utorok 6. apríla 2021

GABRIELLA SALVETE RED´S / Áno aj nie?

Po dlhšom čase sa dnes opäť pozrieme na zúbok značke Gabriella Salvete a na paškál si tentokrát vezmeme kolekciu červeno sa tváriacich rúžov, s ktorými značka vyrukovala na trh ešte niekedy pred Vianocami, pokiaľ si dobre pamätám. Rúže na pery sú moja slabosť - a áno, ja aj v tejto divnej dobe rúže na pery stále používam, stále ich spotrebúvam a stále mi ich používanie robí radosť!

Gabriella Salvete Red´s ruze na pery odtiene

V kolekcii Gabriella Salvete RED´S sa celkovo nachádza 5 odtieňov v – ako už názov napovedá – červených tónoch s rôznymi podtónmi, kde by si každá z nás mala nájsť ten svoj. Ja som 3 odtiene venovala do giveaway a nechala si len dva, ktoré sa mi zdali v rámci mojich osobných rúžových preferencií najpoužiteľnejšie – odtiene 02 Ruby03 Rose. Ja totiž už celé veky frčím na rúžoch ružových a červenú sa mi na tomto poli zatiaľ furt darí celkom úspešne ignorovať.

Gabriella Salvete Red´s ruze na pery

Prvý menovaný odtieň 02 Ruby sa tvári, že by mal byť tmavočervený až karmínový, druhý menovaný je kus decentnejší a s nádychom do jahodovoružova – čo je teda mne osobne rozhodne bližšie.

 

Gabriella Salvete Red´s ruz na pery

Celá kolekcia rúžov pekne vonia po sladkom, bobuľovom ovocíčku a po vizuálnej stránke tiež nie je na zahodenie. Off course, keď tie obaly držíte v rukách, už to taká hitparáda nie je – predsa len ide o lacný plast, ktorý je navyše až zbytočne monštrózne veľký.

Ako prvý som vyskúšala práve môjmu srdcu bližší odtieň 03 Rose. A viete čo? Bola som úprimne nadšená.

Gabriella Salvete Red´s ruze na pery recenzia

Rúž nie je síce až tak príliš pigmentovaný /ale áno, na perách ho je vidieť!/ a konzistencia je trochu voskovitá, ale mne to teda popravde ani moc nevadí. Naopak, tá aplikácia je celkom fajn a na perách je rúž príjemný. Výsledný finiš nie je úplne lesklý, skôr by som ho charakterizovala ako saténový a ten odtieň presne taký môj – jahodový, decentný, ale furt výrazný.

Samozrejme nie je to žiaden držák, iba klasický hydratačný rúž a nič viac. Napriek tomu, do istej miery mi na perách pripadá až zľahka luxusný a ja som z neho v podstate nadšená!

Vytrácanie sa z pier síce úplne ideálne nie je, ale furt nič, čo by som ja ako náročný užívateľ neprekusla. Takže všetko v najlepšom poriadku.

Potom ale prišlo mierne vytriezvenie v podobe rúžu číslo dva.

Gabriella Salvete Red´s Rose a Ruby swatch

Aj keď na prvý pohľad vyzerá 02 Ruby naozaj odlišne /odlišne sa tvári celá kolekcia!/, v reále na perách – a ako vidíte aj na swatchi - medzi nimi žiaden veľký rozdiel nie je! Tento odtieň mi príde ešte o niečo menej pigmentovaný a o niečo viac šmuhy vytvárajúci. No a ani to vytrácanie sa z pier mu na cti nepridáva, pretože sa mi na perách po pár hodinách dosť zlieva do vrások a fľakatí.

No naozaj som nevidela veľký význam v tom, fotiť to na perách.

Gabriella Salvete Red´s ruze na pery odtiene

Čo viac dodať... Ja neviem, čo si o veci myslieť. Alebo viem?

Z jednej stránky ma trochu prdí, že som nevyskúšala a nezistila, ako sa správajú na perách aj ostatné rúže, ale na druhú stranu, možno môžem byť rada – jednoznačne moja prvá skúsenosť s touto kolekciou rúžov jej dodala body k dobru a pri tom teda ostaňme.

 

Skúšala niektorá z vás tieto rúže?

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...