pondelok 3. septembra 2018

NAOBAY očný krém / potrebujete!


Neviem, čím to je, ale poslednú dobu mám také nejaké šťastie na spolupráce a úprimne sa z toho teším. Teda, možno ani nie tak na spolupráce, ako na výrobky, ktoré si – chvalabohu – väčšinou môžem sama vybrať. Vtedy je totiž tak nejak predpoklad, že keď už si niečo sama vyberiem, že by to hááádam snáď aj mohlo fungovať... pretože kto pozná Claire Clairmont lepšie, než ja, že :).
No a presne toto je prípad očného patladla, ktoré vám chcem v dnešnom článku ukázať a na ktorom výdatne ulietavam posledné týždne - a vyzerá to tak, že ešte nejaký ten mesiac aj ulietavať budem ;).

saveonbeautyblog_naobay_kozmetika_recenzia


Očné krémy, podobne ako pleťové séra a masky milujem ako kôň a život bez nich si nedokážem predstaviť. Mám to v sebe tak nejak zakorenené už roky, že ak nebudem používať očný krém, vrásky budem mať aj na očných buľvách a preto mažem naozaj poctivo. V očnokrémovacej oblasti mám teda za tie roky tých obľúbencov už zopár a s uspokojením môžem skonštatovať, že sa k nim rozhodne zaradí aj náš dnešný krémik.
Určený je pre všetky tipy pleti, vďaka vysokej koncentrácii extraktu zo škorice má silné antioxidačné vlastnosti a zabraňuje opuchom a tmavým kruhom pod očami a ako inak, chráni pokožku a hydratuje ju, čím bojuje proti prvým /v mojom prípade už aj druhým/ príznakom starnutia.

saveonbeautyblog_naobay_eye_cream_ingredients


Čiže, suma sumárum, ideálny očný krém. Okrem toho, 98,89 % ingrediencií by malo byť prírodného pôvodu a 16,94% z ekologického poľnohospodárstva, čo teda ja osobne vždy kvitujem.
Krém je balený v klasickej tube /čiže žiadne prekombinované a blbé aplikátory!/ o úctyhodnom objeme 20 ml. Vďaka drevenému vrchnáčiku mi síce stojí na poličke trochu v štýle akobymaltrojkuvžile, ale tento malý neduh mu ja veľmi rada odpustím, pretože celé balenie pôsobí veľmi elegantne a vlastne vďaka tomu deklu aj tak trochu prírodne :)

saveonbeautyblog_naobay_kozmetika_recenzia


Ak by vás to zaujímalo, krém nevonia. Resp. ja aj nejaký ten odér cítim, predpokladám ale, že je to čisto prírodná vôňa a určite nie žiadna umelá parfumácia. Ja osobne očné patladlá bez vône jednoznačne uprednostňujem kvôli prípadným alergickým reakciám a preto plná spokojnosť.
Konzistencia krému je taká... priam rozprávková

saveonbeautyblog_naobay_kozmetika_recenzia

Pripomína na husto našľahanú, krémovú penu, ktorú si na seba každé ráno aj večer budete patlať s priam detskou radosťou. Napriek tomu, že táto konzistencia skôr to očné okolie zahreje, než schladí.
Vstrebávanie krému je maximálne bezproblémové a nerobí problém pri líčení očí ani v tom prípade, ak krémom naozaj nešetríte.
Očný krém sa odporúča používať aj ako masku na pery a ich okolie – toto môžete robiť vlastne s asi každým očným krémom, pôsobia ako prevencia proti tvorbe vrások.
Čo sa účinku týka, za mňa spokojnosť maximálna. Očné okolie vďaka konzistencii zhydratuje naozaj krásne a keďže to balenie je naozaj megaveľké /na pomery očných krémov/, tak ním nijako nešetrím a to ma baví. Pri použití v okolí a na perách sa krém vstrebáva rovnako bezproblémovo a je na nich príjemný, život neobťažujúci

saveonbeautyblog_naobay_kozmetika_recenzia


Takže v konečnom dôsledku nemám krémiku absolútne čo vytknúť – samozrejme, cena je vzhľadom ku kvalite aj objemu kúúúštik vyššia, v tomto e-shope ho zoženiete za 22 éčok, ale rozhodne ju pokladám za adekvátnu. Btw, všetky milovníčky prírodnej kozmetiky, ak máte chuť, omrknite ponuku, je tam toho na výber celkom že dosť.
Čo viac dodať. Na krémik som sa namotala vďaka úžasnej konzistencii a skvelému hydratačnému účinku, viac si od očného krému želať asi nemôžem. Ako vždy, zhodnotím vecičku aj po spotrebovaní, zatiaľ ale moje nadšenie nepozná hraníc – a to ja rada :).

hodnotenie: 10/10

Poznáte značku Naobay? A tiež ulietavate na očných krémoch tak ako ja?

- cc -



6 komentárov:

  1. Značku nepoznám, no očné krémy používam už nejaký ten čas. Aktuálne mám prírodný od Dulcie s kofeínom. Je to trochu ťažší očný krém čo sa týka vstrebávania avšak hydratuje perfektne. Na deň by sa mi možno zišlo niečo ľahšie, no mať dva očné krémy to by som minula neviem ako.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale minula, neboj ;)
      Ten kofeínový som chcela vyskúšať aj ja, ale zatiaľ som sa k nemu nejak nedopracovala, možno v zime...

      Odstrániť
  2. Od Naobay mám arganový olej a pleťové tonikum a oba sú skvelé. Značka je ozaj veľmi kvalitná :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zatiaľ toto prvá skúsenosť, ale teda maximálne pozitívna, z čoho sa vytešujem :)

      Odstrániť
  3. Značka ma zaujala, a to veľmi.
    Ja ale od očného krému očakávam v mojom veku trochu viac než skvelú konzistenciu a hydratačný účinok. Potrebujem riešiť vrásky a to sa mi ešte s krémom eko - bio ešte nepodarilo, tu pomôže len chémia.
    Ale strnku som pokukala :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj, poznám Tvoje priority ;). Ja tieto konkrétne "problémy" riešim skôr sérami a teda nevadí mi, keď občas používam "len" veci na hydratáciu. V mojom prípade je veru tiež dôležitá, bohužiaľ :D.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...