pondelok 18. mája 2020

BENEFIT Gimme Brow+ / Testujem hype-produkty!

Niektoré moje úchylky sú naozaj divné a sama sa čudujem, ako dokážem niektorým kultovým veciam tak dlho odolávať. Naozaj to nie je pre mňa typické!!! :D No ale občas je to naozaj tak a ja som sa rozhodla, že založím na blogu novú rubriku o skúšaní takýchto vyhajpovaných produktov a v pravidelno - nepravidelných intervaloch vás budem informovať o mojich názoroch na ne :).

V podstate je celý problém možno len v mojej lakomosti, keďže väčšina týchto vecičiek býva z kategórie high end, ale viete čo? Chvála za ňu, že ňou občas trpím!

A preto sa až dnes môžem rozpísať o ďalšom kultovom produkte, fixačnom géle na obočie Gimme Brow+ od BENEFIT a schválne, som zvedavá, koľké z vás sa stotožnia s mojím názorom.

saveonbeautyblog_benefit_gimme_brow_fixacny_gel_na_obocie

Opäť raz som sa rozhodla maximálne prezieravo zainvestovať najskôr do miniatúrky. Z toho dôvodu, off course, asi úplne hodnotiť to, ako /ne/komfortne sa s aplikátorom pracuje, nebudem – predsa len s miniatúrkami je to vždy trochu problematické, ale naozaj si nemyslím, že by pri full verzii bol akýkoľvek problém.

saveonbeautyblog_benefit_gimme_brow_aplikator

Ja som kupovala na Elnine a zvolila som odtieň 3 Neutral Light Brown. Aj keď v prípade fixačných gélov odtiene pre mňa nie sú až tak dôležité, musím uznať, že tento produkt naozaj je pigmentovaný viac, než ostatné fixačné gély, aké som kedy vyskúšala. Samozrejme, u mňa to na samostatné používanie bez predošlej úpravy mikroceruzkou rozhodne nie je, ale nejaké to pidizvýraznenie obočia vidím aj bez akýchkoľvek predošlých úprav.

saveonbeautyblog_benefit_dekorativna_kozmetika

Takže začnime pozitívami – ktorých je vlastne neúrekom. Gél vám obočie zafixuje bez toho, aby vám na obočí vytvoril zatvrdnutý pancier a takto upravené obočie vám s prehľadom dá celý deň. Okrem toho gél obočie ešte trochu zvýrazní, ale všetko pôsobí veľmi prirodzene.

Takže vlastne samé pozitívum od začiatku až do konca. Aj keď ide o miniatúrku, mne sa s aplikátorom pracuje dobre a voči drobnej kefôčke nemám najmenšie pripomienky.

saveonbeautyblog_benefit_gimme_brow_gel_stetcek

Ale! Verím, že to ale cítite medzi riadkami už od začiatku :).

S týmto výrobkom je úplne všetko v poriadku. Rovnako, ako je všetko v poriadku aj s týmto výrobkom, ktorý vám síce to obočie trochu zabetónuje, ale výsledný efekt je presne ten istý, ako v prípade kultového benefitieho gélu! Lebo zamyslite sa nad tým, koľkokrát počas dňa sa snažíte rozstrapatiť si vaše upravené obočie? Hmmm, neverím tomu, že to niektorá z vás robí pravidelne a vlastne neverím ani tomu, že by to niektorú z vás vôbec napadlo!

Gél od trend IT UP stojí nejaké 3 éčka, vo výpredaji ho zoženiete aj za 1... Treba niečo dodávať? Nemyslím.

saveonbeautyblog_benefit_gimme_brow__brow_volumizing_fiber_gel

Suma sumárum, kultový Gimme Brow+ mňa osobne teda príliš neohúril. Áno, určite nemôžem povedať, že by ma sklamal, pretože dobrý naozaj je. Ale jednoducho tieto vlastnosti viete nájsť aj u iných, oveľa lacnejších fixačných gélov, ktoré fungujú na rovnakom princípe a ich výsledný efekt je v podstate totožný.

Gél od trend IT UP nasadil latku asi príliš vysoko alebo čojaviem... a neviem akými supervlastnosťami by ma musela nová vecička dostať do kolien, aby som bola ochotná vysoliť za ňu sumu niekoľkonásobne vyššiu.

Dnešný článok teda asi nedopadol podľa predstáv nikoho, ale holt, taká je realita. Chvála bohu nielen za moju občasnú lakomosť, ale aj za to, že máme na trhu ponuku naozaj dobrých a furt lacných alternatív luxusnej kozmetiky :). 

Skúšali ste? ;)

 

- cc -

 

 

 

5 komentárov:

  1. Neskúšala som od Benefitu nič ani nechcem za tie peniaze nájdem lepšie výrobky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Tak ja zas taká radikálna nie som, napríklad na túto vecičku nedám dopustiť!!! Nie vždy totiž lacná kozmetika šetrí naše peniažky :)...

      Odstrániť
  2. O tomhle fixačním gelu jsem slyšela moc, ale tak nějak nevím, co by se na gelu na obočí obecně dalo pokazit... tím chci říct, že si vystačím s levnějším. XD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...