pondelok 2. marca 2020

ESTÉE LAUDER Pure Color Envy PART TWO / nude línia


Okej, tak si pre dnešok struhneme jednu recenziu akože kvôli fotkám. Možno si teraz zaťukáte na čelo, ale beautyblogerky určite pochopia, ako moc náročné je zosynchronizovať publikovanie recenzií s aktuálnosťou fotiek, keď to máte nafotiť ešte pred testovaním! No a keď sa to testovanie nedajboh pretiahne alebo vám do toho príde testovanie niečoho, čo má v tom čase prednosť, prúser je na svete.
Teda, nie som tak ortodoxná, aby som publikovanie článku s jesennými fotkami niekedy v apríli považovala za vyslovený prúser, že, ale uznávam, nevyzerá to na blogu najlepšie! A preto aj s recenziou na Pure Color Envy rúže na pery od Estée Lauder nebudem viac otáľať – najmä, keď ich mám otestované už spredu aj zozadu! :)

saveonbeautyblog_estee_lauder_ruze_na_pery_recenzia


Ja už jednu skúsenosť s klasickým Pure Color Envy rúžom mám. Ak sa na ňu nejakým /trestuhodným/ nedopatrením už nepamätáte, pokojne si ju pripomeňte v tejto recenzii :). Milujem tento rúž veľmi – jo, aj vďaka odtieňu – a aj keď uznávam, že na moje najviac vrelo milované KissKiss rúže od Guerlain Estée nemá, furt patria medzi moje najviac obľúbené high-end rúže!
V mojej zbierke sa niekedy v decembri nie celkom plánovane ocitlo trio týchto rúžov, ktoré bolo súčasťou vianočného kufríka Estée Lauder a z ktorých jeden som venovala v giveaway jednej z vás. Rúže boli pravdepodobne limitovanou edíciou, vytvorenou pre tento konkrétny vianočný set, ale všetky odtiene by ste mali zohnať aj v klasickej ponuke.

saveonbeautyblog_estee_lauder_ruze_na_pery_recenzia


Ja som sa rozhodla ponechať si dva kúsky v odtieňoch 420 Rebellious Rose130 Intense Nude. Ide o hydratačné rúže v klasických, lesklých finišoch, ktoré však po usadení sa na perách pôsobia skôr zamatovo až matne – čo je finiš môjmu srdcu vo všeobecnosti hádam najbližší.

saveonbeauty_estee_lauder_ruze_na_pery_recenzia
ESTÉE LAUDER Pure Color Envy rúže na pery, zľava doprava odtiene 333 Persuasive, 130 Intense Nude, 420 Rebellious Rose

Odtiene sú také tie z kategórie nude – minimálne pre mňa, keďže pre mňa je nude všetko, čo odtieňom pripomína hnedú alebo staroružovú :). Ale chápem, že sú dosť výrazné a tie z vás, ktoré pod pojmom nude chápu niečo, čo vaše pery urobí bledšie, než v skutočnosti sú, by ich za takéto asi neoznačili :)

saveonbeautyblog_estee_lauder_pure_color_envy_intense_nude_recenzia
ESTÉE LAUDER Pure Color Envy rúž na pery, odtieň 130 Intense Nude

Každopádne, odtieň 130 Intense Nude je taká tá klasická, neutrálna tmavá, staroružovo hnedá, ktorá vlastne veľmi pripomína odtieň Elegant Nude dnes už ťažko zohnateľnej matnej pastelky od Astor. Naopak - aj napriek názvu - v prípade odtieňa 420 Rebellious Rose ide o niečo podobné, avšak pomerne výrazne teplejšie, s nádychom do červenohneda!

saveonbeauty_estee_lauder_pure_color_envy_lipstick_review
ESTÉE LAUDER Pure Color Envy rúže na pery, zľava doprava odtiene 130 Intense Nude a 420 Rebellious Rose
 
saveonbeauty_estee_lauder_pure_color_envy_lipstick_swatches
zľava doprava: ASTOR Soft Sensation Lipcolor Butter Matte, odtieň 027 Elegant Nude a ESTÉE LAUDER Pure Color Envy, odtiene 130 Intense Nude a 420 Rebellious Rose

Ak mám byť čisto subjektívna, bližší môjmu srdcu je určite odtieň Intense Nude, ale rozhodne občas mávam náladu aj na ten druhý, takže žiadna farbičková tragédia to nebude, chápete...
Rúže voňajú veľmi jemne po vanilke a niečom, čo mi nie úplne vyhovuje, ale tak nič, čo by sa nedalo prežiť.
Čo sa obalu týka, ten je síce vizuálne uspokojivý, ale predsa len nepôsobí tak luxusne, ako klasické, ťažké obaly Pure Color Envy rúžov s magnetickým uzáverom! Na toto som ja sekera a neodpúšťam nič... /Takže si viete predstaviť, ako zakaždým trpím, keď chcem použiť môj tester matného KissKiss rúžu od Guerlain!/

saveonbeautyblog_estee_lauder_pure_color_envy_rebellious_rose_recenzia
ESTÉE LAUDER Pure Color Envy rúž na pery, odtieň 420 Rebellious Rose

saveonbeautyblog_estee_lauder_pure_color_envy_intense_nude_recenzia
ESTÉE LAUDER Pure Color Envy rúž na pery, odtieň 130 Intense Nude

Pure Color Envy rúže vo všeobecnosti sú na perách veľmi príjemné, možno menej krémové ako KissKiss rúže od Guerlain, zato určite ľahšie, takže o nich na perách vlastne neviete. Kvôli tomu síce hydratujú tiež kúštik menej, ale furt ide o skvelý hydratačný rúž, ktorý vaše pery určite nevysuší.
Pigmentácia je excelentná, rovnako ako aj výdrž a postupné vytrácanie z pier, ktoré je absolútne prirodzené – dokonca by som povedala, že tieto nude odtiene sú na tom ešte lepšie ako môj vanilkovoružový odtieň 230 Infamous. Ten má totiž predsa len trochu tendenciu usádzať sa vo vráskach /pri aplikácii miliónpiatich vrstiev, ako to ja robím vždy!/ - čo si pri nude odtieňoch skrátka nevšimnete!
Samozrejme, berte do úvahy, že hodnotím rúž krémovýhydratačný. Takže odtláčať na všetko možné sa jednoducho bude. Ale toto ako negatívum rozhodne brať nemôžeme.

saveonbeauty_estee_lauder_pure_color_envy_lipstick_review

Čo ešte dodať... Pure Color Envy rúže od EL mám skrátka rada. Aj keď mám tiky opäť raz opakovať, že moji miláčikovia od Guerlain sú skrátka topka, na ktorú nič nemá, rozhodne v prípade rúžov sa nedala zahanbiť ani Estée. Ceny sú aké sú, určite odporúčam posurfovať radšej po internetových parfumériách typu Elnino, kde ich viete občasne zohnať aj pod 20 éčok a myslím, že v tom prípade určite nebudete kúpu ľutovať.

Poznáte tieto rúže na pery? A súhlasíte s tým, že obal predáva?

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...