utorok 12. januára 2021

Môj novoročný NOTINO wishlist / luxusná verzia!

Jeden z mojich top e-shopov, kde zvyknem utrácať nemalé sumičky za kozmetiku alebo parfémy, ma posledné roky zvykol príjemne prekvapovať výberom značiek, ktoré má vo svojej ponuke. Samozrejme, asi viete, že narážam predovšetkým na parfumérkové, potažmo high-end značky, ktoré občas nedokážete zohnať ani v kamenných parfumériách na Slovensku, ale na svoje si určite prídu všetky „bjútymaniačky“ – teda aj tie, ktoré na kozmetike za desiatky až stovky eur zrovna neulietavajú.

Dnes sa ale budeme venovať kozmetike kúštik luxusnejšej. Tento článok neberte vyslovene len ako prehliadku vecičiek, po ktorých piští moje srdce, ale možno skôr ako môj plán práce pre rok 2021 :).

Teda, niekto tomu môže hovoriť aj novoročný záväzok! :)

Notino luxusna kozmetika wishlist
zdroj

Jedna z mojich osobných top značiek, ktoré má Notino vo svojej ponuke, je značka MAC – v týchto luhoch a hájoch mám určite „osrdiečkovaných“ na mojom účte na Notine asi najviac produktov. Portfólio je skutočne obdivuhodné a keďže vy určite viete, že milujem ich rúže na pery /aj keď niektoré možno najmä kvôli odtieňom/, moje snahy sa tento rok budú určite uberať aj týmto smerom. Rozhodne mám ale zálusk aj na produkty púdrové typu Studio Fix Powder Plus Foundation /mejkap a púder v jednom/ alebo Bronzing Powder.

MAC kozmetika notino sk
zdroj

Ďalšou značkou, na ktorej ulietavam, je Urban Decay. Verte alebo nie, posledné mesiace pociťujem intenzívnu potrebu rozšíriť svoju zbierku kultových Naked paletiek o trochu kontroverznú Naked Reloaded paletku. Nech si hovorí kto chce čo chce, mne sa teda jej farebné spektrum pozdáva oveľa viac než farebné spektrum pôvodnej Naked paletky a je veeeľmi vysoký predpoklad, že tento rok sa s ňou na mojom blogu stretnete!

Urban Decay Naked Reloaded paletka
zdroj

Ak je nejaká paletka očných tieňov, ktorá ma láka v akejkoľvek farebnej verzii, tak je to akákoľvek od Pat McGrath. Tento prípad je jeden z mála, keď by som bola ochotná prijať aj paletku, ktorú by som si za iných okolností možno nie tak celkom vybrala. Kvalita a značka sú ale kvalita a značka, takže myslím, že ďalšie komentáre netreba.

Pat McGrath paletka ocnych tienov
zdroj

Okej, z nebeských výšin poďme do trochu realistickejších nadmorských výšok :). Značka theBalm predstavuje pre mňa dokonalú rovnováhu medzi top kvalitou a prijateľnou cenou. Ich všetky púdrové produkty sú neskutočné, či už sa poobzeráte po rozjasňovačoch, lícenkách alebo multifunkčných paletkách. Ja určite hodím očkom minimálne po kultovom Bahama Mama bronzere alebo niektorej z matných líceniek, ale vašu pozornosť upriamim na Travel-Size Clasics kozmetickú sadu, kde nájdete miniatúrky všetkých najznámejších vychytávok tejto značky. A áno, aj „môj“ bronzer.

The Balm kozmetika cestovna sada
zdroj

Aby som ale nevyzerala povrchne viac, než v skutočnosti som, ha ha, v mojom wishliste má rozhodne miesto aj skincare. Kultový odličovací, resp. čistiaci balzam Amazing Face Moringa Cleansing Balm od Emma Hardie je vec, ktorú plánujem vhodiť do nákupného košíka už dávno – a aj keď sa mi to doteraz nepodarilo, verím, že v roku 2021 už budem „lakomá“ menej.

Emma Hardie Amazing Face Moringa Cleansing Balm
zdroj

A o svojej NElakomosti sa zrejme budem presvedčovať viackrát.

Že som maniak do balzamov na pery, to vám asi dvakrát prízvukovať nemusím, uznávam ale, že toto už bude vyzerať asi ako menšia šialenosť :). Pomôcť si ale nedokážem! Ja skrátka ten kultový By Terry Baume de Rose balzam na pery už musím vyskúšať... Ako jo, tá cena je vskutku horibilná, ak ste ale to, čo ja /rozumej: maniak!/, bude vám šumafuk, či jedného padíka budete mať na účte alebo nebudete :D.

By Terry Baume de Rose balzam na pery
zdroj

A týmto teda v záujme vašej a aj svojej bezpečnosti dnes radšej skončím. Poznáte niektorý z mojich vysnívaných Notino produktov? Na čo si robíte zálusk a čo by ste si objednali vy, keby ste mali odrazu k dispozícii neobmedzený badžet? ;)

 

- cc -

2 komentáre:

  1. EH to je legenda, je to drahé ale som zvedavá čo povieš. No a čo sa týka rúžov MAC tak ja už mám svoj doma a zatiaľ som veľmi spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, stojí to dosť, ale asi už som vo veku, keď si uvedomujem, že obzvlášť do skincare investovať treba :)
      No ale samozrejme, potrebu investovať pociťujem aj pri rúžoch na pery, to by som nebola ja! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...