piatok 5. mája 2017

Megahydratačné sérum od FRAIS MONDE



Tak a je to tu. Konečne. Moja pleť poslednú dobu štrajkovala ako divá a mám ten pocit, že sa mi konečne podarilo objaviť niečo, čo ju dostáva do laty! Tiež uctievate pleťové séra tak hlboko, ako ja? No tak čítajte ďalej :).

SAVEONBEAUTY_FRAIS_MONDE_serum_recenzia


Moje skúsenosti s talianskou kozmetickou značkou, tváriacou sa prírodne, sa zatiaľ dajú spočítať na prstoch jednej ruky. Ak mám byť konkrétna, tak postačia len dva prsty. Po tejto skúsenosti moja zvedavosť ale narastá celkom priamoúmerne.
Nočné sérum vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej a extraktu z bio salikornie /nejaká burina – popis zloženia mi vždy išiel!/ sa má postarať o dôkladnú hydratáciu pleti, posilňuje a chráni ju. Čiže to, čo potrebuje asi drvivá väčšina z nás. Malo by byť ideálne pre pleť normálnu a suchú a, off course, dehydrovanú.

SAVEONBEAUTY_FRAIS_MONDE_serum_recenzia

Tmavozelená fľaštička už na prvý pohľad pôsobí pomerne exkluzívne. Je sklená, ťažká, že by ste ňou vášmu úhlavnému nepriateľovi hlavu rozbili celkom poľahky a v globále môjmu oku lahodí. Hneď pre začiatok si ale dajme HLAVNÉ negatívum vecičky.

SAVEONBEAUTY_FRAIS_MONDE_serum_recenzia


Pumpička, ktorou vyprdnete obsah na svetlo božie, je funkčná, percentuálne vyjadrené, asi ta na 1 percento! Pretože ten obsah ňou musíte doslova VYDPRDNÚŤ! Môj prvý pokus o aplikáciu séra mi spôsobil menšie vykĺbenie palca, spôsobeného presilením a až po rade skúsenejšieho som so sérom vyčurala! Ak by ste pumpičku stláčali bežným spôsobom, strávite v kúpeľni asi hodinu a následne sérum po tej strele pozbierate z minimálne piatich obkladačiek na stene. Takže odporúčam nasledovný spôsob: nastavte dlaň, pumpičku priložte asi tak 3 cm od stredu dlane a stlačte naozaj rýchlo a na doraz! Na plnú aplikáciu postačia dva takéto prdy, obsah fľaštičky vám skončí v strede dlane a vy ho potom prstami môžete aplikovať na tvár. Inak to nepôjde, bohužiaľ.
Tak ale už s frfľaním končím, sľubujem :).

SAVEONBEAUTY_FRAIS_MONDE_serum_recenzia

Konzistencia séra je dosť tekutá, odporúčam ale nezľaknúť sa jej. Vďaka konzistencii sa vstrebe naozaj bezproblémovo a na pleti je veľmi príjemná.
Sérum má pomerne netradičnú vôňu – tie bio záležitosti mi teda nikdy dvakrát nevoňali – a pripomína mi tepelne neupravené šampiňóny :D – jo asi chrochtať blahom z toho nebudete, ale zas nie je to vec, ktorú by som neprekusla.
Úžasný je totiž efekt séra a to je pre mňa to najpodstatnejšie! Sérum je tak neskutočne hydratačné, až ma to prekvapilo. Na pleti zároveň vytvorí pomerne silný ochranný film, ktorý cítite na pleti ešte ráno a že si to teda užívam!

SAVEONBEAUTY_FRAIS_MONDE_serum_recenzia


Čo je najlepšie, po aplikácii séra vôbec nie je potrebný nočný krém! Dokonca, keď som ho skúsila šupnúť na tvár, zdalo sa mi, že pleť má menší problém s jeho vstrebaním, také silné je naše sérum. Jedným slovom: FANTÁZIA.

SAVEONBEAUTY_FRAIS_MONDE_serum_zlozenie


Takže je vám jasné, aké asi bude moje záverečné slovo. Nočné sérum od Frais Monde je jedno z najlepších hydratačných sér, aké som kedy vyskúšala – ak nie rovno najlepšie! Jeho cena je na sérum pomerne júzer-frendly, tu /a asi nikde inde/ ho zoženiete za niečo málo nad 21e. A ak vás tiež trápi dehydratácia pleti, tak môžem určite odporúčať – aj napriek zákernej pumpičke ;).

hodnotenie: 10/10

Skúšali ste niečo od značky Frais Monde? A s akým najhorším aplikátorom ste sa za svojho života stretli? :)

- cc -

4 komentáre:

  1. Značka pre mňa zatiaľ nepoužívaná a sér mám teraz doma dosť, takže aj nepotrebná. Ale vyzerá skvele !
    A najhorší aplikátor mala micelárka tuším od Lorealu, tam si na jeden šup vyliala toľko vody na tampónik, že bol totálne premočený. Nikdy viac !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéééé, tú si pamätám! Dizajn pekný, ale tiež mi to tieklo po lakťoch... A potom ešte moje luxusné pleťové tonikum od Aqua Mineral, tiež čistá tragédia... 25e a obal sa nedá porovnať s tonikom od Cien za euro pade!!!!!
      Určite ak budeš niekedy mať absenciu sér, tak vyskúšaj, je naozaj SUPER...

      Odstrániť
  2. Sérum vyzerá rovnako ako od značky Skin Blossom. Tú značku milujem, verím, že aj toto sérum je super. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...