utorok 8. septembra 2020

MON PLATIN DSM anti-age skincare / Áno či nie?

Fuckt neviem, či mi zásielkou patladielok, o ktorých vám dnes budem písať, chceli z e-shopu deadseamineral.sk niečo naznačiť alebo čo... ha ha.  Každopádne, pred viac než dvomi mesiacmi som od e-shopu v rámci spolupráce vyfasovala na testovanie takmer kompletnú skincare v podobe anti-age pleťových patladielok a myslím, že nastal ten čas, aby som sa vám mohla zveriť so svojimi dojmami. Možno furt trochu prvými, ale na nasledujúce riadky maximálne postačujúcimi.

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_pletove_kremy
 

Obsah zásielky tvoril denný krém, nočný krém a nočný krém na očné okolie a dekolt. Uznávam, trochu divoký záver :D ale veď čítajte ďalej.

Všetky krémy patria do kategórie starostlivosti o pleť už nie úplne najmladšiu a rozhodne suchú, čo teda eventuálne ja spĺňam – bohužiaľ, asi aj do bodky :D.

mon_platin_dsm_pletovy_krem

Začnime luxusným krémom proti vráskam SPF 15 z línie Black Caviar Collection, obohateným o čierny kaviár.

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_krem_proti_vraskam

Jeho konzistencia, vôňa a v podstate aj cena bezpochyby luxusné sú. Krém je naozaj veľmi hutný, takže ho na jedno použitie stačí veľmi malé množstvo, aby pleť pekne vyživil a trochu aj premastil /v dobrom, off course!/, vonia luxusne po vanilke, pančnutej niečím „pánskym“ a je na pleti veľmi, veľmi príjemný. 

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_pletovy_krem_s_kaviarom

Ako podklad pod mejkap sa správa tiež absolútne bezproblémovo. Menej pozitívne hodnotím samotný téglik, ktorý – paradoxne – pôsobí tak trochu ako zo štvrtej cenovej, čo teda nie je zrovna moc reprezentatívne vzhľadom k tomu, že krém stojí takmer 40 éčok a oveľa luxusnejšie vyzerajú zvyšné dva, podstatne lacnejšie pleťové krémy! Nuž, je to len taká malá, „kozmetická“ vada, ale viete, že na toto som ja sekera a obzvlášť, ak ide o kozmetiku, za ktorú vyhodím desiatky eur.

Ako vždy, k zloženiu sa príliš rozkecávať nebudem, detailne si ho môžete pozrieť tu. Každopádne, pri pravidelnom používaní by ste mali vidieť efekt v podobe pružnejšej, žiarivejšej pleti s redukciou drobných liniek, ktoré na vašej tvári nemajú čo hľadať a - off course – používaním tohto krému by ste mali predchádzať tvorbe nových mimických vrások.

Ja teda krému v podstate nemám čo vyhodiť na jeho krémové oči a so stavom mojej pleti, akú zanechá, som maximálne spoko. Pleť je hebká, jemná, bez akýchkoľvek lokálnych presušeností, na ktoré občas trpím, ale jedno ALE by tu bolo. 

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_anti_wrinkle_cream

Holt, to espéefko mi občas robí problémy v podobe ľahkého upchávania pórov pri dlhšom používaní. Toto ale zrejme nie je problém tohto patladla, ale výlučne môj, ako som si posledné mesiace všimla /takže som aj rozmýšľala, či to tu vôbec spomenúť, no ale budiž.../ Nebyť tej UV ochrany, krém by asi aj ašpiroval na pozíciu do top 3 mojich pleťových krémov.

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_nocny_krem_proti_vraskam

Pozitívny vzťah po všetkých stránkach mám k zvyšným patladielkam tejto značky z radu Derma Age +. Kolagénový nočný krém proti vráskam je podobne hutný ako už spomínaný krém s kaviárom, jeho vôňa mi vyhovuje už pomenej – pôsobí tak trochu kyslasto a aj keď to nie je nič, čo by ste neprežili, no tak už to skrátka taká hitparáda pre mňa nie je. V globále som ale s krémikom určite spokojná, mojej citlivej, suchej a občas aj dehydrovanej pleti vyhovuje.

 

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_derma_age_pletovy_krem

No a prekvapivo, pozitívny vzťah máme aj s Derma Age + nočným krémom na oči a krk, ku ktorému som mala spočiatku nedôveru ako drak. 

Neviem, či je nutné ozrejmiť vám, že prečo, ale ja som si naozaj nevedela predstaviť, ako môžem používať pod oči niečo, čo sa používa na dekolt - kde v mojom prípade vždy končia pleťové krémy, ktoré nevyhovujú môjmu ksichtu, ha ha.

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_derma_age_krem_na_oci_a_krk

Paradoxne, krém mi naozaj vyhovuje aj pod očami a na dekolte ešte viac, pretože mám pocit, že ten je vždy ráno menej a menej pokrčený! Off course, určite to nie je zásluha výlučne len tohto krému, keďže používam aj séra, ale skrátka krém sa mi ozaj páči a ak chcete očekovať niečo, čo je určené priamo na dekolt, tak smelo do toho.

saveonbeautyblog_mon_platin_dsm_derma_age_pletove_kremy

Aké múdre slovo utrúsiť na záver? Rozhodne krémy odporúčam žienkam, ktorých pleť je suchá - a prípadne ak nemáte problémy s UV ochranou tak ako ja, tak by ste to s tým kaviárovým krémikom mohli ozaj vyhrať. V tomto prípade to ja teda na denné používanie vidieť nemôžem, ale všetky ostatné vlastnosti tohto a aj zvyšných dvoch mazadiel sú pre mňa absolútne vyhovujúce a nech sa snažím ako chcem, skutočne vytknúť im nemám čo. Tak to snáď dnes prežijete :).

 

Na záver ešte malá pripomienka :). V prípade záujmu o všetko, čo nie je v zľave na e-shope deadseamineral.sk, použite kód saveonbeauty10 a automaticky získate zľavu 10% na celý nákup. Ak by ste potrebovali nejaké odporúčania, skúste omrknúť recenzie na značku u mňa na blogu, zopár klenotov sa tu ozaj nájde!

 

Nejaké skúsenosti s touto značkou? A aký máte vzťah k SPF v denných krémoch?

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...