streda 20. septembra 2017

The Ordinary - prvé dojmy!!!



Dnes pokračujeme v sérii nadšených „first impression“ článkov a neviete si predstaviť, s akou radosťou píšem tento post. Značka The Ordinary nie je u nás príliš známa, poznať ju môžete skôr od zahraničných blogeriek a preto, keď sa mi naskytla možnosť ukoristiť si nejaký kúsok zo SLOVENSKÉHO e-shopu, neváhala som ani na okamih. A obzvlášť, keď sa ceny pohybujú v takej cenovej kategórii, v akej sa pohybujú.

saveonbeauty_the_ordinary_kozmetika_recenzia


Moja voľba padla na sérum Matrixyl 10% + HA /ach, ten názov!!!/. Ide o intenzívne peptidové sérum s kyselinou hyalurónovou, zamerané na redukciu vrások, pre pevné kontúry pleti a jej vyššiu elasticitu. Okrem toho, kyselinka sa postará aj o dôslednú hydratáciu pleti. Zloženie sa tvári cruelty-free, vegánsky a bezsilikónovo  /jupí/.

saveonbeauty_the_ordinary_kozmetika_recenzia


V prvom rade musím povedať, že milujem obaly tejto značky celkovo. Sú maximálne minimalistické, pôsobia tak trošku lekárensky a keď si k tomu pripočítame hygienické kvapkadielko, nemám čo viac dodať a môžem si akurát tak zachrochtať blahom!
Konzistencia séra je veľmi zvláštna a rozmýšľam už asi týždeň, ako ju popísať. Je to totiž niečo medzi gélom a olejom – hoci to vyzerá ako redší gél, keď to pošmrdláte medzi prstami, cítite, že vecička je trošičku mastná. TROŠIČKU. Rozhodne NEPREMASŤUJE!!!

saveonbeauty_the_ordinary_matrixyl_serum_aplikacia
saveonbeauty_the_ordinary_matrixyl_serum_aplikacia
saveonbeauty_the_ordinary_matrixyl_serum_konzistencia


Sérum nevonia – což je vlastne pozitívnym zistením. No ale teraz prejdime k tomu, čo ma viedlo k tomu, že vôbec píšem tento článok!
Vecička je totiž na tvári tak neuveriteľne príjemná, že naozaj juchám nadšením! Na celú tvár mi postačí asi tak 5 pidikvapiek, ktoré pleť krásne schladia a ešte krajšie zhydratujú! Pleť síce po vstrebaní séra trošičku lepí, po pár minútach ale lepivý pocit prejde a výsledkom je tak neuveriteľne hebká pleť, že sa mi tomu ani nechce veriť :). Okrem toho, že je zhydratovaná, pôsobí tak nejak krajšie, zjednotene, prežiarene... čojaviem, bla-bla-bla, napadajú ma samé superlatívy :).

saveonbeauty_the_ordinary_matrixyl_serum_ingredients


Sérum používam každé ráno a večer pred aplikáciou pleťového krému /na noc občas aj samostatne/ a s mojou momentálne normálnou až suchšou pleťou nemám absolútne žiadny problém – ani pri následnej aplikácii mejkapu.
Za mňa teda naozaj veľké prekvapko. Off course, nejaké pôsobenie na vrásky alebo na spevnenie pleti si nechám buď do samostatného článku alebo do článku so spotrebovanou kozmetikou, ale dnešný článok som si odpustiť nedokázala – už len pre ten pocit na pleti, aby ste si ho prípadne mohli užiť aj vy čím skôr ;).
Čo je úplne skvelééé, to je aj cena, ktorá sa pohybuje tesne pod hranicou 13 éčok. Čiže cena NA PLEŤOVÉ SÉRUM úplne famózna.
Značku The Ordinary zoženiete v tomto e-shope – samozrejme /plačem!!!/ nemajú z nej k dispozícii full sortiment, ale zopár kúskov si určite vyberiete, ak budete chcieť ;).

Zatiaľ logicky bez hodnotenia, ale mám tendencie dať vecičke fullku!

Poznáte túto značku, skúšali ste od nich niečo, prípadne chcete niečo vyskúšať?

- cc -

12 komentárov:

  1. Značku poznám, dosť často ju opisujú aj naše youtuberky vo svojich videách (Tina, Zrkadielko). Zatiaľ som neskúšala žiaden produkt, no nejaké sérum určite skúsim. Táto značka ešte produkty The Onest sú momentálne dosť na výslní. Tie obaly sa mi fakt páčia. Moje akutálne sérum je poľskej značky Bielenda a celkom sa mi páči.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Slovenské youtuberky nesledujem, hanba mi :).
      Značka The Onest láka tiež, dá sa niekde zohnať nejakou normálnou a nie príliš namáhavou cestou? :D

      Odstrániť
  2. Líbí se mi že tak hydratuje. Sama jsem ji ale zatím nezkoušeli, protože si pořád říkám že věci proti vráskám nepotřebuju ale uvidíme :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si myslím, že kvôli tej hydratácii ho potrebuje každý :) Značka má ale v ponuke určite aj séra, určené pre mladšiu pleť.

      Odstrániť
  3. Značku poznám a už mám od nich zopár produktov vyhliadnutých. Mne sa od nich osvedčil primer.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po nom som pozerala tiez, ale kedze je to typ produktu, ktory nie prilis casto pouzivam, prednost dostali sera :)

      Odstrániť
  4. The Ordinary je super , mam už zopar kuskov ale neobjednavam zo slovenskeho eshopu ,pretože tam je zlomok sortimentu.Objednavam z ofiko stránky.Za dva týzdne cca sú doma. Inak makeupy su paradne hlavne vo forme sera.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, nemajú v e-shope toho veľa, ale vraj sa už na doplnení ponuky intenzívne pracuje :)
      Mejkapy vo forme séra??? To znie zaujímavo a neviem si to predstaviť! :D

      Odstrániť
  5. Značku poznám len z YT a IG sféry, je tam dosť premieľaná, ale na vlastnej koži sú, zatiaľ neskúsila.
    Momentálne dopoužívavam kozmetiku halabala a chystám sa nakúpiť tú tebou odporúčanú Laurens (?).
    Zlepšuješ sa, robíš lepšie fotky. Vážne !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Óóóóó, ďakujem, snažím sa a aspoň niekto si to všimol :DDD
      Ja už každým dňom zásielku od Larens očakávam ;D ale asi najskôr domíňam toto sérum, pretože na hydratáciu je naozaj skvelé, vyhovuje mi maximálne.

      Odstrániť
  6. Chcela by som sa zapojiť do rozhovoru o HA sére The Ordinary.. Keďže takziež pracujem s kys. kyalurónovou a vo veľkej miere aj vit. C (ktorý doporučujem jesť dennodenne s dôdovodu syntézy kolagénu v organizme a množstva ďalších procesov), je veľmi zvláštne, že výrobca píše o "práškovom pocite" na prstoch. Ak chcete niečo dostať do zamše a tých najspodnejších vrstiev pokožky, v žiadnom prípade to nemôže mať konzistenciu prášku. Na základe mojich skúseností a znalostí som sa ešte nestretla so žiadnym HA sérom, ktoré by bolo spracované NANO vodou (štrukturálne menšia) s obsahom vysoko- a nízkomolekulárnej kys. hyalurónovej. Plus, čo je úplne samozrejmé, je obohatené o Vit. C, retinol, alantoin...)A to len z radu Larens kozmeceutiky (https://wellu.eu/shop/products/63/5190,hyaluron-serum-50ml.html) Adelma

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hyaluron serum vyzera, ze sa stane mojim oblubencom, vo vzorke bolomoooc prijemne na pleti.
      To je ale aj toto serum od The Ordinary, urcite tam ziadny prasok necitim...skusim si ho ohmatat este raz prstami :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...