utorok 8. júna 2021

Perricone MD najviac luxusný očný krém / recenzia

Hodnotiť očné krémy je tak trochu bič, ušitý na každú zodpovednú bjútyblogerku a popravde, nerobím to rada napriek tomu, že očné krémy milujem! Keďže totiž bývajú zväčša dosť drahé, každý očakáva práve od očných krémov zázraky a keď to nepotvrdíte, Houston hlási problém.

Ale takto to ozaj nefunguje. A už vôbec nie, keď spotrebujete vaše prvé balenie. Na druhú stranu, niektoré fakty vám môžu byť jasné už po prvom použití.

Takže dnes takto: Spevňujúci očný krém Hypoallergenic od PERRICONE MD.

Perricone MD kozmetika skusenosti

O značke Perricone MD som vám už čo – to na blogu písala a všetky fakty si môžete pripomenúť v tomto článku. My plynule prejdeme rovno k očnému krému, ktorý som si absolútne zamilovala napriek tomu, že – prekvapivo, ha ha - zázraky tiež nedokáže.

Očný krém je určený pre citlivú pleť, ktorú by mal hĺbkovo hydratovať, spevňovať a vyživiť a zároveň sľubuje vyhladiť linky a jemné vrásky v očnom okolí. Opäť raz všetko ako pre mňa :).

Musím seriózne skonštatovať, že mne príjemnejšiu konzistenciu asi ešte nevyrobili a dlho nevyrobia. Krém je doslova silný, výživný, ale nie nadmerne ťažký, takže sa vstrebáva bez problémov, oči nedráždi a je v ich okolí maximálne príjemný. Skrátka, dokonalosť sama.

Perricone MD Hypoalergenic spevnujuci ocny krem skusenosti

Krém – logicky – nie je parfumovaný, takže tentokrát mu vytknúť ozaj nebude čo.

V čase písania tejto recenzie mám krém už spotrebovaný a moje milé, áno, výsledky viditeľné!

V čase, keď som krém začala používať, som mala očné okolie trochu suchšie a zároveň mi občasne zvykli slziť oči. Neviem doteraz, čím to bolo spôsobené, predpokladám, že nejakou dekoratívkou – aj preto som ju trochu intenzívnejšie triedila posledné mesiace – ale jedno je isté. Vždy v týchto prípadoch som siahla práve po Hypoallergenic očnom kréme od Perricone MD a vždy s úspechom!

Perricone MD Hypoallergenic spevnujuci ocny krem zlozenie

Krém okrem toho, že očné okolie tak nejako upokojil, pokožku neskutočne excelentne hydratoval a posilňoval. Naozaj mám pocit, že už po spotrebovaní jedného balenia vyzerá to očné okolie skrátka lepšie a áno, nebránim sa ani používaniu sér v tejto oblasti, ktoré určite tiež hrajú svoju úlohu, ale skrátka, toto je pre mňa očný krém očných krémov, ktorý mi vyhovuje po všetkých stránkach.

Samozrejme, krém je dosť drahý, nebudem tvrdiť opak. Na Notino stojí bezmála 80 éčok a off course, je len na vašich preferenciách, či ste schopné alebo ochotné do tohto krému investovať. Nebudem tvrdiť ani, že nenájdete na trhu výborné očné krémy v cenovej kategórii podstatne nižšej. Ak sa ma ale niekto spýta, či by som po spotrebovaní jedného balenia túto vecičku odporučila, no tak všetkými desiatimi.

 

Používate očné krémy? Ak áno, koľko ste ochotné do nich zainvestovať? :)

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Nemala som doma asi ešte takto drahý produkt. Momentálne používam kofeínové sérum od Revox a pri jeho 30ml balení ho budem mať asi nadosrmti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neodporúčam, asi bude po záruke! :D
      No asi aj u mňa je to najdrahšia vecička, akú som kedy patlala na ksicht...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...