pondelok 13. januára 2020

MON PLATIN DSM skincare haul / recenzia + zľavový kód na nákup!!!


Prvý haul v tomto roku venujem mojej obľúbenej značke Mon Platin DSM. Ešte koncom jesene mi dorazila na testovanie nádielka starostlivosti o telo a pleť a ja som sa jej venovala v podstate polovicu novembra, celý december a polku januára - a napriek tomu som si na jednu vecičku názor odmietla robiť :). Že prečo? Čítajte ďalej! 

saveonbeautyblog_mon_platin_dead_sea_minerals_recenzia

V dnešnom článku vám ukážem rovno tri produkty z e-shopu deadseamineral.sk a začneme teda tým, na čo názor nemám :). Zatiaľ.
Prvým patladielkom bude totiž pleťový krém proti vráskam Mon Platin DSM Mineral Anti-Wrinkle Cream, ktorého účinky hodnotiť, ako je vám asi jasné, je snáď najzložitejšia vec na svete. Minimálne teda v tom bjútyblogerskom :).
Krém s minerálmi z Mŕtveho mora má obsahovať zmes vitamínov a prvosienkový olej v kombinácii s ceramidmi s vysokou koncentráciou mliečnych proteínov. Obsahuje tiež slnečné filtre, ktoré vašu pleť dokonale ochránia a toto všetko má pri pravidelnom používaní zatočiť s vašimi vráskami.

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_mineral_anti_wrinkle_krem_recenzia

Môj problém s krémikom spočíva práve v tom pravidelnom používaní. Teda ako nie že by som ho nemala na čom testovať, že jo, tesne pred štyridsiatkou už nejaké tie vrásky na svojom ksichte nájdete aj bez použitia lupy! Keďže ale moja pleť je suchá ako saharský piesok a obzvlášť v zime som odkázaná na používanie krémov najpremasťujúcejšieho kalibru, tak testovanie tohto krému dobrovoľne odkladám na teplejšiu časť roka. Jeho konzistencia je totiž luxusne ľahučká až penová /milujem!!!/, ale viem, že s touto konzistenciou by som v treskúcich mrazoch ja veľa vody nenamútila.
Takže s týmto krémikom sa u mňa na blogu stretnete inokedy a teraz môžeme pokračovať tým, čo zodpovedne otestované mám :).

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_kozmetika_recenzia

Telové oleje milujem a paradoxne, ich používanie mi nevadí ani v zime, ani v lete – v zime pokožku krásne vyživia a chránia pred vysušením a v lete, to ich mám hádam ešte radšej! Používam ich totiž na vlhkú pokožku, tak je ten spôsob aplikácie vlastne osviežujúci, extrémne pohodlný a rýchly /komu sa chce trčať v prehriatej kúpeľni dlhšie, než je nutné!/ a výsledkom je zhydratovaná a krásne prevoňaná pokožka. Mon Platin DSM olej do kúpeľa a na telo, ktorý som vyfasovala ja, je vo verzii Romantic - jemná, kvetinkovo-ovocná vôňa ulahodí asi väčšine nosov, vrátane toho môjho. 

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_bath_body_oil_ingredients

Čo sa zloženia týka, ide v podstate o zmes viacerých olejov, obohatených vitamínmi, ktoré majú hýčkať vašu pokožku či už v kúpeli, po sprche alebo pri masáži. Aplikátor plastovej fľaštičky je klasický pumpičkový, chránený dvojitým obalom – a tu sa vlastne neviem rozhodnúť, či je to úplne dobre alebo nie, tá pumpička. Z jednej stránky je síce fajn, že si olejček môžete šplechnúť trebárs na chrbát aj bez osobného asistenta, ale zas vidina prizabitia sa v kúpeľni na umastenej dlažbe – čomu vyhnúť sa sa vám asi tak úplne nepodarí - to tiež nie je dvakrát krásna predstava :D. 

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_telovy_olej_romantic_recenzia

Preto ja takto pumpičku používam len minimálne a väčšinou oleje celkovo striekam radšej do dlane a následne rozotriem po pokožke.
Btw, pokožka! Nerada niečo opakujem donemoty, ale toto skrátka musím.
Ak chcete, aby vám olejček pokožku krásne vyživil a zvláčnil, nezabudnite ho používať vždy na vlhkú pokožku! Nielen, že nebude taká mastná, ale hlavne a predovšetkým, olejček sa do pokožky vstrebe a neostane na nej sedieť!
Presne to totiž oleje robia, keď ich nanesiete na suchú pokožku – nevstrebú sa, vy ich následne kvôli tomu poutierate do perín alebo do pyžama a vaša pokožka je tak čím ďalej tým suchšia. V konečnom dôsledku by teda, paradoxne, olej pôsobil vysušujúco a o to určite nikto záujem nemá, že.
Ja teda olej používam po večernej sprche na pokožku celého tela a nesklamal ani trochu už od prvého použitia – pokožka je jemne prevoňaná a krásne vláčna, vôbec nie umastená. Ja som ale od tejto vecičky vlastne ani nič iné nečakala.
Olejček má úctyhodný objem 250 ml, takže ho určite len tak ľahko nespotrebujete – na jednu aplikáciu na celé telo vám postačí naozaj malé množstvo, aby ste získali hodvábne jemnú, vyživenú pokožku. Za cenu necelých 8 éčok nemám absolútne žiaden dôvod neodporúčať!
Ako posledný produkt značky vám ukážem Mon Platin DSM pleťový peeling bez obsahu mydla, ktorý prišiel ako na zavolanie, keďže som práve dorazila balenie svojho obľúbeného peelingu, ha ha, výhody bjútyblogovania...

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_soapless_face_peeling_ingredients

No ale k veci. Balenie je opäť mega - ak telový olej spotrebujete po veľmi dlhej dobe, tak tento peeling nespotrebujete asi nikdy! :D
Na čo slúži pleťový peeling, to vám asi vysvetľovať nemusím. Tento náš by mal byť vďaka zloženiu s harmančekom, vitamínom E, bylinným výťažkom a 26 minerálom z Mŕtveho mora ideálny nielen na vyhladenie pleti, ale aj na boj proti jej ochabovaniu či vráskam.
Peeling veľmi príjemne, jemne vonia malo by ísť o odér kvetinový mix - predtým, ako som sa dopracovala k tejto informácii, by ma však toto asi ani nenapadlo a vôňa mi prišla skôr taká čistá... 

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_soapless_face_peeling_recenzia

Okrem vône má veľmi príjemnú aj konzistenciu - povedala by som, že ideálnu. Gél je hustý tak akurátakurátne sú aj čiastočky v ňom, ktoré sa starajú o vyšmirgľovanie pokožky – peeling je dostatočne hrubý na to, aby ste ho nemuseli /resp. aj nemohli/ používať každý deň, zároveň ale je tá hrubosť furt taká, aby vám celý peelingovací proces nebol na pleti nepríjemný.
Za mňa teda opäť nemám čo vytknúť a to verte, že aj na obyčajnom /rozumej: NEolejovom/ peelingu sa dá veľa pokaziť! Aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá...
Cena peelingu v e-shope je necelých a sympatických 7 éčok.
Čo teda viac dodať... Ani nemôžem povedať, že ma značka prekvapila, pretože zatiaľ boli moje skúsenosti s ňou výsostne pozitívne, takže tak nejak som v týchto dvoch prípadoch taký výsledok aj čakala. Ak by ste chceli niečo otestovať na vlastnej koži, stále platí zľavový kód saveonbeauty10, ktorý zadáte pri vašej objednávke v e-shope a dostanete zľavu 10 percent na celý nákup /okrem už zľavnených produktov/. Takže ako vždy, hor sa do nakupovania! ;)

Skúšali ste už niečo od značky Mon Platin DSM? Čo vaše dojmy?

- cc -


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...