piatok 1. mája 2020

NABLA Skin Glazing rozjasňovač / Potrebujete alebo nie?


Jedna z mojich základných životných potrieb v podobe zhromažďovania rozjasňovačov dostávala v poslednom čase poriadne na frak. Nejakým zázrakom sa mi podarilo uspokojiť sa so zbierkou, ktorú som si doma vytvorila a veru sa mi zdá, že počas minulého roka som si žiaden nový prírastok nedopriala.
Naopak, čím ďalej, tým viac som začala frčať na decentnejšom rozjasnení a nemala som takú intenzívnu potrebu vyhľadávať rozjasňovače, s ktorými by som mohla dôstojne konkurovať trebárs diskoguliam.
Už pár mesiacov som si ale bola na istom, že novému rozjasňovaču Skin Glazing od Nabla asi neodolám!

saveonbeautyblog_nabla_skin_glazing_highlighter_review
Na rozjasňovač od Nabla ma nalákala istá youtuberka, ktorá svätosväte tvrdila, že táto vecička nielen že štruktúru pleti nezvýrazňuje, ale dokonca že ju vyhladzuje! Čo je teda v mojom prípade vec, na ktorú ja počúvnem vždy, že jo.
A tak som si jedného krásneho dňa v tomto e-shope v nejakej dobrej akcii vybrala posledný kúsok odtieňa Amnesia. Celkovo v ponuke nájdete 6 odtieňov, ten môj je taká viac-menej neutrálna champagne farbička s trošku teplejším podtónom, ktorá sadne asi každej. Bez trblietok, ako inak.

saveonbeautyblog_nabla_skin_glazing_highlighter_recenzia

Konzistencia rozjasňovačov od Nably je vcelku unikátna. Rozhodne nejde o klasický púdrový rozjasňovač, charakterizovala by som ho skôr ako niečo medzi púdrovým a zapečeným, vďaka čomu práši v podstate minimálne a tiež vám dosť dlho vydrží. Konzistenčne podobný bol tento rozjasňovač od Pupy, o ktorom som vám písala ešte léta páně... 

saveonbeautyblog_nabla_skin_glazing_highlighter_amnesia_review

Tak v prvom rade. Štruktúru pleti tento rozjasňovač naozaj nezvýrazňuje. Asi by som to nebrala tak dramaticky ako spomínaná youtuberka, že by mal pleť vyslovene vyhladzovať, ale rozhodne som v tomto smere spokojná maximálne.
V podstate to zrejme súvisí s tým, že rozjasňovač aj napriek naozaj dobrej pigmentácii pôsobí na pleti skôr prirodzene. Off course, navrstviť ho dokážete, ale skrátka ten prvotný efekt na pleti nie je nijako prehnaný – taká Mary-Lou, keď si nedáte pozor, dokáže narobiť inú paseku! V dobrom :).

saveonbeautyblog_nabla_skin_glazing_highlighter_amnesia_swatch

Napriek všetkému, mám k tejto vecičke aj jednu nie úplne pozitívnu pripomienku, ktorou je práve výdrž produktu na pleti.
Tá totiž nie je nejaká excelentná, čo si budeme čo hovoriť!
Asi všetky moje rozjasňovače – vrátane tých najlacnejších – mi pri minimálnom množstve bežne dajú celý deň v práci a ešte aj čosi navyše. Rozjasňovač od Nably to až tak úplne ale nedáva! Po návrate z práce po bežnom osemhodinovom pracovnom dni ho vidím akurát tak pod obočím, v očných kútikoch a trochu na špičke nosa – čiže na miestach, kde ním až tak nešetrím. Naopak, na lícnych kostiach ho už musím hľadať tak trochu lupou.
Jasné, je to miesto, kde to s ním dvakrát nepreháňam už len z princípu, ale skrátka pri iných rozjasňovačoch vidím po nich stopu ešte večer, Skin Glazing rozjasňovač sa na mojich lícnych kostiach tak nejak rozplynie.

saveonbeauty_nabla_skin_glazing_highlighter_recenzia

Samozrejme, vec trochu poriešite, keď nanesiete rozjasňovač v aspoň dvoch vrstvách, spomenúť som vám to ale musela, aby ste sa vyhli prípadnému sklamaniu a uznali, že viac je niekedy naozaj viac :).
A ja vlastne toto menšie fó páá ani nejako extra negatívne neberiem – rozjasňovač je skrátka ďalší z mojich miláčikov a hotovo.
Čo sa ceny týka, tá nie je dvakrát nízka a za plnú paľbu by som do neho v podstate asi nešla. Ak ale budete mať dostatok trpezlivosti a počkáte si na akciu, zoženiete ho aj za cécéá 16 éčok, ako sa to zadarilo mne. A to už som ochotná akceptovať, aj keď netvrdím, že porovnateľné rozjasňovače nezoženiete aj lacnejšie. Konečné rozhodnutie je, ako inak, len na vás ;).

Vaše skúsenosti so značkou Nabla?

- cc -


6 komentárov:

  1. O tejto značke som už počula, ale osobne ju vyskúšanú ešte nemám. Premýšľam, ako je to u mňa s tými rozjasňovačmi. Istú dobu som ich používala, teraz som už nejak od nich upustila.
    Tento vyzerá lákavo - páči sa mi celkový dizajn, ale tá cena, no neviem, nerada dávam za takéto produkty zbytočne tolko penazi, ked viem, že taku istu službu by mi urobil aj iný za menšiu sumu..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to asi áno... Mne ale vyhovuje najmä kvôli tomu, že napriek tomu, že ho môžem naniesť vo viacerých vrstvách, nezvýrazní neželanú štruktúru pleti. A toto dokáže len málo rozjasňovačov, to zas musím uznať.
      Každopádne, odporúčam Ti určite omrknúť paletky očných tieňov, ktoré sú geniálne a strčia do vrecka akýkoľvek high-end!!!

      Odstrániť
  2. Máte moc krásné fotky, škoda že jsou tak malé vždy si je musím rozkliknout, nejdou zvětšit? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééééé, ďakujem krásne :) Určite dajú :D musím na tom nezmenšovaní popracovať... :)

      Odstrániť
  3. O Nable už som veľa čítala, ale zatiaľ ma nič tak úplne nezaujalo, žeby som si to kúpila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Paletky, paletky, paletky!!! Aspoň jednu vyskúšaj, proosíííííííím!!!! :DDD
      Ale vážne... Zatiaľ mám skúsenosť s dvomi a ako sa mi tak zdá, vážne s prehľadom strčia do vrecka aj oveľa luxusnejšie a drahšie paletky...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...