piatok 22. septembra 2017

ČO MI BOL ČERT DLŽEN: Telový peeling od Yves Rocher



Po dlhšej dobe opäť nebudeme príliš pozitívni a neviete si predstaviť, ako som sa na tento deň tešila :D. Tvrdo negatívne recenzie mi už tak nejak chýbajú a aj keď viem, že niektoré z vás možno nad touto vecičkou budú chrochtať blahom dávno pred prečítaním dnešného článku a tiež aj dávno po jeho prečítaní, nič to nezmení na fakte, že môj vzťah k telovému peelingu od Yves Rocher je taký, aký je.

saveonbeauty_yves_rocher_tradition_de_hammam_peeling


Že milujem olejové telové peelingy, to už určite viete. Dobrý telový peeling u mňa musí pokožku poriadne obrúsiť a zároveň nechať napitú olejčekmi od výmyslu sveta. A keď ešte k tomu aj dobre vonia, no zabite ma, taký telový peeling rozhodne vo svojej zbierke potrebujem! 

saveonbeauty_yves_rocher_tradition_de_hammam_peeling

Orientálny relaxačný telový peeling Tradition de Hammam od Yves Rocher som dostala ako darček od kamošky a jeho skúšania som sa už nevedela dočkať. Bohužiaľ, v konečnom dôsledku môžem skonštatovať, že jediné, čo ma aspoň na prvý dojem potešilo, bola vôňa a konzistencia.
Peeling v klasickom /a nie celkom praktickom/ kelímku pripomína tak trošku čokoládový jogurt s roztrúsenými peelingovacími čiastočkami. 

saveonbeauty_yves_rocher_tradition_de_hammam_peeling


Tá konzistencia síce na prvý pohľad nie je mojím šálkom kávy, ale nemôžem rozhodne povedať, že by sa mi nepáčila! Aplikácia peelingu je vďaka nej naozaj celkom príjemná a kľudne môžem povedať, že si peelingovanie užívam.
Rovnako si užívam aj vôňu, off course. Tá je trošku sladká, trošku orientálna, trošku hrejivá a môjmu nosu vcelku lahodí.
Čím by sme teda vyčerpali všetky pozitíva výrobku a prešli k tomu, čo mi na vecičke najviac vadí, potažmo ma privádza do zúrivosti.
Pre niekoho možno to najdôležitejšie, pre mňa hádam aj menej podstatná vec – účinok. Peeling možno pokožku aj relatívne vyhladí, o to pokoj. Je síce dosť jemný, ale verím, že nejaký ten cirkus urobí. Rozhodne ale nečakajte efekt olejových soľných alebo cukrových peelingov! Po tomto peelingu skrátka nejaké telové mazadlo použiť musíte, aj keby ste nechceli. Bohužiaľ. A to mne osobne dvakrát teda nevyhovuje.

saveonbeauty_yves_rocher_tradition_de_hammam_peeling_ingredients

Nevyhovuje, ale prekusla by som to – mažem sa telovými mazadlami predsa rada, takže toto by som prežiť mohla. Vec, ktorá mi vadí ale asi /asi určite!/ ešte viac, to je bordel, ktorý po použití tohto peelingu ostane vo vani! Pretože ak vám ostane na dne vaničky červený piesok, čo vyzerá ako jemne namletá škvára, ktorú navyše nie a nie spláchnuť a ako bonus sa vám tá červená do vane ešte aj zažerie, tak to je asi niečo, čo NEPOTREBUJETE!!! Leda by ste boli maniačky, čo sa vyžívajú v drhnutí vane/sprcháča po každom jednom osprchovaní – DRHNUTÍ, nie bežnom UMYTÍ.

saveonbeauty_yves_rocher_tradition_de_hammam_peeling

V konečnom dôsledku teda môžem smelo skonštatovať, že táto vec nikdy viac. Budem rada, ak sa vôbec donútim spotrebovať ju, pretože dlhodobý peelingový efekt nemusí byť zlý. Holt, vecička má také neduhy, ktoré sú pre Claire Clairmont len sotva prekusnuteľné a jej budúcnosť u mňa nevidím dvakrát ružovo :).

hodnotenie: 4,5/10

Skúšali ste tento peeling? Aké telové peelingy patria medzi vaše TOP?

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.

- cc -

10 komentárov:

  1. Opätovne musím skonštatovať zvyšujúcu sa kvalitu Tvojich fotiek a najmä výber jesenných doplnkov na fotkách, veľmi sa mi to páči.
    Túto značku obchádzam, vedome, vie, ale nejak k nej nemám vzťah. Mám tak rozporuplné informácie o jej produktoch, že to asi ani pri inej značke nemám. Jeden výrobok skvelý, druhý absolútne zlý. Tak sa mi nechce skúšať radšej nič a idem po osvedčených produktoch.
    Dlhé roky patrí medzi moje Top peelingy z Oriflame, taký ten švédsky, správny pomer hrubosti zrniek, oleju a účinku. Ale tá cena ! Kupujem zásadne v akcii.
    Potom sa k nim pridal Mark Scrub (všetky druhy), ten je vážne skvelý, len nie je olejový, čo môže niekomu chýbať.
    A od nami spoločnej sledovanej blogerky mám tip na telo, myslím, že Garnier, a to je teda vážne bomba ! A z pár drobných oproti ostatným.
    A každý rok si nosím z letnej dovolenky telový peeling z Grécka, sú vážne dobré.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeee dakujem :* :) Nasa spolocne sledovana blogerka a jej uzasne fotky ma trosku nakopli, tak sa snazim fotkam venovat trosku viac :) ale uz teraz sa desim ubudajuceho svetla, to zas bude x-(...
      Ten peeling od Garnier musim omrknut.

      Odstrániť
    2. No a s Yves Rocher to mam veru podobne ako Ty, co ma teda ale zrovna dvakrat nenakopava skumat tu znacku... Ich balzamy som kedysi milovala, potom ich zhovadili...serum bolo fajn, prestali ho vyrabat... Akurat sprchace mozem.

      Odstrániť
    3. ...a tiez uz tiez prestali vyrabat :DDD

      Odstrániť
  2. Och ten bordel poznám, mne sa vaňa zašpinila hlavne po použití kávových peelingov, vtedy ma šlo roztrhať od zlosti. Ešte keď to zaschlo, no čistý koniec. :D

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kavove som zatial nemala :) Takto zahumuseny sprchovy kut som ale teda este nemala po ziadnom peelingu.

      Odstrániť
  3. Peeling vypadá dobře, přesně jak píšeš, podle vůně a konzistence. Škoda, že za to nestojí... já mám ráda kávový peeling od Soaphorie, ale borčus je asi z každého. Ještě jsem neměla kousek, po kterém bych nemusela čistit umyvadlo nebo vanu , to už by pak nebyl peeling :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D V podstate mas pravdu. Moje peelingy mi ale vanu doteraz vzdy maximalne tak umastili, toto ma dozralo!:D

      Odstrániť
  4. Musím povedať, že som ho chcela vyskúšať a teraz už vlastne nechcem. Také časté čistenie vane by mi teda fakt liezlo na nervy a nenapravila by to ani super vôňa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, fakt ho skusat teda nemusis... O milion percent su lepsie peelingy od Ziaje alebo aj obycajna Balea...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...