piatok 26. marca 2021

BIODERMA Atoderm telový krém / recenzia

Túto recenziu vám dlhujem... no, asi odkedy môj blog existuje. Neviem, ako mohlo dôjsť k tomuto životnému fó pá, že som vám v samostatnej recenzii za tých 8 rokov neospievala moje najobľúbenejšie telové mazadlo ever, ale teda dnes tento nedostatok odstránim. Verím, že by ste neprežili, keby ste boli o moje slová ukrátené ;).

BIODERMA Atoderm Crème telový krém.

Bioderma Atoderm telovy krem recenzia

Je niekto, kto toto telové mazadlo nepozná? Minimálne z „počutia“ ho poznáte určite všetci, pretože je na trhu asi tak milióntristoosemtisíc rokov. Ja milujem v podstate celý rad Atoderm od Biodermy, určený zväčša pre veľmi suchú až atopickú pokožku a áno, aj tento telový krém.

A vy viete, že v tejto oblasti som toho už poskúšala asi nekonečne veľa, že jo.

Atoderm vyživujúci telový krém je ofiko určený pre pokožku normálnu až suchú. Popravde, ja by som ho určite skôr zaradila do must-have výbavy pre suchokožcov, rozhodne ale po ňom môžete siahnuť aj v prípade, že skrátka len máte rady pocit megazhydratovanej, vláčnej pokožky.

Bioderma Atoderm Creme vyzivujuci telovy krem pre suchu pokozku

Vďaka zloženiu, ktoré má stimulovať tvorbu kyseliny hyalurónovej a obnovovať lipidy kožu hydratuje, chráni, upokojuje.

Ja osobne pri tomto kréme ulietavam aj na samotnom balení – ktoré je pumpičkové, praktické a náročnejšie na používanie až pred samotným koncom spotreby obsahu :).

Bioderma Atoderm telovy krem hodnotenie

Bioderma Atoderm telovy krem ucinok

Konzistencia je dostatočne hustá, aby sme mohli hovoriť o telovom kréme, ale furt nie ťažká. Rozotiera a vstrebáva sa absolútne bezproblémovo a pokožku priam neskutočne zvláčni, že ho cítite na sebe ešte na druhý deň ráno! Off course, ja to myslím v dobrom - možno ľudia, ktorým to nevyhovuje, ja si ale myslím, že budú určite v prudkej menšine. Krém totiž nezanechá pokožku mastnú, takže nevidím dôvod, prečo by tento pocit mohol niekomu prekážať. Aj keď, proti gustu...

Bioderma Atoderm Creme zlozenie

Pumpičkové balenie má sympatických 500 ml a vďaka tomu, že je produkt tak účinný, pri aplikácii ním kľudne šetrite.

Aby som pravdu povedala, ja tento krém nutne potrebujem k životu najmä v lete. Netradične. Vtedy totiž trávim na slnku podstatne viac času než v zime /tiež netradične, ha ha/ a najmä po návrate z dovolenky pri /akejkoľvek/ vode to býva vždy hotová katastrofa. Moja pokožka je vtedy suchá ako saharská studňa a potrebuje dávku hydratácie v asi tak polhodinových intervaloch - a vtedy ju zachraňuje práve tento telový krém!

Za mňa osobne je nesporným benefitom okrem účinku a konzistencie aj vôňa. Uznávam, pri citlivej, potažmo atopickej pokožke je to trochu diskutabilné, či je nutné mať v akomkoľvek mazadle parfumáciu. Ja sa ale tohto neduhu zbaviť furt neviem a  voňavé produkty doslova vyhľadávam!

No a čestne prehlasujem, že v tomto prípade som od vône závislá. Krém vonia veľmi jemne, sviežo a čisto – takže v konečnom dôsledku ani nepredpokladám, že by tento odér mohol niekomu spôsobiť podráždenie, ale teda ak ste zásadové, k dispozícii máte aj neparfumovanú verziu krému.

Bioderma Atoderm Creme telovy krem

A to by bolo vlastne všetko, čo som mala dnes na srdci. Komplet sortiment značky Bioderma kupujem zo zásady už roky práve na Notino, kde sú tie ceny skrátka najlepšie, aké som kde videla, to je holý fakt. Aj toto mazadielko vás tam väčšinou vyjde na cécéá 12 éčok a menej - na rozdiel od kamenných lekární, kde sa sumy blížia skôr k dvacke než k desiatke :). Ak by ste teda mali chuť túto vecičku vyskúšať, určite mrknite tam. Za mňa ozaj najlepšie telové mazadlo ever.

 

Poznáte?

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Poznám z počutia, neskúšala som. A máš pravdu, vôňa musí byť i keď napr. CeraVe je bez vône a tam som to vedela zniesť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O to pokoj, znesiem aj ja :D ale uznaj, nie je to príjemný bonus, keď niečo skvelé pekne vonia? :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...