piatok 23. októbra 2020

Maska na nechty od LARENS / Môj must-have!

Neviem, či existuje niekto, čo podstupuje pravidelne každú jeseň intenzívnejší boj so suchými rukami a popraskanou kožou okolo nechtov než som ja. Útlm starostlivosti o ruky, ktorý u mňa nastane vždy v lete, s nástupom chladnejších mesiacov totiž ešte zopár týždňov pokračuje a moje paprčky si to spravidla dooosť slušne odnesú.

Ešteže tu máme moju tonu krémov na ruky a tiež najnovší objav – Nails & More reparačnú a regeneračnú masku na nechty od LARENS! A ja, keďže som usúdila, že je to potrebné, jej dnes venujem celý jeden článok. Lebo by ste ju eventuálne mohli potrebovať aj vy :).

larens-maska-na-nechty

Zloženie masky je také klasické larensácke. Obsahuje okrem iného biopeptidový komplex, kolagén, biotín a ureu, ktoré zabezpečia vašim nechtom a nechtovej kožtičke hydratáciu, urýchlenie regenerácie a výživu, posilnia rast nechtov a spevnia ich. Maska sa odporúča používať aj viacnásobne po manikúre alebo v podstate kedykoľvek si zmyslíte – a áno, kľudne aj vtedy, keď máte nechty nalakované /za predpokladu, že nemáte nalakovanú kožtičku okolo nechtov, ha ha/, pretože masku môžete naniesť aj len do okolia nechtov. Skrátka, kľudne na tejto maske závisláčte a neuškodí vám to :).

larens-nails-and-more-repair-mask

Maska na prvý pohľad vyzerá ako klasický lak na nechty, jej konzistencia je vo forme stredne hustého, nemastného gélu bez vône a bez farby. Na začiatok som ja osobne musela štetček trochu rozjazdiť, keďže bol celkom tuhý, ale druhé použitie už bolo bezproblémové.

Gél môžete naniesť naozaj bohato na nechty a ich okolie, následne vmasírujete a hotovo. Vstrebáva sa rýchlo a bez akýchkoľvek problémov, nechty neumastí, ale dokonalo už po prvom použití vyhladí, takže aj lakovacie maniačky majú chuť nechať si ich v takomto prirodzenom stave a na lak viac nepozrieť! Ha ha, robím si prdel!

larens-maska-na-nechty-zlozenie

Každopádne, garantujem vám, že túto masku budete chcieť na svoje nechty patlať v jednom kuse, tak pekne a zdravo tie nechty vyzerajú! V podstate môžem skonštatovať, že ide o akúsi špecializovanú alternatívu k môjmu osobnému must-have, Repair gelu /samotné zloženie je dosť podobné!/, ktorý rovnako môžete používať ako na pokožku alebo vlasy, tak aj na nechty a ich okolie a zanechá veľmi podobný efekt. Každopádne, maska by mala mať zloženie ešte viac prispôsobené faktu, že je určená na nechty, že jo.

Čo k produktu ešte povedať... Ako ste si možno domysleli, ja používam masku vždy po manikúre /keď sú nechty odlakované/ aj niekoľkokrát denne, aby mi skrátka pôsobila čo najdlhšie. Okrem toho, masku aplikujem denne aj do okolia už nalakovaných nechtov, aby mi dala do poriadku kožtičku, ktorá celoročne a v zimných mesiacoch obzvlášť trpí na praskanie. No a k efektu už vôbec nemám slov. Nechty, ktoré sa mi ako bonus dosť štiepili, sú v neporovnateľne lepšom stave a kebyže sa ešte zbavím zlozvyku rýpania do kože v okolí nechtov, tak vyzerajú eňo-ňuňo.

larens-kozmetika-recenzia

Cena produktu bez zľavy je 12,50e, stále ale platí zľavový kód LT3ZJL6EZE, ktorý keď zadáte pri vašej objednávke, zabezpečí vám 15% zľavu na úplne všetko z tohto e-shopu bez ohľadu na výšku objednávky. Aktuálne máme ale v internej, 20% zľave všetky kolagénové gély /vrátane Repair gelu :)/, takže ak by ste mali záujem o niečo z nich, kontaktujte ma na mail alebo do správ na oboch sociálnych sieťach, to len taká malá vsuvka :).

No a ja viac už naozaj nemám čo dodať. S touto vecičkou som zatiaľ skúsenosť nemala, ale s potešením môžem skonštatovať, že sa po týždňoch používania zaradí do zástupu mojich pomerne početných must-have produktov zn. Larens. 

No a keďže som sa rozhodla vyskúšať akoževšetko od tejto značky, uvidíme, čo ďalšie mi do tohto zoznamu /ne/pribudne :).

 

- cc -

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...