piatok 30. októbra 2020

NYX Butter Gloss / Testujem hype-produkty!

Vyhajpované kozmetické produkty sú asi mojim najobľúbenejším typom kozmetiky na testovanie. To máte tak... Buď ostanete z produktu sklamané alebo od produktu závislé, nič medzi tým. A to mňa brutálne baví - asi niečo v štýle keď už si vec nezamilujete, aspoň si poriadne zahejtujete. Beautyblogerka vo mne sa skrátka nezaprie, ha ha.

Dnešný článok ale hejtom nebude zaváňať ani náhodou. Naopak, asi to bude o niečom, čo budete potrebovať ;).

NYX Butter-Gloss

Úprimne, netuším, čo ma viedlo k tomu, prihodiť do nákupného košíka NYX Butter Gloss. Lesky na pery – napriek tomu, že v poslednej dobe im dávam šancu čím ďalej, tým viac – predsa len až tak úplne v láske nemám, ale keď tento konkrétny kúsok už toľko /nielen/ bjútyblogeriek chválilo...

NYX Butter-Gloss lesk na pery

No a keď hype, tak poriadny – vybrala som si tiež vcelku kultový odtieň Strawberry Cheesecake, čo je farbička celkom výrazná ružová s kvapôčkou nude a jahodovým podmazom, zároveň ale na perách veľmi prirodzene pôsobiaca. Poznáte to, taký ten odtieň, o ktorom ste presvedčená, že neurazí nikoho - ani baby, čo sa farieb na perách boja, ale ani mňa, milovníčku tých najružovejších brutalít :).

NYX Butter-Gloss odtien Strawberry Cheesecake

Tak a jo, je to tu.

Vlastne už po prvom vyskúšaní som mohla napísať svoj finálny verdikt.

Dievčatá, čo si budeme čo hovoriť, táto vec je božská!!! Lesk má úžasnú, maslovitú konzistenciu, ktorá na perách vôbec nelepí a naozaj hydratuje! Odér je veľmi jemný, vanilku vzdialene pripomínajúci, pigmentácia na pomery lesku celkom vysoká – off course, záleží od zvoleného odtieňa. Ten môj dodá perám skrátka šťavu – získajú naozaj jahodovo - ružovú farbu a krásny lesk. Doslova tuning ako vyšitý!   

NYX Butter-Gloss Strawberry Cheesecake lesk na pery
 

Farba sa nanáša aplikátorom absolútne pohodlne a rovnomerne.

Toto všetko ale zďaleka nie je to naj! Ak poviem, že jeho ďalšie užívateľské vlastnosti ma dostávajú do kolien, tak aj to bude asi slabý výraz.

Lesk sa – napriek slušnej pigmentácii a krémovej konzistencii – absolútne nerozlieva za kontúry pier. Samozrejme, bez použitia kontúrky, keďže tú ja k leskom nezvyknem používať. Okrem toho, jeho výdrž je neskutočná! Opäť budem papagájovať, ale na pomery lesku na pery naozaj až na neuverenie.  Ak som si dala totiž trochu pozor, s prehľadom mne vlastným som dala bagetu /!!!/ a na perách furt ostala aj farba, aj trochu lesku! No a ako bonus, po úplnom zjedení či zotretí lesku tento na perách ešte na dlhé hodiny zanechá pomerne výrazný stain, takže pery majú úplne iný drajv než tie moje vlastné, utopenca pripomínajúce...

Tlieskam!!! Za mňa pre dnešok naozaj že megaspokojnosť a musím uznať, že hype okolo tohto produktu je naozaj oprávnený.

NYX Butter-Gloss lesk na pery

Úžasné je aj farebné portfólio týchto leskov – na Notino ho dokážete zohnať vo viac než 20 odtieňoch a to už fakt klobúk dole. A jeho cena? Niečo málo nad 6 éčok... Tak to už naozaj nemám dôvod uspokojiť sa s týmto jedným kúskom :).

Tiež ste podľahli kultovým leskom na pery od Nyx alebo ste zatiaľ odolávali? ;)

 

- cc -

 

 

 

4 komentáre:

  1. Tak ja som si presne nedávno tento produkt kupila na základe recenzie nejakej blogerky... a teda tiež ho musim chváliť. Mám iný odtien, ale pozerám že tento ružový by som brala tiež, vyzerá nádherne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno áno, úžasná kvalita aj farba, teším sa... :)

      Odstrániť
  2. Koľko kúskov na pery máš doma v tejto farbe? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme žiaden. Môj chlap by ale povedal, že aspoň 20 :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...