streda 21. júna 2017

LARENS: Konečne ideálny pleťový krém?



Nájsť ideálny pleťový krém, to bol pre mňa posledné mesiace naozaj tuhý boj. Staré, rokmi overené klasiky sa zrazu stali absolútne nepostačujúcimi a aj keď občas nejaké to svetielko nádeje svitlo, sklamanie z mojich, kedysi obľúbených krémov, ma prenasledovalo ako najväčšia krivda na svete. Holt, krivda-nekrivda, tak som si povedala, že začnem hľadať trošku intenzívnejšie :). Takže v dnešnom článku vám ukážem krém, s ktorým som posledné týždne naozaj MAXIMÁLNE spokojná :).
LARENS Intensiv GLA pleťový krém, ktorý som obdržala z trenčianskej ADELMY.

SAVEONBEAUTY_LARENS_cosmetics


Intenzívne regeneračný a spevňujúci krémik s komplexom prírodných peptidov je určený /prekvapivo/ na intenzívnu regeneráciu citlivej, náročnej, problematickej a unavenej pleti. Dlhodobo zvyšuje hydratáciu pleti, chráni proti voľným radikálom a baktériám, pomáha tiež chrániť pleť proti škodlivým účinkom UV žiarenia.
Teda, MAL BY :).

SAVEONBEAUTY_LARENS_cosmetics


Keď chytíte tú tubu do ruky, asi by vás ani vo sne nenapadlo, že práve ošahávate mazadlo za padíka! Plastová tuba je maximálne obyčajná a v podstate aj nezaujímavá, ku cti jej slúži akurát to, že je plne funkčná.

SAVEONBEAUTY_LARENS_intensiv_GLA_pletovy_krem
SAVEONBEAUTY_LARENS_intensiv_GLA_pletovy_krem


Čo ma upútalo na prvý pohľad, to je vôňa. Krém na rozdiel od polosmradľavého /ale mnou ešte furt hlboko uctievaného/ Repair gelu totiž naozaj krásne, tak trošku púdrovo vonia a ja osobne sa tej vône nedokážem nabažiť.
Čo sa konzistencie týka, je tak trošku chameleón. 

SAVEONBEAUTY_LARENS_intensiv_GLA_pletovy_krem_konzistencia


Hoci krém mažem vždy po aplikácii Repair gelu, vyskúšala som aj jeho samostatnú aplikáciu /bo čo by som to bola za beautyblogerku, že/. Ak dáte na tvár krém samostatne, tvári sa prekvapivo premasťujúco, pri aplikácii Repair gelu ako podkladu sa však mastnoty obávať nemusíte ani omylom. Mne osobne sú príjemné oba spôsoby aplikácie a nebyť skvelých účinkov gélu, v zime by som ho možno patlala na tvár radšej samostatne /čo sa ale po TOMTO článku celkom vylučuje :)/. 

SAVEONBEAUTY_LARENS_intensiv_GLA_pletovy_krem


Krém sa teda /či už s gélom alebo bez neho/ vstrebe do pleti absolútne bezproblémovo a je ideálny aj ako podklad pod mejkap – a to som skúšala aj bezprostrednú aplikáciu mejkapu ihneď po nakrémovaní sa.
Ak by ste chceli omrknúť zloženie, kuk sem:

SAVEONBEAUTY_LARENS_intensiv_GLA_pletovy_krem_zlozenie


Teraz ale to najdôležitejšie. Ako som spokojná s účinkom?
Za mňa teda jedna báseň. Pleť, okrem toho, že vrásky sú naozaj menej viditeľné, je krásne zhydratovaná, hladučká ako detská prdelka a celkovo pôsobí takým zjednoteným, zdravším dojmom... že ako sa občas kuknem do zrkadla a poviem si: Holka, ty máš ránu! :) /čo sa mi teda za posledné mesiace hádam ani nestalo!/.
Ja osobne som teda s krémom maximálne spokojná. Cena je síce kúúúštik vyššia, ale na tvár vám v pohode vystačí jedno pumpnutie, takže tá spotreba zas taká závratná veru nebude.

hodnotenie: 10/10

Skúšali ste niekto značku Larens? Chcem vyskúšať ešte nejaké vecičky tejto značky, len neviem, čím začať :D.

Zhodnotenie produktu po spotrebovaní nájdete napr. aj tu.

- cc -

4 komentáre:

  1. Obal je dočasný. Na jeseň bude krémik opäť zabalený v krásnom luxusnom šate :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Písala si mi síce mail na značku, ale nejak som na to pozabudla, pretože som ju nepotrebovala akútne vyskúšať.
    Určite dúfam, že sa dostanem ku vzorkám na vyskúšanie.
    A máš pravdu, ten obal je mierne odradzujúci. Áno, áno, viem, že je dôležitý obsah, ale pri produkte s vyššoe cenovou hladinou si to pýta aj adekvátne balenie :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď toto, tiež som v tomto trošku "povrchnejšia" :D
      Mail im určite napíš, za vyskúšanie to stojí a zaujímajú ma aj ostatné produkty...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...