piatok 25. júna 2021

LARENS Colour Glow mejkap a korektor / konečne recenzia!

Dlhoočakávaná /a ešte dlhšie sľubovaná :D/ recenzia je tu. V priebehu minulého roka značka Larens vyrukovala s nádielkou dekoratívnej kozmetiky v podobe púdrových produktov na tvár a oči a bolo len otázkou času, kedy sa jej portfólio rozšíri. Naozaj netrvalo dlho a dočkali sme sa. Okrem úžasného BBčka, ktoré som vám už zrecenzovala tu, v ponuke e-shopu nájdete aj mejkapy a korektory, ku ktorým vám dnes konečne chcem povedať pár teplých slov.

LARENS Colour kozmetika skusenosti

Tak najskôr pár technických záležitostí. Mejkapy aj korektory sú k dispozícii v dvoch finišoch /mattglow/ a každý /bohužiaľ, len/ v troch farebných prevedeniach /z toho to tretie, najtmavšie, pridali len prednedávnom!/. Okrem toho, mejkapy by podľa oficiálnych info mali byť v ponuke len v „teplom“ podtóne, k čomu by som si teda aj pofrfľala nebyť faktu, že mne to plne vyhovuje, ha ha.

Toľko „technika“, teraz prejdime k produktom samotným.

LARENS Colour make-up Glow odtien 01 Light recenzia

LARENS Colour tekuty korektor skusenosti

Mejkapy aj korektory od Larens, podobne ako púdrové produkty, nie sú len obyčajnou dekoratívkou. Vo svojom zložení obsahujú mnohé zložky /okrem iného aj Liposomal Collagen Complex, Phytodermina Lifting a 3 typy kyseliny hyalurónovej/, ktoré sa o vašu pleť aj starajú. Iste, zas to neberiem nejako smrteľne – predsa len ide o dekoratívku, ktorú si napríklad aj nenanášate na pleť každý deň alebo si jej nanášate len minimálne množstvo a možno len lokálne, v každom prípade mám z toho ale dobrý pocit :) - a to sa tiež ráta!

Ja som zatiaľ otestovala najsvetlejšie odtiene oboch produktov vo verzii glow, ktorá je určená pre suchú, staršiu pleť, potažmo pre pleť, ktorá chce byť glow.

LARENS Colour make-up a korektor odtiene

LARENS Colour Liquid Foundation Glow mejkap, odtieň 01 Light sa s prehľadom zaradil medzi najlepšie mejkapy, aké som kedy skúšala. Jeho efekt je veľmi prirodzený, nezlieva sa do vrások ani vtedy, ak ho zafixujete púdrom len veľmi jemne a nevytvára na pleti masku, to je vám snáď jasné. Jeho krytie nie je nejaké extra intenzívne, označila by som ho ako stredné, dá sa ale navrstviť, ak by ste väčšie krytie preferovali. Ja nepreferujem.

Veľmi, naozaj veľmi ho odporúčam všetkým, čo chcú dosiahnuť svieži, zdravo sa lesknúci vizuál s pleťou, vyzerajúcou šťavnato. Naozaj glowy. Za mňa je odtieň dostatočne svetlý a žltý podtón len mierny.

Mejkap ako bonus veľmi príjemne vonia, tak nejak podobne ako Lifting Face Cream, len jemnejšie. Iste, asi to nie je pri mejkape úplne potrebná vec, ale mne osobne to vždy dvihne náladu, ha ha.

LARENS Colour Liquid Concealer Glow korektoru v odtieni  01 Light už mám nejaké tie pripomienky, aj keď aj tento produkt bezmedzne zbožňujem! Zároveň vám ich ale potrebujem objasniť, aby ste si prípadne vedeli vybrať správny produkt.

LARENS Colour korektor Glow

V prvom rade balenie. To je megaveľké, má až 20ml /na porovnanie, mejkap od Larens má 30ml!/. Off course, tento fakt je vo svojej podstate pozitívny, ak ale korektor používate v takých pidimnožstvách ako ja, asi nebude úplne reálne spotrebovať ho v dobe odporúčanej minimálnej trvanlivosti! Na druhú stranu – a to ja veľmi rada aj praktizujem – korektor môžete používať ako náhradu mejkapu a tu vám to veľké balenie asi príde celkom vhod.

V druhom rade – krytie. Napriek tomu, že ide o korektor, ten ozaj nie je o moc pigmentovanejší než mejkap! Mne osobne toto nielen postačuje, ale aj vyhovuje, je mi ale jasné, že niekomu z vás nemusí. Na druhú stranu, krytie korektoru dokážete zintenzívniť tým, že ho ťupnete na pleť, necháte chvíľu stáť a až potom ho jemne zapracujete do pleti.

Korektor má už trošku žltší podtón, čo je ale značka ideál na prekrývanie tmavých miest v okolí očí.

Na rozdiel od mejkapu, korektor nevonia, čo ale môžem v podstate ohodnotiť aj tak že chvalabohu. Predsa len to ťupete najmä do očného okolia...

LARENS Colour dekorativna kozmetika recenzie

Ostatné vlastnosti tohto korektoru sú už ale pozitívne pre všetkých, nie len pre mňa ha ha. Korektor je príjemne krémový, krásne pleť rozjasní a po zapudrovaní sa nijako výrazne nezlieva do vrások, na pleti drží bez problémov celú pracovnú dobu. Okrem toho, podobne ako mejkap zanecháva na pleti ten krásny, šťavnatý, rozžiarujúci finiš.

Takže už vám je snáď jasné, prečo je aj korektor mojim miláčikom.

Ceny oboch produktov sú cécéá 30 éčok, vy ako vždy máte možnosť využiť môj zľavový kód LT3ZJL6EZE alebo – pre vaše nakupovanie ešte výhodnejšie – využiť možnosť registrácie ako obchodný partner /platí aj pre bežných zákazníkov, ktorí chcú skrátka len nakupovať výhodnejšie!/.

Ako ste si asi všimli, ja milujem nielen skincare od Larens, ale aj ich dekoratívku. Obzvlášť tie krémové produkty mi prirástli k srdcu a z môjho uhla pohľadu sú skrátka dokonalé – ak by som už nikdy nemohla použiť žiaden iný mejkap alebo korektor, budem furt spokojná.

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...