pondelok 11. mája 2020

BENEFIT BADgal BANG! / Ďalšia riasenková podivnosť!


Už pár dní premýšľam, či má vôbec význam na blogoch celkovo písať recenzie na riasenky. Nepoznám totiž kozmetický produkt, ktorý by bol individuálnejší ako práve veci na úpravu mihalníc, keďže každá ich máme také, aké máme a každá ich máme iné. Preto aj recenzie na ne sú subjektívnejšie než akékoľvek iné a treba ich brať s väčšou rezervou, než ostatné :).
Napriek všetkému si ale myslím, že v recenziách na riasenky ja osobne pokračovať budem. Pretože môže síce jedna riasenka s vašimi mihalnicami urobiť veľký prd a s kamoškinými zázraky, predsa len sú isté nespochybniteľné fakty, s ktorými sa v recenzii môžete čitateľkám zveriť a tie sa na ich základe môžu rozhodnúť, či sa odhodlajú riasenku na svojich očiach risknúť alebo nie. A v tomto prípade aj to málo občas dokážeme oceniť.
Takže, pohodlne sa usaďte, prípadne aj pripútajte pred tým vesmírnym letom a dnes takto: BADgal BANG! riasenka od Benefitu.

benefit_bad_gal_band_riasenka

Pokiaľ si dobre pamätám /a čo zachytili moje bjýtyblogerské senzory!!!/,  v čase jej "veľkého tresku" nad ňou veľa blogeriek či youtuberiek nejuchalo. Podľa popisu výrobcu by malo ísť o riasenku objemovú, ktorá ale každému riasy zlepovala a naozaj málokto bol z nej nadšený. To je v podstate jediný ofiko popis, ktorý vám tu hodím, naozaj sa mi nechce trepať o vesmírnych technológiách a podobných blbostiach, ktoré riasenku od jej uvedenia na trh sprevádzajú. Ešte jednu vec si ale nemôžem odpustiť. Riasenka sa má podľa výrobcu údajne ľahko vrstviť. Hmm, no... nech mi je dovolené zasmiať sa.
Ouki, začíname aplikátorom ako jednou z najpodstatnejších vecí pri riasenkách.

saveonbeautyblog_benefit_riasenka

Ja osobne mám len miniatúrku, takže k tomu, ako pohodlne či nepohodlne sa mi aplikátor drží v ruke, sa vyjadrovať nebudem. Každopádne fakty...
Plastový aplikátor je na môj vkus príliš dlhý a príliš mäkký, potažmo ohybný, takže to líčenie mi príde také trochu labilné. Plastové „štetinky“ sú ale dostatočne krátke a ideálne husté na moje rovné a nevýrazné mihalnice, takže nejaké to pozitívum sa určite nájde.

benefit_bad_gal_bang_riasenka_aplikator

S riasenkou ako takou mám však dva najzásadnejšie problémy.
Prvým je fakt, že pekné riasy – rozumej: vytočené, dlhé, výrazné a nezlepené – sa mi s riasenkou zadaria len občas a v drvivej väčšine aplikácií to nie je bohviečo. Z tohto dôvodu som vám riasenku v akcii ani nefotila.
Druhým problémom je to, že riasenka vám mihalnice naozaj veľmi ľahko dokáže až nechutne polepiť.
Rozhodne sa nepokúšajte dávať viac ako dve vrstvy, rozhodne medzi vrstvením nenechávajte prestávku a rozhodne nenanášajte riasenku cikcakovitým spôsobom, ako odporúča výrobca!!! Tento spôsob – ktorým, btw, ja riasenky nanášam vždy – využite maximálne tak pri prvej vrstve a naozaj len v náznakoch, potom už riasy len opatrne hladkajte smerom nahor. Inak je to naozaj životu nebezpečné.

saveonbeautyblog_benefit_bad_gal_bang_riasenka_recenzia

Vlastne, keď sa tak nad tým zamyslím, BADgal riasenka bude zrejme životu bezpečná len pre tie z nás, čo majú mihalnice dostatočne husté a dostatočne vytočené smerom hore. Čo teda ja nie som ani omylom... Ona by ich totiž aj zvládla pekne vytočiť, len to by ste ešte vy museli zvládnuť nepolepiť si ich ňou.
Ku cti riasenke slúži to, že aspoň na mojich očiach sa nedrolí, neopadáva, ani sa neodtláča a naozaj pôsobí na mihalniciach vcelku ľahko. To asi tie vesmírne technológie...

benefit_bad_gal_riasenka

No ale keď mám vysloviť nejaký finálny verdikt, tak asi už tušíte, aký bude. Jo, ja verím, že sa nájdu ženy, ktoré túto riasenku milujú, mňa ale táto vec neoslovila absolútne a - čuduj sa svete – do full verzie určite nepôjdem, ha ha. Za rozumnú cenu ju môžete vyskúšať na Elnino trebárs, ja som ju mala našťastie ako darček k časopisu :).

No schválne, ktorá z vás túto riasenku zbožňuje?

- cc -

2 komentáre:

  1. Ja ju vobec nepoznám... tak neviem posudit.. no ale podla mna to je tak so všetkým - nielen čo sa riaseniek týka.
    10 ludi može pisat napr. na nejaký obyčajný krem samé chvály, kupim si ho ja a moja pokožka zareaguje nan alergiou, alebo neviem.. Proste nikdy nikomu nič nesedi tak ako tomu druhému... lebo každá sme iná, ale že uplne iná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To určite áno, ale z dekoratívnej kozmetiky individualizmu riasenky jednoznačne kraľujú :). Lebo ak je rúž alebo očný tieň skvelo pigmentovaný, tak je skrátka SKVELO PIGMENTOVANÝ, ale riasenka každej vejáre na očiach urobiť nemusí...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...