streda 13. septembra 2017

ALVERDE olejčekovanie



Mám takú malú úchylku. Keď sa tak nad tým zamýšľam, ostala mi asi z detstva.  Ak uvidím na pulte obchodov niečo, čo je malé, milé, chutné a rozkošné, okamžite to musím mať. A ak to nebodaj ešte vonia, nemám viac čo riešiť. No a ak to stojí pár drobných? Akože O ČOM sa tu ešte bavíme?

saveonbeauty_alverde_ruzovy_olej_recenzia


Presne takouto vecičkou je aj ňuňu-olejček od Alverde z DM drogérie. Pleťový olej, určený /logicky/ pre suchú pleť, sa síce tvári ako že je z divých ruží, v skutočnosti ale obsahuje zmes viacerých olejčekov – napríklad jojobový, mandľový... a ružičkový, samozrejme.
Čo na balení upúta na prvý pohľad, to je balenie. To je totiž tak malinké a tak roztomilé /lebo sklená fľaštička a kvapkadielko!/, že to skrátka nemôžete neoceniť.

saveonbeauty_alverde_ruzovy_olej_recenzia


Konzistencia je, prirodzene, OLEJOVITÁ /ak by niekto po úvodnej info o zložení čakal niečo iné, tak ho zrejme drvivá väčšina olejovaniachtivej populácie nikdy v živote nepochopí!/. Ak sa teda nechcete ligotať od mastnoty ešte najbližší mesiac, potrebujete pleť pred aplikáciou olejčeka navlhčiť. Potom sa vaša pleť s mastnotou vysporiada jedna báseň a olejčeky /všetky/ sa dostanú presne tam, kam majú.
Čo ma ale dostalo na prvý OŇUCH, to je vôňa. Prekrásna /ale neobťažujúca!/, hrejivá vôňa divých ruží a iných byliniek, ako keby ste v tej chvíli preniesli svoju telesnú schránku do teplého letného rána niekde v záhrade, roztiahli si deku a rochnili sa na slniečku celý boží deň! Mňam, to ja môžem.

saveonbeauty_alverde_ruzovy_olej_zlozenie


Celkom najlepšia je ale ešte jedna vec.
Moja pleť je suchšia a citlivá občas viac, než je slušné. Preto na svoju tvár nemôžem patlať len tak hocičo a už vôbec nie mazadlá z kategórie pod, dajme tomu, 10 éčok! Moja pleť väčšinou zareaguje buď okamžitým začervenaním a pálením, ako isto viete, v tom lepšom prípade sa reakcia dostaví tak po týždni. V prípade olejčekovania s pleťovým olejom od Alverde sa ale nič také nestalo ani po spotrebovaní celého balenia. Olej pleť krásne zhydratoval, vyživil a dotýkať sa jej, to bola čistá detská radosť :D. Takže môžem s čistým svedomím skonštatovať, že tento olej je jediné mazadlo na tvár z tých cenovo prijateľných značiek, ktoré moja pleť tolerovala počas celej doby používania a pritom si ani trochu nesťažovala!

saveonbeauty_alverde_ruzovy_olej_recenzia


Takže tak, vážení. Olejček môžete, off course, využiť na všetky možné spôsoby, ktoré vás napadnú /nechty a nechtová kožtička, končeky vlasov a tak ďalej, a tak ďalej, fantázii sa medze nekladú/, môžete ho použiť samostatne alebo ako podklad pod pleťový krém.
Za mňa jednoznačne vedie tvár. A nielen vďaka účinkom. Jednoducho mi tá vec musí byť čo najbližšie pri nose :).
Cena? Celkom ľudová – olej vás vyjde na niečo málo nad 3 éčka. Takže ak hľadáte voňavý olejček, určite odporúčam omrknúť!

hodnotenie: 8/10

Skúšali ste niekto?

- cc -


6 komentárov:

  1. Tiež sa mi to balenie mega páči, až tak, že sa mi podarilo časť oleja vyliať. Avšak s olejom som spokojná, mne tá vôňa príde tak medzi, je fajn, ale nie úplne na moje gusto. Čo sa však týka účinkov som tiež spokojná, hydratuje perfektne. A presne ako píšeš, nestojí skoro nič.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým sa nedá inak, len súhlasiť :). Kvapkadielkové balenia sú super, pôsobia tak luxusno-lekárensky a to mám rada :). Okrem toho mi pripadajú najhygienickejšie zo všetkých balení...

      Odstrániť
  2. Hm, zaujímavé.. nechcela by som vidieť pleť po polročnom používaní. Resp. chcela :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nuž, za mňa olejíčky eeeee. Zatiaľ som taký nenašla, ktorý by mi nerobil neplechu na mojej normálno-zmiešanej pleti, a to som používala aj rôzne eko-bio-raw oleje :))))). Vždy mi to upchalo pleť, na deň vôbec, lebo ten makeup vyzeral príšerne :((((.
    Ale uznávam, že vyzerá ňuňuňu. To mi už ale nestačí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak oleje by som primárne dávala na tú suchšiu pleť, na iné asi nie. A teda už vôbec nie na deň, ani pri suchej pleti nie.
      No ja to mám také striedavé-oblačné. Väčšinou používam séra a krémy, ale občas ma chytí taká tá olejčekovacia mánia a vtedy mažem poctivo. Za mňa top jednoznačne argaňák! :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...