pondelok 29. júla 2019

OUT NEWS jún / Čo som spotrebovala pred dovolenkou?


Spotrebovanci za jún budú tentokrát netradične chudobní. Istý čas som dokonca premýšľala, že ich vynechám úplne a zlúčim do spoločného článku s tými júlovými, ale keďže tam sa mi toho kopí čím ďalej, tým viac, rozhodla som sa byť za poriadnu a neukrátiť vás na ničom ;).

saveonbeautyblog_larens_gla_pletovy_krem_recenzia

Začnime tým môjmu srdcu najbližším.
Hlavu v smútku som minulý mesiac mala najmä a predovšetkým zo spotrebovaného GLA pleťového krému od Larens. Toto je u mňa krém krémov a aj keď aktuálne testujem iný, s ktorým som veľmi spoko tiež, neviem sa dočkať, keď sa ním opäť raz namažem! Pre suchú, citlivú a oslabenú pleť s nejakou tou vráskou čo najrozhodnejšie odporúčam.

saveonbeautyblog_lush_christingle_recenzia

Podobne smutná som aj z prázdneho kelímku od LUSH Christingle telového kondicionéru, keďže niečo mi hovorí, že letný hic ešte neskončil, že. Detaily omrknite v recenzii a holt, mne neostáva iné, ako počkať si do najbližších Vianoc, či s touto vecou značka opäť vyrukuje a či budem mať ja alebo hocikto z môjho okolia cestu do Lushu. Nepredpokladám...
Plynule preskočme k dekoratívke – pretože aj zo spotrebovanej kontúrovacej ceruzky na pery od Pupy som smutná.

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_recenzia

Číslo, potažmo názov odtieňa vám už nepoviem, pretože ceruzku som mala doma už asi tristo rokov – aj napriek naozaj aktívnemu používaniu – išlo ale o krásnu, až neónkovú cyklámenovú farbu a ja rozhodne potrebujem ďalšiu! Ceruzka bola dokonale pigmentovaná a aj napriek výraznej krémovosti dobre držala rúže na uzde, takže moja najbližšia návšteva predajne Pupa bude jasná!
Micelárka od Nivey a 2 kusy spotrebovanej mikroceruzky na obočie od Catrice nechýbajú asi v žiadnych spotrebovancoch a nie je tomu inak ani dnes. V tomto prípade naozaj nepociťujem nejakú extrémnu potrebu hľadať iné veci, ktoré by mi vyhovovali tak, ako tieto dve – off course, s výnimkou tej rýchlej spotreby Catrice mikroceruzky, že...
Na samý záver tu máme tri veci, ktoré boli pre mňa novinkami a zároveň mňa osobne nejako extra neohúrili.
Začnime sprchovacím olejom od Biodermy. Ako som už aj v recenzii napísala, jeho hlavným benefitom v mojich očiach bol fakt, že nevysušoval pokožku a krásne voňal. Aktuálne po dovolenke by som ho možno ocenila viac, počas predchádzajúcich týždňov, keď som ho používala, moja pokožka však suchá nebola a preto bol pre mňa tak trochu zbytočný. No, ani bjútyblogerka si nedokáže vždy všetko dokonale načasovať - dokonca ani ak sa to kozmetiky týka /čo je teda megasmutné!/.

saveonbeautyblog_out_news_recenzia

V podstate vyšším priemerom bol pre mňa balzam na vlasy Fructis od Garnier. Vyskúšala som ich za svoj život už veľa od tejto značky a aj keď sú fajn, nejaké svetoborné účinky a ani extrémne rozdiely medzi nimi nevidím. Každopádne, zlý určite nebol /najmä, ak vezmem v úvahu, že jeho cena v akcii nie ani 2 éčka!/ a preto ak moje vlasy nebudú mať nejaké extrémne nároky, tak sa k nemu v pohode vrátim.
Naopak, k poslednej vecičke z dnešného článku sa už zrejme dobrovoľne nevrátim. Vo výpredajovom ošiali som si kúpila rovno dve fľaštičky pleťového tonika od Garnier, pretože bolo určené pre suchú pleť, ale v konečnom dôsledku ide vlastne o vec dosť podpriemernú, pretože je brutálne cítiť po alkohole /fuckt výhra pre suchú a citlivú pleť!/ a jej konzistencia na pleti nie je zrovna príjemná – je taká kĺzavá, penivá a presne toto ja na pleťových vodách neznášam! Síce nemôžem povedať, že by mi na pleti robila nejakú inú galibu, čo sa účinku samotného týka, ale naozaj si nemyslím, že si ja sama túto vec ešte niekedy dobrovoľne kúpim.
Takže pre dnešok to máme za sebou. Máte skúsenosti s niečím z dnešného článku aj vy?

- cc -

4 komentáre:

  1. Zkušenost mám jen s micelárkou Nivea mikrotužkou na obočí Catrice, obojí jsem měla už vícekrát, taková klasika v mé pečující a líčící rutině.
    Tonikum Garnier mně překvapuje, čekala bych od něj víc, já teď používám produkty Garnier Bio a fakt překvapily..v tom pozitivním slova smyslu, tak mám tuhle značku zase o něco raději:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z toho nového "BIO" radu som zatiaľ neskúšala nič, mám pocit, že je to všetko určené skôr na mastnejšie typy pleti. Ale celkovo mňa osobne Garnier príliš netankuje, čo sa pleťovky týka...

      Odstrániť
  2. Jedine s Biodermou a sprcháčom, ten by som brala kedykoľvek. Je to fakt dobrý kúsok, ktorý sa im vydaril.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi áno, no, pre mňa to síce celkom nebolo, ale uznávam, že bol dobrý!

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...