pondelok 23. decembra 2019

Spotrebovanci za november / dnes pozitívne!


Trošku neskôr ako obvykle, ale predsa :). Články so spotrebovanou kozmetikou sú vaše /aj moje/ najobľúbenejšie, takže sa naozaj nemusíte báť, že by som vás oň niektorý mesiac ochudobnila, že jo. A vlastne to dnes ani nebude na dlho, pretože väčšinu produktov u mňa nevidíte ani prvý a ani poslednýkrát!

saveonbeautyblog_out_news_november_2019

Ako vždy, začnime nalinkovaním stálic: Ecodenta zubná pasta, Catrice mikroceruzka na obočie, Nivea micelárka, Cien pleťové mlieko. Všetky tieto veci – možno s výnimkou toho mlieka od Cien, ku ktorému som našla /ešte výkonnejší :)/ ekvivalent v podobe tohto pleťového mlieka – musia byť v mojej kozmetickej zbierke naozaj permanentne a ja ich v podstate permanentne aj používam!
Za stálice ale môžem považovať v podstate aj ďalšie vecičky a ja sa pokúsim to tu teraz maximálne sprehľadniť a zostručniť.

saveonbeautyblog_out_news_november_2019

Keď sa občas na jar objaví v lidláckej ponuke, ja jej nikdy nedokážem odolať. Je naozaj skvelá, funkčná, krásne vonia a tá penová konzistencia je viac než božská!

REXONA Maximum Protection antiperspirant
Považujem za jeden z najfunkčnejších antiperspirantov, bežne dostupných v drogérke.

AVON Planet Spa spevňujúce sérum na krk a dekolt s výťažkom z kolumbijskej kávy
Na toto sérum od Avonu som sa celkom namotala až posledný rok, aj keď vám neviem s určitosťou povedať, či naozaj funguje :D, ale mne sa zdá, že nejaký ten efekt na mne má! Takže: Pre dobrý pocit.

Účinky vlastne výsostne priemerné, ale tá vôňa je úžasná! Asi najlepší gél do rannej sprchy, táto čajíčkovo citrusová vôňa vás zaručene preberie :). Kupujem pravidelne.

DOVE Cashmere Smooth sprchovací krém
Jeden z najabsolútnejších must-have! Sprcháč ako taký je skvelý /ako vlastne všetky sprcháče od Dove!/ a tento patrí ešte k tej extra skupine sprchovacích krémov, ktoré voňajú tak retro, že mi pripomínajú všetky možné nostalgické vône z mého mládí a to už uznajte, že je nemožné nemilovať ich za to!

Nielen jedna z mojich najobľúbenejších pleťových masiek, ale hádam aj najobľúbenejší výrobok značky! Rozhodne odporúčam vyskúšať aj vám, je veľmi príjemná, funkčná a voňavááá!

saveonbeautyblog_out_news_november_2019
 
Túto pleťovú vodu som prvýkrat vyskúšala vďaka Elninu, kde som si ju vybrala na testovanie. Celkom objektívne ju považujem za jednu z najlepších pleťových vôd, aké som kedy vyskúšala, takže som ochotne a dobrovoľne zainvestovala do 200ml balenia. No a hádajte čo!
Jo, spokojnosť pretrvala. Odporúčam.

Neskutočne krásna, čistá, elegantná vôňa so slušnou výdržou a môj nový miláčik! Je viac ako isté, že kupujem opäť.

VASELINE Advanced Repair telové mlieko
Rozhodne odporúčam. Vlastne jedinou vecou, ktorá mi na ňom prekážala, bol fakt,
že mlieko nevoňalo. Rozumej: nebolo parfémované. Konzistenčne bolo ale veľmi príjemné a aj jeho účinky boli fajn – možno nie zázrak, ale za cenu, za ktorú som ho na Elnine kúpila /2 éčka aj niečo/ určite výborná vec.

AVON Citrus Zing mlieko v spreji
Vonia rovnako krásne ako Citrus Zing sprcháč, vôňa je ale asi fuckt jeho jediným benefitom! Inak ide o rýchlovstrebávač, ktorý z vašej pokožky zmizne ako gáfor a keby ste aspoň chvíľu necítili z vašej pokožky tú osviežujúcu vôňu, ani neviete, že ste na seba niečo patlali! Vec som nekupovala, ale rozhodne to viac ani nemám v pláne a radšej sa vrátim k sprcháču v tomto odéri.

saveonbeautyblog_out_news_november_2019

Tak a máme to úspešne za sebou. Keď tak spätne pozerám na článok, tentokrát sme tu mali vlastne takmer samé pozitívne skúsenosti s kozmetikou a ja sa – hehe – z toho teším napriek tomu, že som tu nemala čo zvoziť pod čiernu zem! ;)
Máte s niektorým výrobkom z dnešného článku rovnako pozitívne skúsenosti aj vy?

- cc -



6 komentárov:

  1. Citrus Zing mám ráda a celkově sprcháče od Avonu, ony jsou vesměs průměrné co se týče účinků, ale ty povedené vůně se jim upřít nemůžou:-) S těmi ostatními stálicemi jako zubní pasta, pleťové mléko, mikrotužka na obočí a micelárka taky můžu jen souhlasit. Jediné, co mně úplně nezaujalo je to sérum na dekolt a krk od Avonu, nebavilo mně od začátku, nepoužívala jsem to pravidelně, takže jsem ani žádný efekt čekat nemohla, to jsem vyhazovala, jen se mi na to na poličce prášilo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si myslím, že aj v mojom prípade je to len o zvyku a o tom pocite, že pre seba robím niečo naviac! :) Aktuálne prežívam aj bez séra... :)
      Každopádne ma teší, že sme sa s toľkými stálicami zhodli! :)

      Odstrániť
  2. Tú značku Vaseline registrujem dlho a určite chcem niečo vyskúšať.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ako pozerám, stále máme celkom slušný prekryt v spoločných produktov, Dove, Avon, Clinique, Nuxe.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...