pondelok 20. januára 2020

Smith´s Rose & Mandarin balzam na pery / Ďalší MEGAobjav od ROSEBUD PERFUME!


Niečo mi hovorí, že rok 2020 sa bude niesť v znamení tých najlepších patladielok na pery ever! :) Rozhodla som sa totiž prevetrať asi tisícročné zásoby balzamov /impulzom bolo uplynutie záruky jedného z nich :D/ a rozhodla som sa pozrieť sa na zúbok práve ďalšiemu kúsku v mojej mini-zbierke od Rosebud Perfume. A to vy už určite viete, že môže znamenať len jediné – ďalší klenot na obzore! Smith´s Rose & Mandarin Lip Balm.
V preklade: ružičkovo – mandarínkový balzam na pery, moja nová absolútna závislosť na poli balzamovacom! :) 

saveonbeautyblog_rosebud_balzam_na_pery_mandarinka_recenzia
Pretože už len keď napíšete ružička a mandarínka, tak to nemôžete nemilovať, že...
Túto ňuňu plechovku od Rosebud Perfume mám doma presne od novembra 2014. Des a hrôza, čo? Nuž... Spotrebovanie akéhokoľvek balzamu tejto značky trvá v podstate veky a keďže ja som svojho času zvykla akékoľvek ťažko zohnateľné klenoty nakupovať do zásoby, tak to občas takto vyzerá...
Takže som už bola v podstate donútená trochu moju zbierku balzamov pretriediť a niektoré dať do obehu – pretože ak by sa mali znehodnotiť kvôli tomu, že už sú tristo rokov po záruke, toto naozaj nemôžem dopustiť!
Veľmi vám odporúčať prečítať si aspoň tie základné recenzie na balzamy od Rosebud Perfume, nájdete ich tutu. Okrem nich nájdete na blogu ešte ďalších asi tak tisícpäťsto zmienok o nich, stačí použiť menovku Rosebud Perfume alebo Rosebud Salve.

saveonbeautyblog_rosebud_perfume_ruza_mandarinka_balzam_na_pery_recenzia

Poďme sa ale pozrieť na náš kúsok najaktuálnejší.
Rozkošná, aj keď nepraktická plechovka ukrýva v sebe oranžovú vazelínku v odéri klasického Rosebud Salve balzamu, pančnutého jemnou vôňou mandarínky. Vôňa je dokonalosť sama, to vám asi prízvukovať nemusím.
Čo sa konzistencie týka, je klasická rosebudovitá. Teda vazelínka, ktorá na perách príjemne chladí a stačí jej na jednu aplikáciu naozajstné pidimnožstvo.

saveonbeautyblog_rosebud_perfume_smiths_rose_mandarin_lip_balm_review

saveonbeautyblog_rosebud_balzam_na_pery_mandarinka_zlozenie

Mám vám ešte ospevovať účinky? Myslím, že to naozaj nie je potrebné. Ide o najlepšie balzamy na pery ever, ktoré dajú dokopy aj tie najviac zdevastované pery. Ich výdrž na perách je neskutočne dobrá a čo je tiež nesporným benefitom, aj už otvorená plechovka vám pri dodržiavaní stopercentnej hygieny vydrží celé roky! Stačí pred každou aplikáciou umyť ruky a nesiahať do plechovky opakovane tým istým prstom... Viem, znie to dosť vtipne, ale aspoň vidíte, aké ceremónie som ochotná praktizovať kvôli týmto balzamom!

saveonbeautyblog_rosebud_perfume_smiths_rose_mandarin_lip_balm_review

A vlastne by sme dnes mohli kľudne aj skončiť. Čo je problémom najväčším, to je v podstate nemožnosť tento balzam zohnať. Svojho času boli k dispozícii v jednom kamennom obchode v Bratislave /webstránka im momentálne nefunguje/ a tiež na Notino, kde ich už, bohužiaľ, v ponuke nemajú! Na tomto linku nájdete zoznam, kde všade by ste ich mali nájsť v ČR, e-shop by mal za príslušné poštovné doručovať aj na Slovensko /informácia aktuálna asi tak tristo rokov dozadu!/. Takže vám možno odporúčam nezávidieť príliš našim českým kamoškám a radšej sa pri prípadnej ceste k západným susedom predzásobiť v nejakom tom kamennom obchodíku. Aspoň teda ja to tak do budúcna plánujem urobiť :).

Poznáte tieto balzamy na pery? A sem s tipmi na tie vaše naj!

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...