utorok 29. júna 2021

Brow Beater / NEnákupný tip od URBAN DECAY

Minulý týždeň som vám v záchvate nadšenia písala bleskovú recenziu na produkt, ktorý môj obľúbený e-shop rozdával zadara, dnes je tu ďalšia! Tentokrát sa bude týkať obočia a produktu, ktorý určite budete potrebovať, ako inak ;).

Brow Beater ceruzka na obočie od URBAN DECAY.

Urban Decay Brow Beater ceruzka na obocie

Ja osobne som strašná konzerva, čo sa úpravy obočia týka a každý deň deriem nejakú automatickú mikroceruzku na obočie. Nič iné. Priznávam, že som aj dosť pipina /ale rozumne a ekonomicky premýšľajúca!/ a preto čarbem skôr tými ceruzkami z kategórie drahšej. Skrátka sa mi to osvedčilo – pracuje sa s nimi lepšie a tiež produkt ako taký zväčša spotrebujem oveľa neskôr, než lacnejšie produkty z drogérie.

No a keďže teraz máte možnosť získať jeden takýto skvelý produkt najlacnejšie, ako sa len dá - čiže zadara – tak vám o ňom rýchlo napíšem.

Ja som Brow Beater ceruzku na obočie od Urban Decay dostala tiež zadara k nákupu na Notino. Produkt ako taký som nepoznala, akurát som vedela, že existuje, ale o jeho /ne/kvalite som sa mohla len dohadovať. Aj keď, off course, tušila som, že to bude hitparáda ako väčšina produktov tejto značky, to zas né že né!

Okrem toho, že obal ceruzky je veľmi okulahodiaci, nejde o nič extra prevratného. Automatická mikroceruzka, ktorá nie je až tak úplne mikro kvôli tomu, že jej tuha má taký ten zľahka trojuholníkovitý tvar, so špirálkou na rozčesávanie obočia na opačnom konci.

URBAN DECAY Brow Beater skusenosti

Ja som si vybrala odtieň Taupe Trap, čo je taká studenšia, stredne hnedá farbička, ideálna pre špinavú bloncku ako som ja.

Priznám sa, prvý dojem bol trochu rozpačitý a ja som nevedela, čo si myslieť. Tuha totiž nie je pigmentovaná tak, ako som zvyknutá pri iných mikroceruzkách a to bola vec, na ktorú som si tvorila názor nejaký ten týždeň. V konečnom dôsledku som sa ale o pozitívach presvedčila veľmi skoro. :)

URBAN DECAY Brow Beater ceruzka na obocie odtiene

S touto vecičkou sa totiž pracuje neskutočne rýchlo a jednoducho – dôvodom je práve tá akurátna pigmentovanosť. Pokojne môžete ceruzkou na obočie zatlačiť a čarbať, čo vám sily stačia – výsledný efekt sa dostaví, že ani okom nestihnete mihnúť. Obočie vyzerá furt veľmi prirodzene a v takomto stave vám vydrží celý deň. Že tuha nehrudkuje ani nerobí žiadnu inú neplechu, to vám snáď prízvukovať nemusím.

Off course, ja obočie za každých okolností prečešem špirálkou a fixujem gélom, to len na doplnenie a viac slov, myslím, netreba. Ak ste začiatočníčky v upravovaní obočia, s týmto produktom vám to pôjde jedna báseň a aj ak ste ťažké profíčky, určite oceníte tú rýchlosť a jednoduchosť práce s ním. Stačí na Notino nakúpiť produkty značky Urban Decay v sume nad 39 éčok a môžete si vybrať full balenie – na výber máte dva odtiene. No a samozrejme, ak sa vám pošťastí a vyberiete „vhodný“ produkt, budete mať ešte aj dopravu zadara :).

Silno rozmýšľam, ktorú paletku od UD ešte potrebujem...

 

- cc -

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...