pondelok 26. augusta 2019

Zbavujem sa kozmetiky - ako a prečo, PART 7

Po dlhšom čase vám dnes môžem ukázať opäť raz nejakých tých vyhodencov, ktorí navždy opustili moju kozmetickú domácnosť a ja vám ručím za to, že dobrovoľne sa u mňa už neobjavia. Väčšina z nich bola skrátka zlá a výnimku by som možno bola ochotná urobiť v jedinom prípade, aj keď... No veď čítajte ďalej! ;)

saveonbeautyblog_beetique_kozmetika_recenzia

Dôvody mojej prudkej averzie voči tomuto lesku som vám celkom detailne popísala v recenzii. Lesk som skrátka nebola ochotná /a tiež schopná/ používať kvôli jeho monštrózne odpornej, sladkej chuti a preto poputoval ďalej. Kamoške, ktorej chutí. A ja tomu skrátka nedokážem uveriť! :D

saveonbeautyblog_trend_it_up_kozmetika_recenzia

Opäť raz sa na mojich názoroch nič nezmenilo a všetky dôvody, prečo som paletku posunula ďalej, nájdete v recenzii. Za mňa v podstate fajn paletka, ale keďže mám doma aj excelentné paletky, ktoré mi vyhovujú aj farebne aj konzistenčne /rozumej: nie sú zapečené!/, tak osud tejto minipaletky bol jasný už popredu. Opäť poputovala ku kamoške.

saveonbeautyblog_l´oreal_lash_architect_4D_recenzia


L´ORÉAL Lash Architect 4D riasenka
Riasenku som kúpila vo výpredaji za nejaké 3 éčka aj niečo. Kefôčka bola klasická, pomerne úzka a to ja môžem. Efekt, aký vytvorila na mojich rovných mihalniciach, nebol síce bohviečo, ale furt som bola schopná tolerovať ho. Čo som ale schopná tolerovať nebola ani náhodou, to bol fakt, že už po pár hodinách mi riasenka vytvorila pod očami monokle, spôsobujúce traumatizujúce zážitky všetkým, ktorým som sa pozrela do očí a to už bola predzvesť jej konca.
Ako... ona neopadávala ani nič podobné! Ona skrátka vytvorila pod očami dymové líčenie. A to teda – s výnimkou blackmetalových koncertov – asi nepotrebujete.

saveonbeautyblog_gernetic_kozmetika_recenzia

Toto presne je tá jediná vec z dnešného článku, pri ktorej by som bola ochotná urobiť celkom malú a bezvýznamnú výnimku - off course, pri splnení viacerých prísnych podmienok.
Tou prvou by bolo to, že by bolo toto štyridsaťeurové patladlo zadara. Ehm, noooo... vlastne by to bola možno aj jediná podmienka. Po tých rokoch, čo mi táto vec doma sedela, som totiž stále neprišla na žiadne benefity, ktoré by mi ponúkla okrem zafarbenia pleti do oranžova. Zafarbenia, nie prekrytia alebo zjednotenia! GG krém od GERnétic som využila akurát tak párkrát na dovolenke pri mori, keď bolo nutné nalíčiť sa rýchloakože a keď mi ten odtieň na tvári relatívne nevadil.
Paradoxne, napriek všetkým frfľačkám sa mi podarilo krém takmer minúť. Zvyšky som posunula mojej tmavokožej kamoške s nádejou, že ona ho bude tolerovať viac než ja a najmä že ho už v priebehu tohto roka spotrebuje. Pretože už by bolo fakt načase :).

No a to je pre dnes asi všetko. Nič extra, uznávam, ale viem, že tieto typy článkov máte rady a ja ich tak rada píšem! :)
Poznáte niektorú z vecí z dnešného článku? Ak áno a máte na ňu presne opačný názor, tak sem s ním! ;)

- cc -


6 komentárov:

  1. Z blogov poznám tie tiene a vlastne žiadna blogerka s nimi spokojná nebola. Mne prídu také z pár rokov dozadu a viem, že tento typ nikdy extra nedržal.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá výdrž sa mne osobne nejaká problematická ani nezdala, samozrejme s podkladovou bázou. Ale neviem, čo by ma donútilo túto paletku dobrovoľne kúpiť a dobrovoľne používať! :)

      Odstrániť
  2. To mas super, ze mas kamosku, ktora kozmetike dava novy domov :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmmm, keby len jednu! :))) Chvalabohu, tých potenciálnych obetí je v mojom okolí viac :). A keby aj náhodou nechceli, ja ich donútim! :D

      Odstrániť
  3. Tie tiene vyzerajú nepoužiteľne už na prvé pozretie :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, v reále a pri použití to zas až taká tragédia nebola, ale naozaj nevidím dôvod, prečo by som ju doma skladovala...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...