pondelok 5. augusta 2019

/PO/dovolenkové nákupy


Ešte len nedávno sa mi podarilo zosmoliť článok o kozmetických prírastkoch za jún a už tu máme čas na tie júlové! Tie sa tentokrát niesli v znamení telových mliek, krémových sprcháčov a iných patladielok, pretože po návrate z dovolenky do stredoeurópskej klímy moja pokožka trpela ako kôň a ja som potrebovala zvlhčovať, zvlhčovať a ešte raz zvlhčovať. Btw, odzrkadlilo sa to aj v spotrebovancoch, ale o tom až nabudúce :). Dnes sa pozrieme na tie nákupy.


V júli to v podstate boli naozaj výlučne a len nákupy – teda veci, ktoré som si sama kúpila. A aj keď väčšinou už kupujem len tie veci, ktoré k svojmu kozmetickému životu potrebujem, tentokrát by sa tu našli aj nejaké tie pikošky.
Začnime dekoratívkou.
Ako som spomínala už minulý mesiac, v lete sa mi vždy tak nejak podarí oprieť sa do nakupovania lakov na nechty – čím neónkovejších a ružovejších, tým lepšie, off course. Aj tento mesiac si to odniesla značka Queen Star a okrem nej ešte dva krásne a celkom fajn laky, ktorých výrobca ostal pre mňa vlastne neznámy a ani sa mi nechce po ňom pátrať – všetky laky som kúpila v malej, zaprdenej drogérii Tevos u nás v meste a som maximálne spoko!
Po dlhých rokoch som obnovila, resp. rozšírila arzenál kontúrovacích ceruziek na pery zn. Pupa Milano. Tú moju prvú som vám ukazovala v posledných spotrebovancoch a netrvalo dlho, ulovila som si ďalšiu v tom istom odtieni 008 Crazy Fuchsia a prihodila k nemu ešte žiarivejšiu 008 Bubble Gum! Za zmienku stojí aj nákup hneď dvoch riaseniek Lash Architect 4D od L´Oréal mi totiž robila také fľaky pod očami, že som ju po asi dvoch vyskúšaniach vyšmarila a utekala si do drogérky kúpiť moju osvedčenú klasiku, Lash Sensational od Maybelline.
Malým bonusom sú novinkové návleky na kozmetické štetce od Avonu, ktoré môžete využiť trebárs práve pri cestovaní. Ja osobne som ich síce ešte nepoužila, ale nevyzerá to ako zlý nápad – najmä, keď nestáli ani 2 éčka...


Nechajme ale dekoratívku dekoratívkou a prejdime k pleťovke.
Ako som napísala už na úvod, po dovolenke som musela kúpiť hneď tri telové mlieka, dva krémové sprcháče /jupí, Nivea opäť začala vyrábať ten marhuľový!/, dva krémy na ruky a jeden očný krém, taká vysušená /priam ako Sahara/ som bola! Ktoré konkrétne, to si už omrknite na fotodokumentácii. Jediným kozmetickým suvenírom, ktorý som si priniesla z dovolenky, bolo peelingové mydlo s arganovým olejom /na fotke vľavo hore/ – na dovolenkách kozmetiku nekupujem, ani neviem, prečo som teraz urobila výnimku. Mydlo mi prevoňalo celú hotelovú izbu, kufor, následne byt a tento neblahý jav trvá až doteraz – aj keď vôňa je to pekná. Stálo tuším 4 dináre. Nepýtajte sa ma koľko to je...
Čím zaujímavým ste si urobili radosť minulý mesiac vy? A nakupujete na dovolenkách kozmetiku? Či už pre seba alebo ako suvenír...

- cc -


14 komentárov:

  1. Na dovolenke si vždy kúpim nejakú kozmetiku, u beauty blogerky to nemôže byť inak. Tiež mám teraz dosť slušnú zásobu telových mliek po opaľovaní. Jedno som už takmer minula, no mám čo robiť so zvyškom. Inak telové mlieko Dove presne toto je perfektné, taká moja srdcovka. A tiež mám v zbierke nový sprcháč od Dove.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaaale môže! :D Mňa kozmetika na dovolenke absolútne nezaujíma :D resp. teda chodenie po obchodoch celkovo...
      To telové mlieko vonia úžasne...

      Odstrániť
  2. Pro mně je nepsaná součást dovolených oběhnout místní drogerky a samozřejmě tam i něco utratit, vlastně si bez toho žádnou dovolenou nebo cestu do zahraničí neumím představit:-D Takže se divím, že ty jako beauty blogerka to máš jinak:-) Ty laky na nehty jsou nádherné:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, sú... :)
      No, ja som vždy na dovolenke nastavená na režim ležanie na pláži, ležanie v mori a sedenie v bare :D a to vôbec nie som žiadny leňochod, doma behám stále, na bajku, pešo, občas dokonca aj rada nakupujem :D... Ale dovolenka pri mori znamená pre mňa skrátka toto :).

      Odstrániť
  3. Tak ja zase zvyknem na dovolenke nakupit vela - vela kozmetiky :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nikdy... A ani ako beautyblogerka to asi nikdy nepochopím! :D
      Asi som už tak bjútyblogersky zdeformovaná, že skrátka na dovolenke chcem mať pokoj aj od kozmetiky :D

      Odstrániť
  4. Ahojte všetci. Videl som komentáre ľudí, ktorí už dostali pôžičku od pôžičiek spoločnosti Sabine, a potom som sa rozhodol požiadať podľa ich odporúčaní a len pred pár hodinami som potvrdil na svojom osobnom bankovom účte celkovú sumu 50 000 EUR, o ktorú som požiadal. Toto je skutočne skvelá správa a radím každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby požiadal prostredníctvom svojho e-mailu: Sabinhelps@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tú novú Niveu musím pozrieť, zbožňujem všetko niveové.
    A nie, na dovolenke, keďže chodíme často mimo EÚ, nekupujem. Som rada keď celú rodinu zbalím do váhového limitu :))))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak nejak... :) Povedať by som si dala možno v parfumérii, ale na to na dovolenke ja nikdy nemám ani čas a v podstate ani peniaze, ktoré radšej investujem inde :)

      Odstrániť
  6. Chcel by som poďakovať spoločnosti Lapo Micro Finance za poskytnutie pôžičky. Niekoľkokrát som bol oklamaný, keď som sa pokúšal získať pôžičku, kým som nenatrafil na spoločnosť Lapo Micro Finance, ktorá mi poskytla pôžičku v hodnote 23 000 dolárov na starostlivosť o moje choré dieťa. Ak dnes potrebujete skutočného veriteľa, kontaktujte Lapo a nenechajte sa zmiasť. Kontaktný e -mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...