streda 18. októbra 2017

Maskovanie 2 - BIODERMA


Už som vám spomínala, ako moooc frčím na pleťových maskách počas jesene a ako pociťujem počas sychravých /ozaj nie aktuálnych/ jesenných dní neustálu potrebu rozmaznávať sa :). Pred časom som vám ukázala dve vecičky, ktoré mi v tom výdatne pomáhajú a dnes pokračujeme. A že začneme pekne zhurta! :)

saveonbeauty_bioderma_hydrabio_maska_recenzia


Zatiaľ čo hydratačnú pleťovú masku od Collistar som si nie až tak najviacmegabrutálne zamilovala, Hydrabio masku od Biodermy veru áno. A teda teší ma to, pretože moje posledné skúsenosti s biodermáckymi vecičkami teda neboli dvakrát valné, že jo.

saveonbeauty_bioderma_hydrabio_maska_recenzia


Túto hydratačno – regeneračnú masku som si chcela kúpiť už fuckt dávno, hádam aj odvtedy, čo svet svetom stojí. Bohužiaľ, bránila mi v tom nie práve najnižšia cena, ktorá sa v lekárňach pohybuje niekde okolo hranice 20 éčok a to pre mňa teda nie je zrovna dvakrát „júzer-frendly“ sumička – navyše za vec, ktorú nemáte odskúšanú a neviete, čo od nej čakať!
Chvalabohu, myslela na mňa moja blogerská kamoška Veronika, vďaka ktorej sme vyhrali v jednej givke a vybrať ste si mohli akýkoľvek výrobok značky Bioderma  - moja voľba bola jasná ako facka.

saveonbeauty_bioderma_hydrabio_maska_zlozenie


Maska je, logicky, určená na dehydratovanú, suchú a citlivú pleť, ale myslím si, že vedľa s ňou nešliapne ani jedna z nás. Jej konzistencia je krémová, ale vcelku ľahká a rozhodne nečakajte nič mastné. Maska pri aplikácii príjemne chladí a vonia /ako celý rad Hydrabio/, čo sú tiež dôležité faktory, ktoré od každej dobrej masky očakávam.

saveonbeauty_bioderma_hydrabio_maska_recenzia


A teraz to najlepšie. Maska sa odporúča naniesť v hrubšej vrstve, nechať pôsobiť /ja ako vždy aspoň 20 min/ a následne zvyšky BUĎ zmyť vodou, ALEBO vmasírovať do pleti. Což je teda variant, ktorý ja osobne VŽDY uprednostním, pretože maska tak môže veselo pôsobiť celú noc a ako bonus, nemusím svoju občasne precitlivelú pleť zbytočne mordovať vodou z vodovodu.
Maska teda pleť naozaj krásne zhydratuje, jej zvyšky do pleti poľahky vmasírujete a výsledkom je jemnučká, naozaj skvelo hydratovaná pleť ešte ráno po prebudení – a to všetko bez nutnosti použiť ešte nočný pleťový krém!

saveonbeauty_bioderma_hydrabio_maska_recenzia


Jedným slovom – eňoňuňo :). Samozrejme, v zložení sa nachádza aj nejaký ten silikón, čo možno nie každému bude vyhovovať, myslím ale že v pleťovej maske na dehydrovanú a suchú pleť, ktorú navyše používate nie každodenne, to vôbec vadiť nebude.
Takže ja osobne som s Hydrabio maskou nadmieru spokojná a určite si ju ešte v nejakej akcii ulovím.

hodnotenie: 10/10

Zhodnotenie produktu po spotrebovaní nájdete tu.

Skúšali ste túto pleťovú masku? Ktorá je tá VAŠA najobľúbenejšia? :)

- cc -

2 komentáre:

  1. Poznám, používať a som tiež maximálne spokojná.
    Táto spolu so všetkými maskami od Nuxe sú moje The best.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo je skvelaaa! A po tych od Nuxe sa asi tiez budem musiet poobzerat ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...