piatok 30. apríla 2021

COLLISTAR Infinito riasenka / recenzia

Už veru poriadne dlho si sľubujem, že vám konečne musím ukázať jednu riasenku, s ktorou som po dlhej dobe naozaj že spoko – k drvivej väčšine tých, čo prešli mojimi rukami, potažmo riasami počas posledných mesiacov, som totiž zakaždým mala nejakú pripomienku. Infinito riasenky od COLLISTAR sú ale celkom vyhlásené a tak sa teším, že oprávnene.

Collistar Infinito riasenka recenzia

Collistar Infinito riasenka je popisovaná ako riasenka objemová a predlžujúca. Precízna kefka má dostatočne divný tvar, ha ha, je plastová so „starostlivo oddelenými štetinkami, ktoré majú zabezpečiť presné pokrytie a modelovanie rias“. Hovorí Elnino :). Musím pochváliť, že kefka je primerane úzka a teda v podstate presne podľa mojich predstáv.

Farbu by ste mali na riasy nanášať kratšími štetinkami a tie dlhšie použiť na následné rozčesanie a vytočenie.

Collistar Infinito Mascara

Collistar Infinito riasenka kefka

Collistar Infinito riasenka aplikator

Veľmi pozitívne hodnotím náplň, ktorá je „mokrá“ už od začiatku tak akurát a ako to už pri luxusnejších riasenkách býva, zväčša to nanášanie obsahu na kefku je úplne bezproblémové! Pre mňa osobne je toto jedna z najpodstatnejších vecí pri hodnotení riasenky a komfortná aplikácia pridáva pri hodnotení vždy body naviac!

Collistar Infinito set

Výsledný efekt by som hodnotila nasledovne – riasenka riasy predovšetkým predĺži a vytočí a keďže pomerne rýchlo na nich stvrdne, tak ich v tomto stave dokáže aj udržať. Čo sa objemu týka, nemyslím si, že by bol nejaký zásadný – naopak, celkový výsledný efekt je skôr prirodzený v zmysle narodila som sa s dlhými, vytočenými riasami. A to asi aj chcete!

Viac nemám čo dodať. Riasenka na očiach žiadnu neplechu nerobí, ak sa s aplikátorom naučíte narábať, nebudete si čmárať po viečku ani pichať do oka, takže za mňa bez problémov. Nepovažovala som za potrebné fotiť vám riasenku v akcii na oku, keďže tieto „prirodzenejšie“ typy riaseniek na mojich fotkách vyzerajú nijako, tak aby som vás prípadne neodradila, ha ha.

Collistar odlicovac oci

Collistar ceruzka na oci

Infinito riasenky viete na Elnino zohnať v rôznych setoch, z ktorých niektoré občas zvyknú vyjsť na ešte menej ako riasenka samotná, takže určite odporúčam posurfovať po e-shope. Ja som si vybrala praktický set s dvojfázovým odličovačom a klasickou čiernou ceruzkou na oči, čo využije asi každá.

 

Skúšali ste túto riasenku?

 

- cc -

 

2 komentáre:

  1. Veru nie, od tejto značky som zatiaľ nemala nič. Dlho som bola spokojná s riasenkami Maybelline Lash Sensational, no už ich trochu pomenili.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To fakt? Zaváňa to prúserom? Či? :D Táto riasenka je tiež jedna z mojich top z drogérky...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...