piatok 19. marca 2021

MAC Bronzing Powder / Óda na radosť pokračuje!

A s ňou aj týždeň so značkou MAC na mojom blogu :). V dnešnom článku sa pozrieme bližšie na zúbok ďalšiemu produktu od tejto značky, ktorú som sa – ako ste si asi všimli - rozhodla vyobracať v každom smere. Naposledy som ospievala púdromejkap a teraz nastal čas pre bronzer, aby sa stal hlavnou hviezdou večera. Dňa. Všetkého.

MAC Bronzing Powder kompaktný bronzujúci púder.

MAC kompaktny bronzujuci puder

Balenie je po vizuálnej stránke rovnaké ako v prípade Studio Fix púdru s tým rozdielom, že neobsahuje aplikátor – čo je v tomto prípade úplne logické, že jo. V ponuke na Notino máte 3 odtiene a ja úplne presne viem, prečo som vybrala práve odtieň Matte Bronze. Tváril sa totiž relatívne najsvetlejšie a najmä najmatnejšie – a to je presne to, čo pri bronzeroch chcem! Rozjasnenú pleť mám síce rada, ale radšej to doriešim rozjasňovačom /a prípadným prirodzeným mazom, ha ha/ než lesklým bronzerom.

MAC Bronzing Powder bronzer

Čo sa odtieňa týka, na prvý pohľad môže vzbudiť dojem, že je príliš tmavý, ale prvému dojmu neverte. Vďaka tomu, že bronzer nie je nadmerne pigmentovaný – čo jednoznačne hodnotím pozitívne – ten odtieň aj na svetlej pleti pôsobí maximálne prirodzene a vďaka relatívne  neutrálnemu podtónu lichotiť bude väčšine z nás.

MAC bronzer odtien Matte Bronze swatch

Jednoznačnou výhodou tohto púdrového produktu je tiež jeho pevné zlisovanie, vďaka ktorému nepráši ani trošku! No a keď zmixujeme všetky tieto vlastnosti dokopy...

Skrátka, bronzer značka ideál. Pri aplikácii nemusíte byť v strese, že to s ním preženiete, nefľakatí a vyzerá na tvári prirodzene aj pri minimálnej snahe. Myslím, že viac si nemôžete želať... A to obzvlášť v prípade, že máte obe ruky tak trochu ľavé, čo sa líčenia týka, ha ha.

Btw, bronzer nepráši ani keď po ňom šmrdláte štetcom na blendenie očných tieňov.

MAC kozmetika Notino akcia

Značka MAC skrátka ide a dokazuje na každom kroku, že tie púdrové produkty jednoducho vie. Samozrejme, ešte mám na tomto poli čo skúmať, ale vytešujem sa, že aj bronzer sa zaradil do skupinky mojich miláčikov v rámci značky.

Recenzovať v jednom týždni dva relatívne podobné produkty jednej značky nezvyknem, ale tentokrát som urobila výnimku. Dnešnú recenziu som zaradila kvôli tomu, že akcia na Notino na značku MAC stále trvá - pri nákupe nad 45e paletka rozjasňovačov zadara! – tak aby ste to prípadne stihli využiť ;).

Pochváľte sa, ktorá z vás ju už využila? :)

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Veď sa mi aj zdalo, že o MACu tu už reč bola. Nevadí je to kvalita. A máš pravdu ja mám tiež radšej matný brozner, trblietky znesiem iba pri rozjasňovačoch alebo na očiach. Dokonca ani príliš metalické rúže nie sú nič pre mňa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D a to som ešte neskončila!
      Ja teda trblietky nemusím až tak ani pri rozjasňovačoch a vlastne asi aj NIKDE :). Ale keď sa tak zamyslím, jeden z mojich obľúbených mejkapov má v sebe drobučké trblietky... :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...