utorok 27. apríla 2021

GABRIELLA SALVETE Tattoo Eyebrow Pen / recenzia

V dnešnom článku si krátko pokecáme o vecičke, na ktorú som si dlho nevedela urobiť názor J. Teda, v podstate aj vedela, ale keďže sa mi každú chvíľu menil, ha ha, nechcela som sa s písaním recenzie príliš poponáhľať. Nakoniec som sa ale utvrdila v tom, že produkt mám vlastne rada napriek tomu, že má nejaké tie muchy a možno nefunguje úplne tak, ako sa to vo všeobecnosti pri takomto type produktov prezentuje.

GABRIELLA SALVETE Tattoo Eyebrow Pen.

Gabriella Salvete Tattoo Eyebrow Pen

V prvom rade upozorňujem, že nemám s čím porovnávať! Tento typ produktu na úpravu obočia som ešte neskúšala napriek tomu, že mám pocit, že teraz sú ozaj v móde a preto berte do úvahy, že môj názor vychádza z úplne prvej skúsenosti.

Gabriella Salvete vyrukovala s 3 odtieňmi, 01 Blond putoval do giveaway, odtiene 02 Brown03 Dark Brown som si nechala. Odtieň 02 Brown je trochu teplejší, 03 Dark Brown studenší a o pidikúštik tmavší, v konečnom dôsledku mi ale sedia oba odtiene a nižšie sa dozviete, že prečo.

Gabriella Salvete fixka na obocie

Podstata produktu spočíva v tom, že by ste si mali tou „vidličkou“ vykresliť detailne chýbajúce chĺpky v obočí. Fuckt netuším, či to pri nejakej inej značke takto naozaj funguje, pri Gabriella Salvete pere na to ale môžete smelo - zabudnúť. Ako vidíte aj na swatchoch na chrbáte ruky, kvôli tomu, že produkt tej farby ozaj nepúšťa veľa, musíte po tom obočí behať do nemoty s tým, že musíte rátať aj s nie úplne príjemným tlačením aplikátora na kožu a tým pádom je skrátka nemožné vytvoriť si v obočí nový, detailný „porast“ :).

Gabriella Salvete Tattoo Eyebrow Pen odtiene

Kdesi na YouTube som videla video, keď niektorá tuším česká blogerka hodnotila podobný typ produktu a prezentovala svoj názor na aplikáciu v štýle „kreslíte, kreslíte, nič nevidíte a zrazu máte obočie“. Presne takto nejako to vidím aj ja s perom od Gabriella Salvete.

Ak si vyslovene zakladáte na precízne urobenom – akokoľvek prirodzene tváriacom sa – obočí, na tento produkt zabudnite. Ak ale pre vás prirodzenosť znamená naozaj prirodzenosť a vrchol spokojnosti pri pohľade do zrkadla dosiahnete tým, že sa kukáte na obočie, ktoré vyzerá ako vaše nie úplne upravené /rozumej: rozhodne nie instagramové/, ale furt existujúce obočie, tak potom by asi nebolo márne, ak by ste siahli po tomto produkte. Farba v obočí drží výborne a keď to ešte zafixujete gélom, ten efekt ozaj stojí za vyskúšanie.

Gabriella Salvete Tattoo Eyebrow Pen

Ja osobne som si teda tieto perá dosť obľúbila najmä vtedy, ak idem niekde do sveta s minimom mejkapu na ksichte a nechcem, aby to obočie na mne príliš kričalo. Dokonca som sa na tento produkt namotala natoľko, že chcem očekovať nejaký podobný z high-end kategórie a to je už teda u mňa vrcholný stupeň zvedavosti.

Takže ak ste ešte nič podobné neskúšali a ste z tej naturálnejšej skupiny mejkap maniačok, určite môžem len odporučiť začať práve týmto produktom, ktorý vás pre začiatok určite nijako nezruinuje.

Zoženiete napríklad na Elnino za ani nie 5 éčok.

 

Skúšali ste?

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Netušia som, že aj GS majú takéto perá. Ja osobne som tento produkt ešte neskúšala, lebo ten hrot ma vždy trochu vystrašil, ale ako píšeš na naturálne dni to môže byť super. Určite sa na ne v drogérke pozriem. ďakujem za tip ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za máličko, keď vyskúšam aj iné značky, určite vás budem informovať :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...