utorok 9. februára 2021

GABRIELLA SALVETE Smokey Eyeshadow Palette / High-end kvalita za pár drobných?

Tak aby ste si nemysleli, že mi to na blogu nejak spipinovatelo a že už sa v živote nemienim zaoberať líčidlami alebo krémami, ktorých suma nerovná sa aspoň desiatkam eur, no tak dnes vás vyvediem z omylu. Tiež som bola medzi tými vyvolenými blogerkami, ktorým pred Vianocami z Elnino dorazil úžasný box s dekoratívkou značky Gabriella Salvete, ja musím uznať, že sa fuckt pekelne vydaril a dnes začnem hádam tým najlepším!

Gabriella Salvete Smokey Eyeshadow Palette Romantic

Mám takú jednu bjútyblogerskú zásadu, ktorú sa vždy snažím dodržiavať. Zo zásady pred testovaním produktu nikdy zámerne nevyhľadávam recenzie mojich kolegýň, aby ma ich názor nedajboh akýmkoľvek spôsobom neovplyvnil. Tak isto to bolo aj pred recenzovaním paletky GABRIELLA SALVETE Smokey Eyeshadow Palette vo verzii Romantic, aj keď v tomto konkrétnom prípade by to asi bolo vlastne šumafuk.

Pretože toto, dámy a páni, je skutočný klenot a vôbec sa nedivím toľkým premotivovaným nadšeným ohlasom!

Gabriella Salvete Smokey paletka ocnych tienov Romantic

Ja som už jednu skúsenosť s paletkou značky GS mala, pripomeňte si ju tu a teda vôbec to nebola taká hitparáda, ako niektoré hlasy ujúkali! Líčenie s ňou bolo neskutočne náročné, paletka prášila, čo je ešte horšie – pri líčení padali tiene všade – a aj keď výsledný efekt bol prekapivo dobrý, ja som sa paletky nakoniec zbavila. Preto moje ďalšie očakávania logicky ktovieaké neboli.

No ale chyba lávky!

Tak pre poriadok. Moja verzia Romantic je taká klasická studeno-neutrálne-nude-ružová zostava. V boxe bola ešte výrazne tmavšia, fialovo-modro-sivá verzia Moon, ktorá ale skončila v giveaway. V ponuke má značka podobnú, do hneda ladenú Nude Eyeshadow Palette, ktorá je však na trhu už dlhšie, takže napriek podobnému vizuálu evidentne do smokey série nepatrí a k jej kvalite sa /zatiaľ, ha ha/ vyjadriť neviem.

Každopádne, teraz si ideme zaujúkať.

Gabriella Salvete Smokey paletky ocnych tienov recenzie

Paletka obsahuje dva matné tiene /neutrálna, stredne tmavá hnedá a tmavohnedá/, dva so shimmerom /svetlé niečo, pripomínajúce rozjasňovač so studeným podtónom a taký trochu duochromatický svetlý fialkovo - ružový/ a dva megalesklé /do zlata a do ružova/, zanechávajúce až mokrý, potažmo kovový efekt. Je jasné, že k týmto farbičkám musíte mať vzťah, ale na druhú stranu, kvalita je taká ohromujúca, že si ten vzťah hádam aj vytvoríte!

Gabriella Salvete Smokey paletka ocnych tienov Romantic odtiene

Kvalita týchto tieňov je totiž neskutočná. Všetky tiene vrátane tých matných sú krásne maslovité, pigmentácia je úžasná a pri tých lesklých tieňoch si sadnete na prdel, to je isté. Samozrejme, vďaka tejto úžasnej konzistencii tiene je potrebné naberať na štetec opatrne, ale s týmto faktom – ako som už iks krát spomínala – som ja absolútne zmierená. Treba zároveň jedným dychom tiež dodať, že líčenie je úplne, ale že úplne bezproblémové, tiene pod oči nepadajú a skvelo sa blendia. Ja skrátka nemám čo dodať.

Jediné, čo ma trochu prdí, je absencia matného telového tieňa, ktorý používam pri líčení vždy pred aplikáciou farebných tieňov kvôli lepšiemu blendeniu, to je už ale len taký malý, neškodný detailík a je mi jasné, že to by som chcela asi fuckt že moc za tie peniaze.

Gabriella Salvete Smokey paletky ocnych tienov

Takže môj verdikt je jasný. Túto paletu potrebujete, aj keby ste nepotrebovali!!! Cena aktuálne na Elnino je – podržte sa – niečo málo nad 4 éčka!!! Neviem, či vám treba ešte niečo hovoriť... Možno dilema na záver: fuckt nerozumiem tomu, keď značka dokáže vyprodukovať v cenovej podkategórii takto kvalitnú paletu a ostatné sú už také, ehmmm, nooo... zodpovedajúce cenám. A v podstate tým nemyslím ani tak značku Gabriella Salvete...

 

Má niekto z vás doma hociktorú zo Smokey paletiek? Veľmi by ma zaujímalo, akej kvality sú tie zvyšné a najmä tá príbuzná nude verzia – o ktorej čím ďalej, tým viac premýšľam, že ju asi budem nutne potrebovať vyskúšať...

 

- cc -

4 komentáre:

  1. Vyzerá úžasne, tie farby to sú úplne moja šálka kávy. Ja už paletku od Gabrielle mám, takú tú 10 odtieňov Rose. Mám ju už po druhýkrát a stále je rovnako úžasná. U mňa skrátka zlatá a ružová aktuálne dominujú. Myslím, že kvalita tieňov Gabrielle je perfektná. Nuž túto by som aj brala keby som doma už nemala dalšie dve paletky s týmito farbami.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ver mi, že túto potrebuješ :))) Tú Rose paletku som mala aj ja a kvalitou sa na túto nechytá ani omylom! A za tú cenu - nie je o čom rozmýšľať :D...

      Odstrániť
  2. Vypadá to na krásnou paletku. Složení barev vypadá opravdu fajn, líbí se mi ty třpytivé :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...