piatok 8. mája 2020

BLISTEX MedPlus v tyčinke / Konečne!!!


Udalosť roka! Tak nejak by som mohla charakterizovať dnešný článok, potažmo kozmetický úlovok, aký sa mi podaril minulý mesiac. Verím, že dosť z vás si nielen pamätá jedno z mojich najobľúbenejších patladielok na pery, ale má aj osobnú skúsenosť s ním a teraz nastala tá slávna chvíľa, aby som vám predstavila jeho tyčinkovú verziu!

blistex_balzam_na_pery_tycinka

Neviem, či má nejaký extra význam ospevovať účinky MedPlus balzamov od Blistexu. Myslím, že v prvotnej recenzii som vyjadrila všetko podstatné, rozhodne ale môžete omrknúť napríklad aj tento článok :). Modrý téglik – akokoľvek odpudivo vyzerajúci – je skrátka učinený zázrak, ktorý ochráni a dá dokopy aj tie najviac zdevastované pery.
Som presvedčená o tom, že väčšina z nás už strávila polovicu svojho doterajšieho života frfľaním na téglikové balenia čohokoľvek a aj keď ja osobne som ochotná toto akceptovať, pokiaľ je obsah excelentný, rozhodne by som uvítala, aby všetky zázraky v téglikoch mali aj svoje tyčinkové verzie. Lebo viete ako, tyčinku strčíte do vrecka a môžete mať svojho líblinga so sebou kdekoľvek bez toho, aby ste sa v pravidelných intervaloch dopúšťali nejakého toho hygienického fó pá, že.

blistex_balzamy_na_pery

Moje zbožné modlitby značka nakoniec asi vyslyšala, Notino sa pochlapilo a voalá, nejaký ten piatok dozadu už môžete zohnať na nete aj tyčinkovú verziu môjho miláčika od Blistex. Tajne dúfam, že ho čoskoro nájdeme aj v drogériách...
Balenie je také to úzke tyčinkové, ktoré už samo o sebe je v mojich očiach predzvesťou kvality. Pamätáte sa na moju niekdajšiu traumu s inováciou balzamov na pery od Yves Rocher, ktoré zmenou obalu na širší zmenili kvalitu z výbornej na zúfalú? Ak nejakým nedopatrením nie, pokojne si túto desivú udalosť pripomeňte a ja môžem spokojne skonštatovať, že tieto moje akožeprvé dojmy naozaj nesklamali!

saveonbeautyblog_blistex_medplus_balzam_na_pery_tycinka

Off course, ide o „hutnú“ verziu MedPlus balzamu, ktorá má ale rovnako úžasný účinok ako tá tégliková, viac v podstate ani nemám čo dodať. Naozaj jeden z najlepších balzamov na pery, ktorý ich vďaka obsahu mentolu schladí /teraz pred letom vcelku must-have!/, SPF 15 ochráni pred slnečným žiarením a jeho výdrž na perách je veľmi dobrá - preto aj dostatočne dlho pracuje na ich prípadnom hojení.

blistex_medplus_balzam_na_pery_zlozenie

Vôňa klasická, mix mentolu a vanilky, ale na rozdiel od téglikového tyčinka jemne sladko chutí.
Čo sa  zloženia týka, balzam v tégliku a tyčinka ho síce nemá úplne totožné /logika asi nepustí, že.../, ale keďže je rovnako geniálny ten účinok, nie je čo riešiť.
No a keď vytvoria tyčinkové verzie mojim najmilovanejších balzamom na pery od Rosebud, nebude šťastnejšieho tvora na zemi...

Váš názor na súboj tyčinky vs. tégliky? :)

- cc -

4 komentáre:

  1. Mala od blistex vôbec nieje dobrý

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Booože, ako ho ja zbožňujem!!! A kelímok už roky, ani neviem, koľko balení som mala...
      Čo konkrétne Ti na ňom nevyhovuje? :)

      Odstrániť
  2. Mne by stačilo, keby aspon tie balzamy boli všetky v tyčinkovej verzii, ked už sa nanášaju na usta. Ostatne veci mi nevadia..
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno áno, hlavne tie balzamy na pery :)... Bez ostatných patladiel cez deň prežijem, bez balzamu bohužiaľ - a najmä teraz, pod tými rúškami...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...