piatok 26. októbra 2018

Spotrebovanci za september



Ak by som sa držala zaužívaných koľají, tak by ste si pre dnešok mohli s kľudom Angličana pripraviť dva litre čaju, liter kávy alebo otvoriť fľašu vína bez ohľadu na to, koľko hodín je, pretože dnes by to bolo asi ozaj celkom dosť na dlho. To, čo sa mi podarilo minúť minulý mesiac, to tu asi fuckt ešte nebolo a ja premýšľam už zopár týždňov, ako článok skoncipovať, aby ste pri ňom neumreli od nudy, vyčerpania alebo hrôzy. A keďže mi na vás naozaj záleží, tak sa pokúsim byť naozaj netradične stručná :).

saveonbeautyblog_out_news_recenzia


Začnime, ako to už mojím dobrým zvykom posledné mesiace býva, stálicami, ktoré kupujem neustále dookola už roky a ja vám ich aspoň nalinkujem: Sally Hansen odlakovač, Balea sprcháč s vôňou vanilky a kokosu, SunDance mlieko po opaľovaní, Nuxe očný krémmikroceruzka na obočie od Catrice. Za všetky tieto vecičky by som dala ruku do ohňa už nejaký ten piatok a myslím, že viac k nim hovoriť netreba.
Teraz už budem trošku ukecanejšia :). A začnime dekoratívkou.

saveonbeautyblog_out_news_recenzia

To čudo v popredí, čo vidíte na fotke, to je pozostatok prehistorickej ceruzky na obočie zn. s.he stylezone. Ceruzka bola súčasťou nejakého boxu, sama by som si ju asi nekúpila, ale svojho času mi celkom vyhovovala a používala som ju rada. Ako ale viete, moje preferencie v oblasti úpravy obočia prešli podstatnými zmenami a tak musela konečne poputovať. Ak vám ale vyhovujú na úpravu obočia klasické ceruzky, rozhodne nad ňou nelámte palicu!
Pokračujme dvomi parfémovanými vodami – obe milujem a rozhodne by som sa nebránila opätovnému návratu k nim! Zatiaľ, čo Calvin Klein Forbidden Euphoria je pre mňa vyslovene jesenno-zimný odér, Van Cleef & Arpels a jeho Rêve jednoznačnejšie letná už byť ani nemôže. V tomto vám nebudem nič odporúčať, skúste len pričuchnúť.
O spotrebovanej miniatúrke trblietkového oleja od Nuxe vám toho tiež veľa nepoviem – furt mám v pláne zakúpiť celé balenie /z čoho vám logicky vyplýva, aký asi je môj vzťah k tejto vecičke/ a až potom vám o ňom chcem povedať niečo viac.
Šampón na vlasy od L´Orealu som si vybrala na testovanie z Elnina a popravde môj názor naň je taký trošku schizofrenický. Rozhodne to bol dobrý šampón – krásne penil, voňal a mal úžasne hustú konzistenciu, takže ho stačilo naozaj máličko, vlasy boli po ňom pekné, ale furt mám ten pocit, že porovnateľný šampón zoženiem aj za oveľa nižšiu cenu niekde v drogérke, na nete... skrátka hocikde. To micelárku od Alverde, ktorú som si vybrala z Déemky, by som si sama asi už nekúpila. Na pleti bola síce celkom príjemná, bohužiaľ, na odličovanie očí bola absolútne nevhodná a práve v tomto fakte spočíval môj najväčší problém s ňou – micelárne vody sú u mňa totižto takou univerzálnou vecičkou na cestovanie a v pohodlí domova väčšinou len na odličovanie očí. Táto ale nielen, že riasenku odličovala celkom ťažko, ešte v očiach aj štípala a to už je pre mňa celkom veľké fó pá. Takže za mňa nie, ale pokiaľ ňou chcete odličovať len pleť, tak s kľudom do nej choďte.

saveonbeautyblog_out_news_recenzia

Naopak, vďaka účinku rozhodne môžem odporučiť ružové tonikum od L´Orealu, určené pre citlivú a suchú pleť. Jeho konzistencia bola taká trošku olejová a na suchej pleti bolo naozaj komfortné – okrem toho nesporným benefitom je to 400ml balenie, že jo.
Rovnako odporučiť môžem aj penu na ruky od Baley. Tá moja voňala ako sladučký koláčik, bola na rukách veľmi príjemná a naozaj hydratovala bez toho, aby ruky umastila, takže určite sa opätovnej kúpe brániť nebudem.
Posledné dve vecičky na fotke – telové maslo Naturaliszlupovacia maska od Avonu s kúskami akožezlata sú z takej tej kategórie neurazí-nenadchne. Boli fajn, aj som ich spotrebovala do dna, aj by som ich spotrebovala do dna, ak by mi ich niekto ešte podaroval, ale tie účinky zas také ohurujúce neboli, aby som si ich opätovne sama kupovala. Okrem toho, pri oboch vecičkách mi trošku prekážala vôňa, takže za mňa už asi nie.
Pokračujme tým, čo na fotkách neuvidíte, pretože som sa minulý mesiac zúčastnila ešte jednej dovolenky, kde som, off course, tiež čo to spotrebovala a – off course – odmietla trepať obaly naspäť domov len kvôli fotkám. Začnime 400 ml balením klasickej, niveáckej micelárky, ktorú som mala doma v užaninezrátamkoľkom balení. Moja najobľúbenejšia micka nielen z drogérky - oči odličuje naozaj ľahučko a výborne ju toleruje aj moja pleť, keď ju na cestách vláčim so sebou.

saveonbeautyblog_out_news_recenzia

Čo s rovnakou obľubou so sebou vláčim na cesty, to sú aj peny na sprchovanie od Baley. Síce táto posledná s názvom Sweet Cake s vôňou jahoda – cheescake voňala naozaj otrasne presladene a umelo a rozhodne sa k nej neplánujem vrátiť, tie ostatné vône a najmä táto mojou šálkou kávy rozhodne . Okrem toho, peny na sprchovanie sú v mojich očiach megapraktické – nielen, že na poriadne napenenie :) netreba so sebou nosiť špongiu, ale ju môžete využiť aj namiesto peny/gélu na holenie - a to ja teda dokážem oceniť, to veru jo!
Podobne univerzálne som dokázala využívať aj pleťové mlieko s aloe od českého Topvetu. Najčastejšie som ním mazala síce telesnú schránku, v čase núdze sa ale dalo využiť aj miesto pleťového krému, krému na ruky alebo na odlíčenie! Rozhodne príjemná vecička.
Multifunkčný Super Cream s SPF 15 na opaľovanie od Pupa Milano som, naopak, využívala len na mazanie tela, nech sa tváril akokoľvek multifunkčne. Niektoré kamošky si ho chválili, že naozaj urýchľuje opálenie sa, za mňa to bol ale klasický, funkčný krém na opaľovanie a nič viac – obstarávacia suma nie je najnižšia a preto by som ja osobne do neho opätovne nešla /ale ak mi ho podarujete, určite ho spotrebujem! :)/.
No a konečne sme na konci. Verím, že som vás nezahltila informáciami a že z dnešného článku aj niečo máte, keďže v konečnom dôsledku zas taký dlhý nebol – holt, stručnosť vždy patrila medzi moje silné stránky! :D

Takže? Máte s niečím skúsenosti aj vy?

- cc -

8 komentárov:

  1. Tak, pekná nálož, len čo je pravda :).
    Skúsenosti len s pár kúskami, NUxe samozrejme.
    Skúsila si dvojzázovku od MIxy ? Pre mňa na citlivé oči úžasná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ;)
      Nie, neskúšala! To je výlučne na oči?

      Odstrániť
    2. Áno, výlučne na oči. Vážne skvelá a to mám ja oči citlivé + šošovky a nič.

      Odstrániť
    3. Ja oči až tak citlivé nemám, hlavne mi ide o to, aby to poriadne odličovalo.

      Odstrániť
  2. Tak já jsem snad taky nezkoušela vůbec nic :D produkty od Nuxe mě ale hodně zajímají a stejně tak parfém od Calvina, už na něj koukám nějakou dobu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite môžem len odporučiť :) najmä termoaktívnu pleťovú masku a obe vecičky z fotky :). Čo sa parfémov týka, to už je skôr na to privoňanie v parfumérke.

      Odstrániť
  3. Mě nejvíce zaujalo to pleťové mléko od značky Topvet. Tuhle značku mám moc ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...