda v téhle vůni třeba jejich tělové mléko, ale ty účinky jsou slabota.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súúúhlasíííííím, ten peeling je skrátka božský a už sa neviem dočkať, kedy ho budem potrebovať opäť :D
      Antiperspiranty vo forme sprejov nemusím teda už vôbec, drhnem sa po nich :D

      Odstrániť
  2. Pár Tebou využitých kúskov som už skúsila, pár mi padlo dobre, ale v poslednom dosť dlhom čase mi nevyhovuje Ziaja. Neviem prečo, ale krémy na telo ma vysušujú, to isté s krémami na ruky a sprcháčmi. Som asi voči ich účinkom odolná. Ale tomu telovému peelingu, ak naň natrafím, šancu ešte dám :).
    Krém na ruky od Lavery bol vážne skvelý, domíňavam to veľké extra balenie a určite skúsim zase keď bude v akcii.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že aspoň niečo sadlo ;). Peeling by vysušovať teda nemal, ak áno, to už asi prestanem blogovať :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...