piatok 15. septembra 2017

Posledné letné úlovky


Viem viem, mám voči vám jeden malý restík a čas napraviť ho sa neúprosne kráti :). Takže som sa rozhodla, že dnes bude deň dé, keď vám ukážem, čo všetko pribudlo do mojej kozmetickej zbierky za minulý mesiac. A tentokrát – prekvapujem samu seba - sa to bude niesť v znamení dekoratívkových /ne/nákupov.

saveonbeauty_kozmeticke_nakupy


Niektoré vecičky ste už na blogu mohli vidieť – zrecenzovať som už stihla lesk na pery od Shiseido, rúže od Guerlain aj od NYX, ich lícenku aj vynovený mejkap od Rimmelu. Príjemným prekvapkom bol aj púder od Bourjois. Samozrejme, všetky z uvedených vecí som prudko potrebovala /aj keď som niektoré dostala na testovanie, to tiež potrebujete! :)/ a preto je ich nákup ospravedlniteľný celkom jednoznačne! :)
Moja mejkapová zbierka sa rozrástla aj o bébéčko z Lidla, ktoré som sa v honbe za správnym odtieňom mejkapu konečne odhodlala vhodiť do nákupného koša – a poviem vám, žiadna tragédia to nie je! Recenzovať ho síce nemám nejakú extra chuť, ale ak máte suchšiu pleť, určite ho môžete omrknúť!
Celkom luxusným úlovkom je tester kultovej Teracotty od Guerlain, kúpený vo výpredaji tu za neuveriteľné 4 éčka aj niečo. Neviem sa dočkať, až ho nafotím a prvýkrát vyskúšam! /A snáď to bude ešte predtým, než stihnem po lete vyblednúť! :D/

saveonbeauty_kozmeticke_nakupy
saveonbeauty_kozmeticke_nakupy

Zvyšné vecičky sú už také naozajstné potrebnosti a s niektorými z nich sa na blogu ešte uvidíme, prípadne sme sa už videli, že :). Aby som ešte uviedla na správnu mieru, sérum od The Ordinary a ružová voda sa mi na fotku tak nejak priplietli a patria už do septembrových nákupov! Holt, chybička se občas vloudí a snáď ma to aspoň nakopne k tomu, aby som prírastkové posty dávala na blog ešte predtým, ako mi v hlave zavládne beautyblogersko-nakupovací bordel! :D Nuž, tak to berte aspoň ako malé lákadlo na čítanie ďalších článkov ;).

No a to je všetko. Čo pekné sa podarilo posledný letný mesiac uloviť vám? ;)

- cc -


6 komentárov:

  1. BB krem Cien z lídla používam už dlho a poviem ti že lepší som fakt nemala ktorý by vyhovoval mojmu tonu pleti a na moju suchu pleť je ako stvorený. Ten olej Alverde som už veľa krat chcela kupiť ale pri mojich zasobach som si povedala že ešte počkam:-D no a odličovacie mlieko Cien musí byť u mňa tiež:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. BBcko z Lidla mi samozrejme odtienovo az tak nesedi, ale kvalita nie je zla, to je pravda... Mlieko je klasika, to kupujem posledne mesiace stale, len ma mrzi, ze zrusili k nemu pletovu vodu x-(

      Odstrániť
  2. Hezké nákupy. Nějaké produkty jsou pro mě úplnou novinkou :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pozerám, že sa lepšíš a každý mesiac je toho menej a menej :))).
    Ja len tak jemne, dovolenkovo. A aj keď je Guerlain moja top HE značka, z edície Terracotta používam len parfém rovnakej značky, na líčidlá som si netrúfla vzhľadom na moju bledosť tváre.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to mas recht... Aspon ta spotreba stupa :)
      Bronzer je uz na mna samozrejme tiez dost tmavy, chvalabohu lahka ruka to dokaze poriesit. Ale tiez to vidim tak na vrchol leta...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...