piatok 23. augusta 2019

HUGO BOSS Ma Vie / ďalší voňavý objav!


Nie je to tak dávno, čo som vám spomínala, že môj voňavý vkus sa za posledný rok celkom dosť radikálne zmenil. Zatiaľ čo celý svoj život som prežila v prudkej závislosti na vôňach sviežich ovocných, potažmo vodných - počnúc telovými sprejmi katalógových značiek a končiac wau toaletkami z drogérky – poslednú dobu to u mňa vanilkuje, zdrevenia, kvetinkovatí a zorientálňuje sa. Samozrejme ale opäť raz som sa len presvedčila, ako moc univerzálne použiteľná som, čo sa vôní týka.
Pretože mám novú lásku. A vlastne ani trochu nespadá do kategórie mojich aktuálne preferovaných odérov.

saveonbeautyblog_hugo_boss_ma_vie_edp_recenzia

HUGO BOSS Ma Vie Pour Femme parfumovaná voda je vo svete vôní asi taká klasika – ktorej vyskúšanie sa vyhýbalo hádam len mne samotnej. Podľa recenzií na Elnine usudzujem, že asi naozaj ide o vôňu obľúbenú a ja sa vlastne tomu nedivím ani trochu.
Ako vždy pri recenziách parfumovaných /a iných/ vôd, začnime flakónom. V prípade Ma Vie ide o stelesnenie dokonalej, jednoduchej elegancie a viac vám písať hádam ani nemusím! Posúďte samé...

saveonbeautyblog_hugo_boss_ma_vie_parfum_recenzia

Vôňa samotná je charakterizovaná ako kvetinová, pričom hlavu tvorí kvet kaktusu, srdce jazmín, ruža a ružová frézia a základ céder a drevité tóny. Takže poďme na to.
Neviem tak úplne presne, ako vonia kvet kaktusu, ale ja hneď od začiatku vôňu vnímam ako výrazne citrusovú. Nie výlučne citrusovú, ale ja tam tie citrusy naozaj cítim v silnom a mimoriadne môjmu nosu lahodiacom kombe s ružou. Po čase tie citrusy začnú pomaličky ustupovať do úzadia a ostáva ten základ – jemná, čistá, svieža kvetinovo-drevitá vôňa.

saveonbeautyblog_hugo_boss_ma_vie_eau_de_parfum_recenzia

Ak sa nad tým odérom akože zamyslím, o typickejšiu jarnú vôňu snáď hádam ani nemôže ísť. Samozrejme, pokojne ju na seba lejte v lete, v zime, na jeseň, kedy sa vám len zachce a kedy na ňu budete mať chuť, v globále ale ide jednoznačne o vôňu jarnú a vhodnú predovšetkým na deň.
Prekvapivo dobrá je aj výdrž. Vône tohto typu na mne obvykle viac ako dve hoďky nedajú, Ma Vie je ale tou výnimkou, ktorá potvrdzuje pravidlo a vydrží na mne tak, že ju cítim ja aj 3-4 hodiny – čo je u mňa naozaj megaúspech.

saveonbeautyblog_hugo_boss_ma_vie_pour_femme_edp_recenzia

Čo dodať na záver... Ak obľubujete svieže vône, ktoré ale zároveň nie sú prvoplánové a pôsobia veľmi čisto, rozhodne vám odporúčať pričuchnúť si k tomuto flakóniku. Myslím, že ide presne o ten typ vône, ktorá neotravuje život a bude lahodiť asi veľkému percentu noštekov. No a ja som rada, že mám nového voňavého obľúbenca.
Na moju /a verím, že aj vašu/ nesmiernu radosť, na nete zoženiete tento klenot za naozaj celkom rozumné ceny, takže moja voľba do budúcna je opäť raz jasná! :)

Poznáte túto kultovú vôňu?

- cc -




6 komentárov:

  1. Nemala som vône od Hugo Boss zatiaľ vôbec. Môj priateľ áno, ten ich používa a sú pekné ale to sú pánske. Z dámskych mám rada Armani Si Rose, ale to sa už nepredáva.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je maximálne nefér, prestať vyrábať HOCIČO, nieto ešte vôňu!!! Za to by mali zatvárať :) Tú vôňu nepoznám, ale ružičky ma rozhodne lákajú...

      Odstrániť
  2. Nepoznám a zrejme ani nebudem.
    Vážne nemám rada (proti gustu žiaden dišputát) keď vôňu, ktorú mám rada a nosím na sebe pravidelne, používa xy ďalších žien.
    Takže si kupujem ne-mainstreamové vône, ktoré takmer nik nepozná alebo v mojom okolí nepoužíva.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež by som to najradšej mala tak :D ale niekedy sa mi páčia aj tie vône, ktoré vyhovujú viacerým nosom :) takže ochotne do nich idem a tvárim sa, že beztak na každom bude parfum voňať inak! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...