utorok 13. októbra 2020

NABLA Cutie Coral Palette / recenzia

Z dnešných písačiek budem mať depresie asi ešte dosť dlho. Paletky očných tieňov od talianskej značky NABLA považujem za to najlepšie, čo sa kedy v mojich kozmetických luhoch a hájoch objavilo a preto, keď sa mi ani po mesiacoch od kúpy jednej z nich nepodarilo vytvoriť si k nej vzťah, predýchavala som to fuckt dosť dlho!

Čo bolo dôvodom môjho sklamania? No veď čítajte.

nabla_cutie_palette_coral_recenzia
 

Cutie paletky očných tieňov od Nabla sú naozaj kjút. Maličké, chutné, prakticky sa tváriace... Ja som si vybrala tú vo verzii Coral – a teda trochu aj preto, že bola aktuálne v akcii, každopádne ale tie odtiene som skutočne žrala!

Celkovo sa ich v paletke nachádza šesť. Matné sú dva z nich /AnywayFeelings/, dva sú z kategórie lesk jak blesk /I Got YouCoral Amber/, jeden sa tvári saténovo /Red Shape/ a posledný, odtieň Mandarin, je taká tá pliešková, ktorej pigmentácia zodpovedá povahe tohto odtieňa – čiže dodá skôr trblietky než skutočnú farbu.

nabla_cutie_coral_paletka_ocnych_tienov

Konzistencia tieňov je presne taká, akú som po prvej skúsenosti s paletkou tejto značky čakala. Oba matné tiene majú neskutočne úžasnú, maslovitú konzistenciu, podobne aj saténový Red Shape, trošku menej maslovité sú lesklé tiene, zároveň ale všetky vynikajú stopercentnou pigmentáciou, dobre chytajú nielen na viečko, ale aj samé na seba, skvelo sa s nimi pracuje. Trošku suchší je odtieň Mandarin, k čomu ho ale jeho pliešková prapodstata tak akosi predurčuje, že.

nabla_cutie_coral_palette_odtiene

Čo sa kvality týka, za mňa určite absolútna TOPka, ktorá strčí do vrecka aj oveľa drahšie palety.

Ako som už spomenula, Cutie paletky nájdete v tomto e-shope v ponuke v piatich farebných verziách a mne osobne pri nákupe vizuálne prirástla k srdcu práve táto moja koralová. Tie odtiene sú prekrásne a z dvoch tretín aj absolútne unikátne.

Ktoré odtiene mám na mysli, to si asi domyslíte aj samé, že.

No a napriek všetkému mám s touto paletkou jeden podstatný problém.

saveonbeautyblog_nabla_kozmetika_recenzia

Každej z nás musí byť od začiatku jasné, že toto je paletka tak trochu pre fajnšmekerky. Ak by ste mali mať vo svojej zbierke len jedinú paletku očných tieňov, tak len s touto krásavicou si, off course, nevystačíte – a to ani zďaleka nehovorím len o tom, že v paletke chýba klasický telový tieň do ohybu oka! Líčenie v týchto tónoch totiž na bežný deň do práce úplne použiteľné nie je – za predpokladu, že nie ste minimalistky, ktoré si vystačia aj s jedným očným tieňom na viečku.

Ja minimalistka v podstate som, čo sa líčenia očí týka a ešte sa mi s touto paletkou fuckt že nepodarilo nalíčiť tak, aby som s tým bola spoko!!! A aby som pri tom nepoužila aspoň bronzer do ohybu, že... Bojujem s touto paletkou už niekoľko mesiacov, hľadám kombinácie farieb a ich intenzitu, ale márna snaha. Zatiaľ sa mi veru nepodarilo paletku – sorry za výraz - prešťať a prešťáva akurát tak ona mňa, ha ha. A ja začínam mať pocit, že toto skrátka nie je paletka pre mňa.

nabla_cutie_coral_paletka_ocnych_tienov

Samozrejme, boj som ešte tak úplne nevzdala, ale skôr to vidím do budúcna tak, že bude pre mňa ozaj použiteľná len na také to doplnkové líčenie k iným paletám, potažmo iným tieňom a poviem to rovno, po takýchto paletkách ja ozaj často nesiaham. Lebo minimalistka, že jo.

Rozhodne sa nepasujem za najlepšiu mejkapartistku na svete, dokonca sa nepasujem ani za mejkapartistku a ani za bjútyblogerku, čo sa vie nalíčiť :D, ale ja ako zberateľka paletiek chcem mať doma len také paletky, s ktorými vytvorím aspoň jedno použiteľné líčenie!!! Chcem od života tak veľa??? :D

saveonbeautyblog_nabla_kozmetika_recenzia

Určite sa paletky nezbavím a v mojej zbierke ostane aj naďalej, ale už teraz vidím, že po nej budem siahať asi podobne minimalisticky, ako minimalisticky sa zvyknem líčiť.

Poradí mi niekto, čo s touto paletkou? Za aké paletky očných tieňov kopete vy? A čo vaše skúsenosti so značkou Nabla?

 

 - cc -

2 komentáre:

  1. Farbičky pekné a bombová pigmentácia, ale asi na samostatné líčenie to nie je, neviem si to predstaviť nejak solídne nakombinovať na bežný deň napríklad. A ja som popravde tejto značke ešte stále nejak neprišla na chuť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak s tou "chuťou" ja problém nemám :D ale inak presne ako hovoríš... aj za mňa rozhodne paletka LEN na DOPLNKOVÉ líčenie...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...