piatok 6. marca 2020

IN NEWS február / Keď vám každý kúsok robí megaradosť...


Keď tak spätne bilancujem moje nákupy za február, v podstate môžem sama o sebe povedať, že som výnimočne k veci minulý mesiac pristupovala naozaj celkom zodpovedne a s rozumom! A to sa zas tak často nestáva... Tentokrát tu máme ale samé lahôdky o nie úplne závratnom počte, ale myslím, že o to zaujímavejšie!

saveonbeautyblog_payot_kozmetika_recenzia

Set pre rozjasnenie pleti od Payot som dostala na testovanie z Elnina. V podstate by som mohla povedať, že som sa ho ešte nedotkla, ale klamala by som, až by sa mi z huby prášilo – off course som neodolala a hneď v prvý večer som to všetko na seba napatlala, zo zvedavosti. Ale teda len tento jediný raz - keďže som považovala za potrebné dopoužívať aktuálnu skincare. Zatiaľ som nadšená, ale tento môj názor ešte vôbec neberte do úvahy :).

savenbeautyblog_bobbi_brown_fever_dream_recenzia

Valentínsku megaradosť som si urobila Fever Dream paletkou očných tieňov od Bobbi Brown, ktorých som sa – na rozdiel od Payot setu - ešte naozaj nechytila. Po paletke som pokukovala na Lovebeauty už naozaj dlho a tentokrát som sa dobrovoľne rozhodla viac neodolávať. Recenzia určite bude.

saveonbeautyblog_deoguard_ jasminum_bergamot_recenzia
Do mojej voňavej zbierky pribudli dva parfumované oleje od Deoguard, o ktorých som vám písala v tomto článku. Bergamot a Jasminum mi prirástli k srdcu asi najviac a tak sa teraz nimi v hojnej miere patlem a privoniavam, patlem a privoniavam, patlem a privoniavam...
Btw, to čudo vedľa je Travalo plniteľný rozprašovač parfémovNotina. Môj chrbát už prechádza trpezlivosť s mojou mániou nakupovať minimálne 100ml balenia parfumov...

saveonbeautyblog_nuxe_olej_riche_recenzia
Z celej sily sa teším, že opäť raz nastal čas na kúpu môjho obľúbeného Crème Prodigieuse očného krému od Nuxe. Už zo zvyku ho kupujem vždy v tomto predjarnom období, keďže sa mi jeho prekrásna vôňa s ním bude spájať už asi nafurt a moja radosť je tak vlastne dvojnásobná – nielen z toho odéru, ale aj z toho, že jar je za dverami! Pidiolejček od Nuxe v riche verzii bol darčekom k nákupu.

saveonbeautyblog_toni&guy_maska_kondicioner_recenzia
Moje háro som sa tentokrát rozhodla rozmaznávať s kompletnou haircare od Toni&Guy. Celý set je určený pre vlasy poškodené, takže som sama zvedavá, čo to s mojou slamou na hlave urobí. No a prípadne vám o tom aj dám vedieť, že.

saveonbeautyblog_benefit_riasenky_recenzia

Na samý záver som si tentokrát nechala dekoratívku. S novým číslo Elle som mala v pláne ukoristiť si balzamo-rúžo-ceruzku od Sisley, nakoniec nevydalo a ušla sa mi miniatúra BAD gal BANG! riasenky od Benefit. Rozhodne som nefrfľala, uvidíme, či mi to ostane aj po jej vyskúšaní :).
Zvyšné vecičky sú už poctivé nákupy.  

saveonbeautyblog_laky_na_nechty_recenzia


Mejkap od Revlonu sa mi podarilo ukoristiť vo Fannke za sumu ani nie 5 éčok /lebo keď niečo sľubuje vyzmizíkovanie pórov, tomu ja nikdy neodolám!/ a keďže som sa najnovšie zamilovala do lakov na nechty od Catrice, tak som sa rozhodla očekovať zopár ich nude verzií.
No a keďže ja osobne nedokážem prežiť bez poriadneho podlaku a nadlaku, neodolala som vyskúšaniu dvoch nových kúskov od FlormarNo More Breaks base coatQuick Dry Extra Shine top coat. A viete čo?
Zatiaľ som nadšená!

Amen. Som so sebou megaspokojná, čo vám budem hovoriť. Čím pekným ste si urobili radosť vy?

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...